تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 289 از 2550 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    رکورد سرعتو فکر کنم زدم . این همارا نمی دونم چشه هفته پیش با کمتر از یک کیلوبایت تست می زدیم اما حالا با 8 مگ .
    گفتم یه تستی بزنم ببینیم پینگ درست شده یا نه دیدم پینگ درست نشده ولی سرعت دانلودم 62 برابر افزایش یافته

Last edited by AAKOJ; 13-09-2009 at 03:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    رکورد سرعتو فکر کنم زدم . این همارا نمی دونم چشه هفته پیش با کمتر از یک کیلوبایت تست می زدیم اما حالا با 8 مگ .
    گفتم یه تستی بزنم ببینیم پینگ درست شده یا نه دیدم پینگ درست نشده ولی سرعت دانلودم 62 برابر افزایش یافته

یعنی واقعا شما با سرعت 900 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنید الان؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام دوستان

فکر کنم یه ممیز رو اشتباهی زده

منم همین الان تست گرفتم .در ضمن موقع تست با سرور استانبول تست کنین.سرور اسکی شهیر یه خورده

سرعتش کمتره.ولی در عوض پینگش هم کمتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فرق همارا با ماكس نت عين فرق سن ايچ و تكدانه هستش. سن ايچ خوب بلده بازار گرمي كنه ولي تكدانه به كيفيت فكر مي كنه. نظر شما چيه آقاي SMYK ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

فرق همارا با ماكس نت عين فرق سن ايچ و تكدانه هستش. سن ايچ خوب بلده بازار گرمي كنه ولي تكدانه به كيفيت فكر مي كنه. نظر شما چيه آقاي SMYK ؟؟؟؟؟
    ولله چی بگم با اجازه بزرگترها بلهههههههههههه

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

نظر سنجی بالای صفحه نشون میده که کدوم بهتره و مشتریش بیشتره

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

نظر سنجی بالای صفحه نشون میده که کدوم بهتره و مشتریش بیشتره
    زیاد باهات موافق نیستم . میدونی چرا ؟؟؟ چون اگر امکان حذف یک نظر بود شاید خیلی ها نظرشون نسبت به همارا عوض میشد و به یک شرکت دیگه رای میدادند . به هر حال با این آمار که امکان آپدیت شدن نداره زیاد موافق نیستم اون هم در این مورد که نسبت به وضعیت و روز فرق میکنه . آمار باید به صورت تداوری فرق کنه نه اینکه ... به هر حال این سیستم آماری که این فروم در اختیار کاربرها گذاشته ولی دلیل اینکه حتما درسته ، نیست

8. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

زیاد باهات موافق نیستم . میدونی چرا ؟؟؟ چون اگر امکان حذف یک نظر بود شاید خیلی ها نظرشون نسبت به همارا عوض میشد و به یک شرکت دیگه رای میدادند . به هر حال با این آمار که امکان آپدیت شدن نداره زیاد موافق نیستم اون هم در این مورد که نسبت به وضعیت و روز فرق میکنه . آمار باید به صورت تداوری فرق کنه نه اینکه ... به هر حال این سیستم آماری که این فروم در اختیار کاربرها گذاشته ولی دلیل اینکه حتما درسته ، نیست
    +++++++++++++++++++++++++
    من خودم یه سال پیش همارا را انتخاب کردم ولی الان .... d:

10. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه subasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

+++++++++++++++++++++++++
    من خودم یه سال پیش همارا را انتخاب کردم ولی الان .... d:
    منم یک سال پیش مکس نت داشتم مکس نت رو انتخاب کردم ولی الان همارا دارم

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام ویژه خدمت دوستان  msasanr82  و کاربر قدیمیمون !!! symk , sh_rootnt

آقایان رحیمی و رشی خوش آمدین به تاپیک 

بد نیست کاربران این تاپیک سری به لینک زیر بزنند 

cra.ir/complain/main.asp

<DIV align="center">من هم یه مدته دارم از ماکس نت استفاده میکنم . سرویسش بد نیست . قبلا همارا بودم خیلی قطعی و افت سرعت داشتم ( یا از شانس بد من بوده) الان با اینکه ماکس نت هم مشکل داره بعضی وقتها ولی راضی هستم

