تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 1178 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

اگه این و جواب بدین به منم کمک بزرگی کردین بچه ها
    باز 1530 پيشنهاد ميشه
    فكر كنم 1530 واسه نرم افزارهاي مهندسي هم انتخاب خوبي باشه... آخه كانفيگش بالاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه لپ تاپ بگیرم . واسه این کارا :
    می خام بتونه بازی های جدید رو اجرا کنه البته خیلی دیگه گیمر نیستم
    واسه فیلم دیدن خوب باشه
    هاردشم هر چی بالاتر بهتر
    لطفا راهنمایی کنید چه مدلی بردارم ( ارزون تر باشه بهتره )
    راستی من شیراز هستم چند روز دیگه میام تهران به نظرتون اونجا بگیرم بهتره ؟
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه mahdi_nr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض ????????

من که نفهمیدم منظور این چیه :

SONY VGN - SZ 780 N05 :

VGA :

<<Hybrid Graphics System>>
    NVIDIA® GeForce® 8400M GS
    (Up to 831 MB Memory)
    Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100
    (Up to 358 MB Memory)
    (1280 x 800 WXGA)
    64 MB Dedicated

این قضیه Hybrid Graphics System چیه ؟ یعنی از 2تا کارت گرافیک استفاده میکنه ؟؟؟ با این حساب می شه گفت از نظر گرافیکی از بقیه هم رده های خودش ( که از NVIDIA® GeForce® 8400M استفاده میکنن) مثل hp 2860 بهتره ؟
    اگه میشه راهنماییم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salam dostan.
    man taze mikham varede donyaye lab tab besham.
    baraye kharide lab tab dochare sardargomi shodam.
    pol dar hade 1.200000 ta 1.600000 daram vali az beyne modelaie ke toye in reng gheymat hastan nemidonam che marki va che modeli ro begiram age pishnahadi darin,mamnon misham estefade konam.
    mer30

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam dostan.
    pol dar hade 1.200000 ta 1.600000 daram vali az beyne modelaie ke toye in reng gheymat hastan nemidonam che marki va che modeli ro begiram age pishnahadi darin,mamnon misham estefade konam.
    mer30
    خواهشا فینگیلیش ننویسید.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

salam dostan.
    mer30

سلام دوست عزیز خوش امدی به p30world

اول بگو با لپ تاپ میخوای چه کارایی انجام بدی و چه معیارای ظاهری برات مهمه تا بشه کمکت کرد.

مرسی موفق...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از amirtaker خیلی ممنون که به سوالم جواب داد ؛ فقط اینکه صریحا به سوالم پاسخ داده نشد که این دو مدل(2860و6880) میتونند بازی های قوی (مثل crysis ) رو اجرا کنه ( مثلا در حالت معمولی یا ...).
    همونطور که تو پست های قبل خوندم متوجه شدم که xps 1530 بهترین گزینه برای اجرای بازی هست؛ ولی دو مسئله ای که هست : اول اینکه کاربرد اصلی من بازی نیست و لب تاپ رو برای اجرای نرم افزارهای مهندسی مثل matlab , ansys , ... میخوام (اگرچه زیاد بازی میکنم) و دوم اینکه از کیفیت dell زیاد مطمئن نیستم (لااقل در مقایسه با hp )
    و سوال دیگرم اینه که : تو پست های قبل خوندم که گفتن مدل های جدید hp با گرافیک 8600 اومده ، میخواستم بدونم هیچکدوم از این مدل ها در رده 14 یا 15 اینچی هست؟ در اینصورت میشه بعضی از این مدل ها را نام ببرید؟
    متشکرم.
    این مقایسه این 2 باهم که دوست عزیز رجیستر زحمت کشیده.(1530 و 6880)
    از مزیت های HP 6880 :
    1- بسیار شیک تر و طراحی دقیق تری داره بطوریکه هیچ لرزشی در اثر کارکرد توی اون ایجاد نمیشه ... تمام قطعات خوب مونتاژ شدند ... طرح روی بدنه از تکنولوژی پرینت طرح imprint استفاده میکند نه یک رنگ ثابت و معمولی

2- اسپیکرهای برند HP ساخت شرکت altec lasting هست که بهترین اسپیکرها رو برای نوت بوک ها میسازه ... نویز در حد صفر و کیفیت صدا محشره

3- اپتیکال درایور این لپ تاپ مجهز به لنز light scribe هست که در هیچ برند دیگه ای پیا نمیشه و قابلیت اختصاصی HP هست

4- دکمه های کنترل مولتی مدیا همه لمسی هستند. خرابی در حد صفر و بسیار راحت و دقیق

5- کیفیت پخش فیلم HD در HP ها بالاتر هست ... مانیتور روشنایی کمتری دارد بدلیل طراحی برای مصرف کمتر باتری اما کیفیت و تفکیک پذیری پیکسل ها عالی هست

