خب ممکنـه برای افـرادی بصورت تک تک Invis شده باشیـد ؛ بنده هم مثـل دوستمون پیشنهاد میکنـم با آی دی های مختلـفــ چکـ کنید ! موفق باشید![]()
خب ممکنـه برای افـرادی بصورت تک تک Invis شده باشیـد ؛ بنده هم مثـل دوستمون پیشنهاد میکنـم با آی دی های مختلـفــ چکـ کنید ! موفق باشید![]()
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و این اولین پستمه
من یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم اونم اینه که در چت روم هر وقت تا کسی رو add نکنم pm اون به من نمیرسه
مثلا وقتی طرف سلام میکنه منم بهش جواب میدم اون جواب منو نمی بینه تا وقتی که addکنم طرفو
در ضمن من از طریق موبایل و ایرانسل به اینترنت وصل میشم یکی از دوستان گفت مشکل از ایرانسله هر وقت باهاش وصل میشم این جوری میشه
با سلام
یعنی اگه با دایل آپ یا adsl وصل میشید اینطوری نیست؟!!
بعید میدونم مشکل از ایرانسل باشه
موفق باشید.
سلام.. همين طور كه سروش جان گفتن بعيد از mtn باشه...
به نظر مياد كه مشكل از سدعت شما باشه..
با آيدي ديگه چك كنين...
فکـر میکنـم زدیـن تا وقتـی که ادد نشـه بصـورت IG باشـه ؛ برداریـن این تنظیـم رو حـل میشه انشااللهسلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و این اولین پستمه
من یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم اونم اینه که در چت روم هر وقت تا کسی رو add نکنم pm اون به من نمیرسه
مثلا وقتی طرف سلام میکنه منم بهش جواب میدم اون جواب منو نمی بینه تا وقتی که addکنم طرفو
در ضمن من از طریق موبایل و ایرانسل به اینترنت وصل میشم یکی از دوستان گفت مشکل از ایرانسله هر وقت باهاش وصل میشم این جوری میشه![]()
سلام
من مشکل لاگ این دارم با مسنجر!
فقط وقتایی که تازه کانکت شده باشم سریع لاگ این میشه ، اما اگه بخوام تغییر آی دی بدم یا اینکه یهو یه مشکلی واسش پیش بیاد و لاگ آف بشه بیاد هزار بار بزنم تا بیاد بعضی وقتها هم مجبور میشم dc کنم و دوباره کانکت شم !
اینم اروری که میده !
![]()
سلام دوستان
اگه پسورد یاهو رو فراموش کرده باشیم راهی هست که بشه پسورد ایدی رو پیدا کرد سوالاتی رو هم که اول برای ساختن ایدی میپرسه یادم نیست
باتشکر
ببینین که ------ فعاله یا نه !
فک کنم تو سایت خود یاهو Forget Your PAsword یا چیزی باشه!اگه پسورد یاهو رو فراموش کرده باشیم راهی هست که بشه پسورد ایدی رو پیدا کرد سوالاتی رو هم که اول برای ساختن ایدی میپرسه یادم نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
دو حالت داره استفاده از پروك سي و سرعت پايين اينترنت....
شما گزينه سمت چپ رو بزنين و يك باز بذارين چك بشه..
موفق باشين...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)