<DIV align="center">
    من الان 4 ساله از ماكس نت سرويس دارم. با اينكه توي اين مدت مشكلاتي براشون پيش اومد ولي بهش وفادارم و واقعا از سرويسها و طرز برخورد كاركنانش راضيم. به همه پيشنهاد مي كنم امتحانش كنيد. در ضمن ماكس نت الان به مشتري هاي تازش مودم رايگان مي ده.
    <DIV align="center"> <DIV align="center"> 

از انتقاد شنيدن و انتقاد كردن خوشم مي ياد. ممنون از همه كساني كه در مورد پست من نظر دادن. اولا من آرزو مي كنم كه ماكس نت منو استخدام كنه چون واقعاً باعثه افتخاره آذربايجان و تبريزه دوماً كه من دفاع يكجانبه نكردم و از شركت همارا حرف نزدم. من كيفيت و برخورد با مشتري رو در ماكس نت بيشتر از همه شركتها ديدم. بعلاوه اينكه تنوع سرويسهاش حرف نداره.
    من از سرويس 512k-6G شش ماهه ماكس نت استفاده مي كنم و سرعت دانلودم اكثر اوقات 60 هست. حالا خودتون قضاوت كنيد.

تصور میکنم شما در حال حاضر هم به ارزتوون رسیدید !

با سلام به تمامي دوستان من متاسفانه چند وقتي هست سرم شلوغ بوده و نتوانستم خدمت دوستان باشم.
    دوستان براي انجام كار بزرگي به نام راضي نگهداشتن مشتري شركتهاي كه نام برده شده و خدمات اينترنت ميدهند با مشكلات بسيار زيادي مواجه هستند.

تهيه پهناي باند، تجهيزات، مشكلات مخابرات و قوانين خواص هيچ كس اينجا هدفي جزء ارائه اطلاعات و خدمت به دوستان ندارد امكان دارد كسي اسم شركتي را مكرران تكرار كند ولي آن به اين دليل است كه از آن شركت راضي هست و مي خواهد راهنمايي كند و گرنه هيچ كدام از شركتها مال پدر كسي نيست كه بياد و از آن حمايت كند.
    الان خود اين شركتها نماينده يك شركت ديگر هستند ولي باور كنيد در بيشتر موارد نجات دهند شركت مادر از مشكلات نيز هستند.
    هركسي از يك شركت خدمات گرفته يا راضي هست يا ناراضي ولي به نظر بنده بهتر از مطالب و مشكلات خود را كامل اعلام كند تا دوستان به راحتي بتوانند از تجربيات خود در اختيار آنها قرار دهند.

من جا دارد از تمام دوستان كه در اين مدت راهنماي بنده و دوستان بودن كمال تشكر را داشته باشم خصوصا دوست خوبمان آقا مسعود.

با تشكر و خسته نباشيد

ممنون از همراهیت دوست من 

با توجه به تجربه ای که  داری مطمئنا اگر  وقت بیشتری رو اینجا باشی خوشحال میشیم 

تا وقتی که از شرکتها حمایت کنیم وضع همینه که هست . اینجا وقتی من یه چیزی میگم بعضی ها ناراحت میشند و با حرفهایی که نمیدونم یک شرکت اولین بوده اون یکی خوب بوده نمیدونم اون یکی تو این قسمت بهتره نمیدونم اون یکی بده و ... فکر میکنن من با شخص مشکل دارم در صورتی که من میگم چرا همه شرکتها نباید قیمت پایین کیفیت بالا و پشتیبانی خوب داشته باشند . بازم میگم به همه دوستان من هیچ قصد و غرضی ندارم ولی دست همارا با مخابرات تو یه کاسه هستش و هر جور بخواد سنگ اندازی میکنه برای شرکتهای دیگه خودشم که وضعش مشخصه ...
    بهتر اینکه از هیچ کدوم اینترنت نگیریم تا یه خورده حالشون بیاد سر جا

بحث قبلی عرض کردم که همانطور که الان ورزشگاه یادگار امام باعث افتخار منو شما ست  شرکت هایی مثل ه.س هم همینطور هست 