6- سیستم ریکاوری و اشکال یابی فوق العاده ای دارد ... شما در کمتر از 6 دقیقه تمام اطلاعات پارتیشن C را میتوانید ریکاوری کنید

7- سری Special را HP دارد که می تواند تا قابلیت های بسیار بالاتر کانفیگ شود

8- صدای نویز سیستم در حد صفر هست ... هیچ صدایی از هارد و فن شنیده نمیشود

9- کیبورد بسیار نرم و طراحی عالی ... فانکشن های بیشتر و همراه داشتن دکمه خاموش کردن تاچ پد برای جلوگیری از خطاهای احتمالی

10- ریموت کنترل مطابق با مدیاسنتر ویستا که بسیار کاربردی هست

11- کیفیت تصویر وب کم و صدای میکروفن استریو بسیار عالی هست

12- برنامه های جانبی مانند HP assistant و HP total care را دارا می باشد که بسیار برای مدیریت لپ تاپ مفید هست

و مزایای XPS M1530 dell :

1- قدرت گرافیکی بیشتری دارد و انتخاب گیمر ها هست ولی خنک کنندگی بیشتری لازم دارد

2- بدنه قوی تری دارد و انقدر ظریف نیست که نگهداری زیادی بخواهد

3- عمر باتری بیشتری دارد چون باتری قوی 9 سلولی دارد ... هر چند اگر HP شما هم باتری 12 سلولی سفارشی رویش باشد قویترین لپ تاپ از لحاظ شارژ می باشد

4- بسیار هماهنگ با سیستم عامل XP دانگریدی هست

5- قطعات و تعمیراتش در بازار راحت تر هست ... و همه تعمیرکارا باهاش آشنایی دارند چون طراحی داخلی پیچیده ندارد و این خود یک مزیت هست

6- دل شاید سبکتر به نظر بیاد اما اینطور نیست و یقور هست ... حملش سخت تره

7- حرارت بیشتری تولید میکنه

8- دکمه eject در کنار دکمه های مولتی مدیا هست و ممکن هست حین کار دیسک ایجکت شود در کنار کار با دکمه ها ... هر چند از لحاظ طراحی و راجتی بهتر هست اما این مشکل بزرگ هم دارد

سوالی بود هستم.

8. این کاربر از amirtaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه لپ تاپ بگیرم . واسه این کارا :
    می خام بتونه بازی های جدید رو اجرا کنه البته خیلی دیگه گیمر نیستم
    واسه فیلم دیدن خوب باشه
    هاردشم هر چی بالاتر بهتر
    لطفا راهنمایی کنید چه مدلی بردارم ( ارزون تر باشه بهتره )
    راستی من شیراز هستم چند روز دیگه میام تهران به نظرتون اونجا بگیرم بهتره ؟
    خیلی ممنون
    ببین اگه فقط برای بازی میخوای 1530 بابالا ترین کانفیک در غیر این صورت HP Pavilion DV-6880

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تو صفحه ی 279 درخواستی اصلی داشتم که به آن جواب داده نشد.
    لپ تاپی با قیمت 1.500.000 می خواستم. اگر یک کم هم بیشتر شد اشکالی ندارد. برای بازی. بازی هایی که حداقل تا سه سال بتونه بکشه.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام
    از amirtaker خیلی ممنون که به سوالم جواب داد ؛ فقط اینکه صریحا به سوالم پاسخ داده نشد که این دو مدل(2860و6880) میتونند بازی های قوی (مثل crysis ) رو اجرا کنه ( مثلا در حالت معمولی یا ...).
    همونطور که تو پست های قبل خوندم متوجه شدم که xps 1530 بهترین گزینه برای اجرای بازی هست؛ ولی دو مسئله ای که هست : اول اینکه کاربرد اصلی من بازی نیست و لب تاپ رو برای اجرای نرم افزارهای مهندسی مثل matlab , ansys , ... میخوام (اگرچه زیاد بازی میکنم) و دوم اینکه از کیفیت dell زیاد مطمئن نیستم (لااقل در مقایسه با hp )
    و سوال دیگرم اینه که : تو پست های قبل خوندم که گفتن مدل های جدید hp با گرافیک 8600 اومده ، میخواستم بدونم هیچکدوم از این مدل ها در رده 14 یا 15 اینچی هست؟ در اینصورت میشه بعضی از این مدل ها را نام ببرید؟
    متشکرم.

سلام دوست عزیز

در مدلهای محدودی که در ایران موجود نیست و مخصوص گیم بوده , گرافیک های بالاتری زده اما اصولا و در کل :

اچ پی در هیچ کدام از مدلهای 14 و 15 اینچی خود حتی از 8400 gt استفاده نمی کنه چه برسه به 8600 البته .

راستی شفافیت رنگ و زنده بودن رنگها در xps1530 از 6880 بیشتره و محسوس هم هست .
    Last edited by ravani_13; 12-08-2008 at 11:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •