سلام من هم مشکل دارم با این جوون شدن سیمزم بعد از سفر کسی نمی دونه چجوری حلش کنم.
چون می خوام سیزم پیر بشه.
سلام من هم مشکل دارم با این جوون شدن سیمزم بعد از سفر کسی نمی دونه چجوری حلش کنم.
چون می خوام سیزم پیر بشه.
چشات قشنگ میبینهgrand theft auto خونت خیلی قشنگه.باریکلا
من اصلا تو خونه سازی مهارت ندارم
میشه یه لطفی بکنی به من دقیقا بگی برای نصب پکیج باید چکار کنم؟؟خیلی ممنونت میشم.
تو صفحه 285 کامل توضیح دادم.هرجا شو که نفهمیدی بگو![]()
اااا! من اين همه نوشته نقل قول كردم فقط يكيش اومد چرا؟!خب بيخيال!
هه هه شوخي بود؟ من فكر كردم دعوا كردي!
=======
اره منم يه زمان يه خونه ساختم عكسشم فكر كنم تو تاپيك باشه! ولي حيف شد! سيمزو ان اينسال كه كردم save هاي قبلي رو كه ميريزم بازي ارورر ميده.
==============
بابا اين اهرام چه خفن بود! 2 تا تور گرفتم فقط براي اين اهرام هنوز هم تمومشون نكردم!
من regedit رو تایپ کردم و دنبال آدرسی رو که دادید تا software رفتم اما sims توش نبود،مشکل چیه؟
ادیت:مشکل حل شد.
اما sku چیه؟کجاست؟چجوری از 7 به 2 تغیرش بدم؟
من مشکل همین دوستمونو دارم،لطفا کمک کنید.بعد يه چيز ديگه! من گيج شدم اينجاش! لطفا دومين پوشه ي bin رو با bin 2 بگيد اولي رو هم با bin .
اینم بگید که پکیج رو از کجا بگیرم؟با لانچر نمیتونم دانلود کنم چون دانلود منیجرم کار نمیکنه.
آقا نوشتتون گنگه،ما که نتونستیم چیزی ازش بگیریم،لطف کنید از اول درست توضیح بدید.
Last edited by grand theft auto; 28-11-2009 at 19:55.
lنم دقيقا بعد از اين كه save هاي قبليوم براي بازي ريختم همين ارورر رو ميده براي save ولي بعد از اين كه از بازي خارج شدم Save هام پاك شد مجبور شدم يكي ديگه بسازم بعد از اين كار ديگه ارورر نداد. از طرفي فكر ميكنم مربوط به رمز testingcheatsenabled true هم ميشه اگر استفاده ميكنيد حتما افش كنيد وقت Save
با اين دستور : testingcheatsenabled false
اينو دانلود كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هربار این ارور رو داد 2 بار دیگه دکمه سیو رو بزنی حل میشه
منم دیگه مشکل ندارم
بابا تو که هنوز پکو نگرفتی!هر وقت خریدی بگو کامل با عکس واست توضیح بدم
منم دقیقا مشکل ارور 16 رو داشتم فکر کردم مشکل از ویروسی بودن ویندوزمه پاکش کردم رفتم تو ویندوز 7 نصب کردم.ولی توی اون ویندوز هم موقع بازی یک دفعه میپره بیرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)