تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 289 از 3745 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه با اعتراض حل میشد که همه اینکارو میکردن اینا خیلی طمع میکنن عوضش یکی یکی دارن مشتریاشونو از دست میدن
    من بهشون گفتم سرعت ها با حجمها هم خونی نداره .. پولمو پس نمی دادن واسه همین از 128 به زور 256 گرفتم (نمی دادن) .

گفتم اگه به این روال باشه جمعش می کنم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من بهشون گفتم سرعت ها با حجمها هم خونی نداره .. پولمو پس نمی دادن واسه همین از 128 به زور 256 گرفتم (نمی دادن) .

گفتم اگه به این روال باشه جمعش می کنم
    اونا هم گفتن جمع کن

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بچه ها کسی یوزر پسود اسیاتک اضافی نداره ؟ هیچی شارژ و حجمم نداشته باشه اشکال نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها کسی یوزر پسود اسیاتک اضافی نداره ؟ هیچی شارژ و حجمم نداشته باشه اشکال نداره
    سلام
    اسیا تک که امنیت برای کاربراش نداره بشین دو تا یوزر تجاری در بیار استفاده کن.

5. این کاربر از makintash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    اسیا تک که امنیت برای کاربراش نداره بشین دو تا یوزر تجاری در بیار استفاده کن.
    سلام عزیز
    اخه چطوری ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

جدول شرکتهای اینترنتی برتر مهر ماه

اسیاتک اصلا به کل نیست

مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور 10 شرکت برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران در مهر ماه معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور - متما - در مهر ماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های آریا سپهر، شبکه ارتباط شبدیز، شاتل، نداگستر صبا، افزوز، پارس آنلاین، ندا رایانه، توسعه رسان پاسارگاد، داتک و سرمایه گذاری اوراکل رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.
    این در حالی است که در لیست ISP های برتر شهریورماه شرکتهای ندا گسترصبا، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، پارس آنلاین، ندا رایانه، آریا سپهر، افروز، شاتل، افرانت و سرمایه گذاری اوراکل به ترتیب رتبه های اول تا دهم را به خود اختصاص داده بودند.

به گزارش مهر، کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع یافتن از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابل دانلود است استفاده کنند.

در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند.

سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

گفته می شود بیش از 25 میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند و طبق آخرین آمار ارائه شده ضریب نفوذ اینترنت در ایران 34 درصد است.

جزئیات ارائه سرویس از سوی 10 شرکت برتر اینترنتی مهرماه

این نتایج مربوط به تاریخ 01/07/1389 تا 30/07/1389 است

نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از 2Mbps می باشد

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدول شرکتهای اینترنتی برتر مهر ماه

اسیاتک اصلا به کل نیست

مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور 10 شرکت برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران در مهر ماه معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور - متما - در مهر ماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های آریا سپهر، شبکه ارتباط شبدیز، شاتل، نداگستر صبا، افزوز، پارس آنلاین، ندا رایانه، توسعه رسان پاسارگاد، داتک و سرمایه گذاری اوراکل رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.
    این در حالی است که در لیست ISP های برتر شهریورماه شرکتهای ندا گسترصبا، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، پارس آنلاین، ندا رایانه، آریا سپهر، افروز، شاتل، افرانت و سرمایه گذاری اوراکل به ترتیب رتبه های اول تا دهم را به خود اختصاص داده بودند.

به گزارش مهر، کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع یافتن از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابل دانلود است استفاده کنند.

در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند.

سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

گفته می شود بیش از 25 میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند و طبق آخرین آمار ارائه شده ضریب نفوذ اینترنت در ایران 34 درصد است.

جزئیات ارائه سرویس از سوی 10 شرکت برتر اینترنتی مهرماه

این نتایج مربوط به تاریخ 01/07/1389 تا 30/07/1389 است

نتایج تست برای سرعت دریافت کمتر از 2Mbps می باشد
    این تست بصورت نمونه از چند isp کشوره.وگرنه آسیاتک که جزء سرویس دهنده های PAP ه
    تو این تست شاتل و صبا رتبه 3 و 4 رو داره ولی کاربرهایی که ازشون سرویس میگیرن اکثرا ناراضی ان

9. 2 کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این تست بصورت نمونه از چند isp کشوره.وگرنه آسیاتک که جزء سرویس دهنده های PAP ه
    تو این تست شاتل و صبا رتبه 3 و 4 رو داره ولی کاربرهایی که ازشون سرویس میگیرن اکثرا ناراضی ان
    من که خودم سه ساله اسیاتک دارم و دوست دارم بهترین شرکت باشه این خبر هم دیدم گذاشتم

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم دو ساله اشتراک آسیاتک دارم .. همه جوره راضی بودم (الانم اگه تعرفه هاشون رو درست کنن راضیم) خداییش هم شرکت خوبیه ولی این تعرفه های جدیدش کار رو خراب کرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان اگه من حجمم تموم شه واگه تا 10 روز تمدید نکنم که مشکلی پیش نمیاد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •