تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 521 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از نظراتتون متشکرم.
    سوال من اینه که حالا که یک سری برنامه های رو نصب کردم و uninstall کردم کدوم فولدر برم تا بتونم باقی مونده فایل ها رو از مموریم حذف کنم؟
    آیا مموریمو فرمت کنم و همه اونهایی رو که لازم دارم یکی یکی دوباره بریزم یا راه بهتری هم هست.

با تشکر
    به نظر من اگه مموریتو فرمت کنی و دوباره برنامه هایی که رو لازم داری نصب کنی ، بهتره .......
    البته یه برنامه پایتون هم هست که فایلهای باقیمانده از برنامه های حذف شده رو ، حذف میکنه که دردسرش زیاده و بدرد نیمخوره ......
    كاملا تاييد ميشه . بهتره از اول بريزين .
    اخه سه تا از برنامه هایی که تو رم نصب شده لازم دارم وفایل نصبشم ندارم
    برنامه های panoman,unidic ,islamic organizer هستن
    اين سه برنامه اي كه گفتين ، هست و فراوان هم هست . خواستين بگين تا لينك بدم .
    راهی برای ذخیره کردن مستقیم شماره ها بر روی سیم کارت هست ؟
    اين سوال منم هست ؟؟؟

2. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام من هم یه مشکلی دارم :
    تو منو ها وقتی مثلا دکمه های صفحه کلید رو میزنم برای باز شدن لیست های جدید ، درست کار می کنه ولی برای دکمه ستاره که جاگزینش منوی برنامه ها هست رو میزنم غیر از باز کردن applications ، یه برنامه دیگه رو که داخل این بخش هست هم باز می کنه
    انگار که دوبار ستاره رو میزنم ولی برای سایر عملکرد ها اینطور نیست
    چی کار کنم؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

اين سه برنامه اي كه گفتين ، هست و فراوان هم هست . خواستين بگين تا لينك بدم .

اگه لینکشونو بذاری که واقعا ممنون میشم.البته خودم با برنامه xplorer تونستم فایل نصبشو از داخل مموری گوشی پیدا کنم ولی اصلا نصب نمیشه.

سلام من هم یه مشکلی دارم :
    تو منو ها وقتی مثلا دکمه های صفحه کلید رو میزنم برای باز شدن لیست های جدید ، درست کار می کنه ولی برای دکمه ستاره که جاگزینش منوی برنامه ها هست رو میزنم غیر از باز کردن applications ، یه برنامه دیگه رو که داخل این بخش هست هم باز می کنه
    انگار که دوبار ستاره رو میزنم ولی برای سایر عملکرد ها اینطور نیست
    چی کار کنم؟
    احتمالا کلید ستاره مشکل داره یا اینکه ستاره رو یه مقدار زیاد فشار میدین

داره خودمونی میشه S@l@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

n82یه من موقعی که یکی زنگ میزنه شمارشو میشناسه ولی اسمشو با اینکه تو دفترچه تلفن هست نمیندازه البته بذا بعضی شماره ها این مشکل هست چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید گوشیمو تازه گرفتم بعد از کلی حال داره تو ذوقم میخوره نذارین بخوره

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

n82یه من موقعی که یکی زنگ میزنه شمارشو میشناسه ولی اسمشو با اینکه تو دفترچه تلفن هست نمیندازه البته بذا بعضی شماره ها این مشکل هست چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید گوشیمو تازه گرفتم بعد از کلی حال داره تو ذوقم میخوره نذارین بخوره
    شاید اون شماره هایی که این مشکل براش پیش میاد دوبار توی دفترچه تلفنت ذخیره شده.مثلا یکبار روی سیم کارت و یکبار روی فون مموری.

یک شماره که این مشکل براش پیش اومده رو از دفترچه تلفنت پاک کن.اگر بعدش اسمش رو نوشت معلوم میشه یک جای دیگه هم اسمش ذخیره شده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من این مشکلو منم دارم و فقط با شماره ی خونه هست ، روی هیچ گوشیه سیمبینی شماره ی خونمون با اسم نمایش داده نمیشه ... ولی رو همه ی جاوا ها این نمایش داده میشه . ضد حاله حسابی ، ولی یه زمانایی نشون داده میشه شاید هر ماه 2 بار این اتفاق بیافته ..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من این مشکلو منم دارم و فقط با شماره ی خونه هست ، روی هیچ گوشیه سیمبینی شماره ی خونمون با اسم نمایش داده نمیشه ... ولی رو همه ی جاوا ها این نمایش داده میشه . ضد حاله حسابی ، ولی یه زمانایی نشون داده میشه شاید هر ماه 2 بار این اتفاق بیافته ..
    عجيبه . هيچ وقت همچين مشكلي نداشتم من . فقط وقتايي كه شماره با پيشوند 98+ ميفته‌ ، به جاي اسم شماره ميزنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره خونه ی ما همش 98 داره ، فک کنم مال همه ی شماره ها اینجوریه ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شماره خونه ی ما همش 98 داره ، فک کنم مال همه ی شماره ها اینجوریه ...
    يه راه حل داره . اونم اينه كه واسه اون contact خاص ، مثلا " خونه " ، دو تا شماره بزاري . يكي با 98
    + و يكي هم همون شماره معمولي .
    اينجوري هر كدوم كه بيفته ، اسم خونه رو ميزنه .

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من فهمیدم مشکل از کجاست :
    برنامه Psiloc.Xelnex.Lite رو نصب کردم که در حالت فشار ستاره ضبط فعال میشد برای همین با یکبار فشار دادن دبل کلیک میکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •