بفرما دوست عزیز
من این آموزش ها رو pdf کردم واسه سایت ir206 که اینجا میزارم
دو تا آموزشه باز کردن رودری عقب (تریم عقب) پژو 206
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
بفرما دوست عزیز
من این آموزش ها رو pdf کردم واسه سایت ir206 که اینجا میزارم
دو تا آموزشه باز کردن رودری عقب (تریم عقب) پژو 206
و
Last edited by pouria_br; 22-10-2011 at 18:53.
5000 تا؟!! شوخی کرده دوست عزیز خواسته موتورت رو ظرف یکماه پیاده کنه! من امروز صبح که خیلی عجله داشتم روی دور و بر 4000 تا عوض میکردم هیچ ماشینی توی خیابون به گردم نمیرسید شاید ملت خیال میکردن این کیه اول صبحی زنجیر پاره کرده! خودم خوف برم داشت که پلیس عزیز من رو ببینه و ماشین رو بخوابونه!
خوب امروز رفتم کاتالیزور مودیفای شده رو نصب کردم آخر .
باید بگم که تو دنده 1 ماشین غول میشه و تو دنده های دیگه هم شتاب گیری 10 درصد بهتر شده تو اتوبان بابایی به سمت شرق یه 207 رو شرمنده رانندش کردمالبته بدون کاتالیزور هم میشد ولی دیگه این 207 بعد از کاتالیزور خورد به پستم
.
ولی دوستان میشید دشمن محیط زیست فک کنم ازون تهران رو سوراخ کنمبوش کمی اذیت داره تو پارکینگ مخصوصا .
صدا هم اصلا تغییری نکرده و از صدای تراکتور خبری نیست . کلا نفس ماشین باز شده نفس ملت بسته
عملکرد دنده دو هم بهتر شده در زیر دور 2000
وااااااااا مگه تهرانم اوزون داره؟
راستی آقا پوریا من وقتی این جا بلندگوی درب جلو رو باز کردم (همون که فایبرگلاسه چیه) اون قفل سفید رنگ چنتاشون شکستن
راستی فقط درب که یه میله هست فقط توسط یه اسفنج تو جای خودش نگه داشته شده
سلام دوستان.امروزپلاک .سند.گارانتی وبیمه شخص ثالث اومد. نمیدونم کارت سوخت وماشین کی میاد.دوستان اگه بدون کارت ماشین برم سفروفقط سندماشین باهام باشه.پلیس بهم گیرمیده یانه؟اخه مجبورم برم وکارت وبرگه ماشین معلوم نیست کی میاد.ممنون اگه کمکی بکنید.راستی بابت راهنمای هاتون ممنونم.خیالمون راحت شد اخه فکرمیکردم ماشین خرابه ولی باتوضیحات شما دیگه اروم شدم.بازم ممنون
برو داداش خیالت راحت من تازه خلاف هم کردم برای سرعت گرفتنم که همین سند رو نشون دادم و تموم شد .
مبارك باشه
كارت ماشين و كارت سوخت تا يكي دو هفته بعد از تحويل ماشين ميان در خونه
راستی دوستان رینگو لاستیک واسش گرفتم....رینگ16 .لاستیکش205.بنظرتون خوبه یا عوضش کنم؟اگه نظر دیگه ای دارید بگید.ممنونم از همتون.امیدوارم تنه همتون سالم وارزوهاتون بلندوبلندتر باشه.ممنون
رینگ 16 سایز 205 فاق چند؟
از گلگیر جولو ها نزده بیرون؟ لاستیک؟
بهترین سایز بدون خطا برای 206 195/55/15 هست . اونم از نوع میشلن![]()
اخه نوکرتم این قطعات ظریف هستن باید با خونسردی و به آرومی عمل کنی
خو حالا این چیزی که میگی شکسته جایگزین نداره ؟الان اوضاعش چطوره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)