شما خودت رو ببر چند سال پیش زمانی که  تمام isp ها تو پایتخت بوودن و چون شهر های دیگه مجبور بودن نمایندگی بگیرن بخاطر مسافت  ، هزینه های سرسام اوری  رو باید یوزر پرداخت میکرد 

حالا در این وانفسا  که غیر از شرکت ها ی پاینخت فقط 2-3 تا شرکت محلی  هست ( نه نماینده ) یکی از این ها ه.س باشه و اینترنت ارزون بده خیلی ارزوون  اونوقت باعث افتخار نیست ؟ 

یا این عکس پایین باعث افتخار نیست ؟  

که  چند ماهی میشه که دیگه در مورد اینترنت تبریز صدق نمیکنه !

حرف دوستان این بوود نه بیشتر

اگر شما مشکل ندارید دلیل نمیشه بگید کسی نباید مشکل داشته باشه . یه نگاه به چند صفحه احیر بیاندازی میبینی که مشکل داره و دوستانی که این حمایت میکردند از همارا نیستند جواب بدند و یه مکالمه از پشتیبانی همارا هم بذارند اینجا یه خورده حال کنیم . پشتیبانی ماکس نت دیگه حال نمیده دیگه یاد گرفتند سوتی نمیدن

قرار شد مکالمه ی همارا رو شما بزارید !

اینم از ماکسی جونم

البته الان در بالاترین ترافیک در شرکت هستم

مشکل از ISP یا شرکتهای PAP نیست ,کار کاره شرکت زیرساخته اگه مسیری که به ای پی سرور سایت میره رو بررسی کنین میبینین وسط راه تو سویچ ایرانی یه هو پینگ میره بالای 1000 یا بسته ها گم میشن یا کانکشن ریست میشه! کلآ یه شیوه نوین از دسترس خارج کردنه که بیشتر افراد فکر میکنن مشکل از سایته یا ISP شون.

دقیقا در حلقه های آخر ارتباطی ایران 

با سلام اینم سرویس 600k ماکس نت

نه من افت ندارم . ماله همین الان :

سرعت 82 و 88 شما شده 77   از نظر دوستان همین مقدار هم افت محسوب میشه 

سرویس ۲۵۶ کیلو بیت ماکس نت همین الان گرفتم :

قصد بازجویی ندارم ولی اولی رو گفتین 600 ماکسه.دومیم گفتین 256 ماکسه!
    یعنی شما سرویس ددیکیتد گرفتین؟؟

اگه هر دوش از یه ISP باشه فکر کنم ای پی هایی که بهتون میدن باید رجیستر شده توسط یک شرکت باشنا

اتفاقا" برای پهنای باند من ای پی ولید دارم ولی نمیدونم چرا موقع تست اونو مینویسه ولی برای ADSL مینویسه بزرگ نت آریا . به هر حال هر 2 تاش مالیه یه شرکت هستند . من فعلا یه چند ماهی میشه دارم استفاده مینم و راضی هستم .البته مشکلاتی که گاها از مخابرات پیش میاد رو کنار میذارم که ماله ما عمدتا همینه یعنی مخابرات ایراد نداشته باشه همه شرکتها فکر کنم بتوننند کم و بیش سرویس خوب بدند

جالبه ! شما سرویس ددیکیتد 600Kb/s (که اتفاقآ ماکس با این سرعت ADSL میده) برای شرکتتون گرفتین؟؟!
    سرویس اختصاصی که شیر نمیشه بایدم مشکلی نداشته باشه دوست من.به خاطر اطلاع دوستان سازمان تنظیم مقررات ضریب اشتراک 10 رو حداکثر ضریب شیر قرار داده!!! یعنی شرکتا حق دارن تا این مقدار شیر کنن ...

منظورتون رو متوجه نشدم . اگر منظورتون اینه که چون پهنای باند مشکل نداره . باید بگم من تو ADSL هم مشکل ندارم که کاملا یه سرویس شیر شده است . اینم ماله همین الان :

<DIV align="center"> 
    Last edited by MaSoOd; 13-09-2009 at 15:55.

13. 3 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •