كاملا تاييد ميشه . بهتره از اول بريزين .
اين سه برنامه اي كه گفتين ، هست و فراوان هم هست . خواستين بگين تا لينك بدم .
اين سوال منم هست ؟؟؟
كاملا تاييد ميشه . بهتره از اول بريزين .
اين سه برنامه اي كه گفتين ، هست و فراوان هم هست . خواستين بگين تا لينك بدم .
اين سوال منم هست ؟؟؟
سلام من هم یه مشکلی دارم :
تو منو ها وقتی مثلا دکمه های صفحه کلید رو میزنم برای باز شدن لیست های جدید ، درست کار می کنه ولی برای دکمه ستاره که جاگزینش منوی برنامه ها هست رو میزنم غیر از باز کردن applications ، یه برنامه دیگه رو که داخل این بخش هست هم باز می کنه
انگار که دوبار ستاره رو میزنم ولی برای سایر عملکرد ها اینطور نیست
چی کار کنم؟
اگه لینکشونو بذاری که واقعا ممنون میشم.البته خودم با برنامه xplorer تونستم فایل نصبشو از داخل مموری گوشی پیدا کنم ولی اصلا نصب نمیشه.
احتمالا کلید ستاره مشکل داره یا اینکه ستاره رو یه مقدار زیاد فشار میدینسلام من هم یه مشکلی دارم :
تو منو ها وقتی مثلا دکمه های صفحه کلید رو میزنم برای باز شدن لیست های جدید ، درست کار می کنه ولی برای دکمه ستاره که جاگزینش منوی برنامه ها هست رو میزنم غیر از باز کردن applications ، یه برنامه دیگه رو که داخل این بخش هست هم باز می کنه
انگار که دوبار ستاره رو میزنم ولی برای سایر عملکرد ها اینطور نیست
چی کار کنم؟
n82یه من موقعی که یکی زنگ میزنه شمارشو میشناسه ولی اسمشو با اینکه تو دفترچه تلفن هست نمیندازه البته بذا بعضی شماره ها این مشکل هست چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید گوشیمو تازه گرفتم بعد از کلی حال داره تو ذوقم میخوره نذارین بخوره
شاید اون شماره هایی که این مشکل براش پیش میاد دوبار توی دفترچه تلفنت ذخیره شده.مثلا یکبار روی سیم کارت و یکبار روی فون مموری.
یک شماره که این مشکل براش پیش اومده رو از دفترچه تلفنت پاک کن.اگر بعدش اسمش رو نوشت معلوم میشه یک جای دیگه هم اسمش ذخیره شده.
دوست من این مشکلو منم دارم و فقط با شماره ی خونه هست ، روی هیچ گوشیه سیمبینی شماره ی خونمون با اسم نمایش داده نمیشه ... ولی رو همه ی جاوا ها این نمایش داده میشه . ضد حاله حسابی ، ولی یه زمانایی نشون داده میشه شاید هر ماه 2 بار این اتفاق بیافته ..n82یه من موقعی که یکی زنگ میزنه شمارشو میشناسه ولی اسمشو با اینکه تو دفترچه تلفن هست نمیندازه البته بذا بعضی شماره ها این مشکل هست چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید گوشیمو تازه گرفتم بعد از کلی حال داره تو ذوقم میخوره نذارین بخوره
عجيبه . هيچ وقت همچين مشكلي نداشتم من .فقط وقتايي كه شماره با پيشوند 98+ ميفته ، به جاي اسم شماره ميزنه .
شماره خونه ی ما همش 98 داره ، فک کنم مال همه ی شماره ها اینجوریه ...
يه راه حل داره . اونم اينه كه واسه اون contact خاص ، مثلا " خونه " ، دو تا شماره بزاري . يكي با 98
+ و يكي هم همون شماره معمولي .
اينجوري هر كدوم كه بيفته ، اسم خونه رو ميزنه .
من فهمیدم مشکل از کجاست :
برنامه Psiloc.Xelnex.Lite رو نصب کردم که در حالت فشار ستاره ضبط فعال میشد برای همین با یکبار فشار دادن دبل کلیک میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)