سرعت ما هم نصف شده
نوسانشم زیاد شده/پینگشم که نگو![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سرعت ما هم نصف شده
نوسانشم زیاد شده/پینگشم که نگو![]()
سرعت من خوب شده
کسایی که غیر از پیشگامان دارند اصلا توی این تاپیک فعال نیستند.هیچکس وضعیتش رو نمیگه که بدونیم مال ما خوبه یا بده.
سرعت منم عالیه نوسان داره اما پایین ترین سرعت نوسانش هم عالیه از 40 تا 60 میتابه شب هم میانگین 30
من که فعلا راضیم قطعی هایی هم که روی 2 بار توی سرویس 256 داشتمو هی میگفت dns جواب نمیده رو دیگه ندارم
خودتون که میدونید من از همه بیشتر فشش میدادم اما حالا خیلی وقته که خوبه الان 2-3 ماهی میشه منم میگم خوبه حالا بعضی وقتا یه قطعی یا 2 شب سرعت کم میشه دیگه عادیه و این مقدار واسه کشور ما بی نظیره
مظمئن باشید بد شه اولین نفر منم که 100 صفحه تاپیکو با بد بیرا میبرم جلو
دمش گرم پولیم که دادیم حلالش باشه من که راضیم
اینو الان تو سایت اینترنت مخابرات دیدم:
در راستاي افزايش رضايتمندي كاربران محترم اينترنت پر سرعت شركت مخابرات استان اصفهان ، اينترنت شبانه از ساعت1الي6 صبح رايگان گرديد.
کسی امتحان کرده؟سرعتش چطوره؟
زیاد جالب نیست .
البته یه قول هایی دادن که سرعت رو بالا ببرین ولی فعلا سرعت شبانه افتضاحه.
روز اول نهایت به 5 کیلوبایت میرسید ، بعدش شد 10 کیلو بایت و از دو روز پیش هم شده 15 کیلوبایت .
اونایی که 128 پیشگامان دارن؛
ترنسفر (سرعت) در روز و شب چقدره؟
شبها از چه ساعتی رایگانه؟
روز 40-50 تا 60
شبها 30 حداکثر دیشب 18 بود میانگین
شبها از 1 تا 7
دقیقاً همین سؤال رو از کاربرای عزیز شاتل و صبانت دارم.
راستش بین این سهتا شرکت موندم، فعلاً تصمیم گرفتم شاتل بگیرم، چ.ن کارت تخفیف طلایی دارم و سفارش آتلاین هم دارای 5چوق! تخفیف هست.
ممنون میشم منو از این سردرگمی در بیارید.![]()
من اكو 128 شاتل دارم از ساعت 1 تا 3 سرعت رو تا 15 پايين ميارن ولي از 3 تا 7 خوب ميشه و با 60 دانلود ميكنه ولي اگه هر شب زياد دانلود كني تا اخر دوره سرويست رو محدود ميكنن .
اون قانون كارت طلايي هم چند وقتي هست كه برداشته شده و فقط از طريق سفارش انلاين ميتونين 5 تومن تخفيف بگيرين.
توی این تاپیک نه صبانتی میاد نا شاتلی
باید مدیریت بگیم اسم این تاپیکو به پیشگامان تغییر بده
شاتل اگه دانلود شبانه نداری خیلی خوبه اما برا دانلود شبانه با توجه به محدودیتی که گذاشته افتضاحه
صبانت هم سرعت روزانش 130 تا 170 هست و درسته پیشگامانو میزاره تو جیبش
در کل اگه روزانه میخوای صبانت اگه شبانه میخوای پیشگامان(قبلا روزانه پارس رو پیشنهاد میدادم اما الان 1-2 هفتس سرعتو شدید محدود کردند زنگم که بزنی میگند دستور از بالاست که سرعتا رو محدود کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)