سلام دوستان
رکورد سرعتو فکر کنم زدم . این همارا نمی دونم چشه هفته پیش با کمتر از یک کیلوبایت تست می زدیم اما حالا با 8 مگ .
گفتم یه تستی بزنم ببینیم پینگ درست شده یا نه دیدم پینگ درست نشده ولی سرعت دانلودم 62 برابر افزایش یافته
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
رکورد سرعتو فکر کنم زدم . این همارا نمی دونم چشه هفته پیش با کمتر از یک کیلوبایت تست می زدیم اما حالا با 8 مگ .
گفتم یه تستی بزنم ببینیم پینگ درست شده یا نه دیدم پینگ درست نشده ولی سرعت دانلودم 62 برابر افزایش یافته
![]()
Last edited by AAKOJ; 13-09-2009 at 03:52.
یعنی واقعا شما با سرعت 900 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنید الان؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!
فکر کنم یه ممیز رو اشتباهی زده
منم همین الان تست گرفتم .در ضمن موقع تست با سرور استانبول تست کنین.سرور اسکی شهیر یه خورده
سرعتش کمتره.ولی در عوض پینگش هم کمتره.
![]()
فرق همارا با ماكس نت عين فرق سن ايچ و تكدانه هستش. سن ايچ خوب بلده بازار گرمي كنه ولي تكدانه به كيفيت فكر مي كنه. نظر شما چيه آقاي SMYK ؟؟؟؟؟
ولله چی بگمبا اجازه بزرگترها بلهههههههههههه
![]()
نظر سنجی بالای صفحه نشون میده که کدوم بهتره و مشتریش بیشتره![]()
زیاد باهات موافق نیستم . میدونی چرا ؟؟؟ چون اگر امکان حذف یک نظر بود شاید خیلی ها نظرشون نسبت به همارا عوض میشد و به یک شرکت دیگه رای میدادند . به هر حال با این آمار که امکان آپدیت شدن نداره زیاد موافق نیستم اون هم در این مورد که نسبت به وضعیت و روز فرق میکنه . آمار باید به صورت تداوری فرق کنه نه اینکه ... به هر حال این سیستم آماری که این فروم در اختیار کاربرها گذاشته ولی دلیل اینکه حتما درسته ، نیست![]()
+++++++++++++++++++++++++
من خودم یه سال پیش همارا را انتخاب کردم ولی الان .... d:
منم یک سال پیش مکس نت داشتم مکس نت رو انتخاب کردم ولی الان همارا دارم
سلام ویژه خدمت دوستان msasanr82 و کاربر قدیمیمون !!! symk , sh_rootnt
آقایان رحیمی و رشی خوش آمدین به تاپیک
بد نیست کاربران این تاپیک سری به لینک زیر بزنند
cra.ir/complain/main.asp
<DIV align="center"><DIV align="center"> <DIV align="center">
تصور میکنم شما در حال حاضر هم به ارزتوون رسیدید !
ممنون از همراهیت دوست من
با توجه به تجربه ای که داری مطمئنا اگر وقت بیشتری رو اینجا باشی خوشحال میشیم
بحث قبلی عرض کردم که همانطور که الان ورزشگاه یادگار امام باعث افتخار منو شما ست شرکت هایی مثل ه.س هم همینطور هست
شما خودت رو ببر چند سال پیش زمانی که تمام isp ها تو پایتخت بوودن و چون شهر های دیگه مجبور بودن نمایندگی بگیرن بخاطر مسافت ، هزینه های سرسام اوری رو باید یوزر پرداخت میکرد
حالا در این وانفسا که غیر از شرکت ها ی پاینخت فقط 2-3 تا شرکت محلی هست ( نه نماینده ) یکی از این ها ه.س باشه و اینترنت ارزون بده خیلی ارزوون اونوقت باعث افتخار نیست ؟
یا این عکس پایین باعث افتخار نیست ؟
که چند ماهی میشه که دیگه در مورد اینترنت تبریز صدق نمیکنه !
حرف دوستان این بوود نه بیشتر
قرار شد مکالمه ی همارا رو شما بزارید !
دقیقا در حلقه های آخر ارتباطی ایران
سرعت 82 و 88 شما شده 77 از نظر دوستان همین مقدار هم افت محسوب میشه
<DIV align="center">
Last edited by MaSoOd; 13-09-2009 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)