سلام من یه مشکلی دارم ممنون میشم پاسخ بدید
من موقعی که فایل رو میزن دان کنه ارور زیر رو میده
![]()
سلام من یه مشکلی دارم ممنون میشم پاسخ بدید
من موقعی که فایل رو میزن دان کنه ارور زیر رو میده
![]()
با سلام و صبح بخیر خدمت همه دوستان... جدیدا مشکلی برایم پیش آمده که هر فایلی که دانلود می کنم وقتی به 99 درصد می رسد تکمیل نمی شود و دوباره از صفر و اول شروع می گردد. دیشب فایلی به حجم یک گیگ را دانلود می کردم که همین اتفاق افتاد. البته وقتی تعداد کانکشن ها را روی یک می گذارم دیگر این مشکل ایجاد نمی شود. ولی وقتی تعداد کانکشن ها بیشتر کنم این اتفاق می افتد. با تشکر
سلام من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فیلم دانلود میکنم اما متاسفانه اجازه ی دانلود همزمان دو یا چن تا فایل رو نمیده و نه راهی برای ثبت نام توش پیدا کردم نه خرید اکانت پرمیوم که شاید اونجوری حل بشه میخواستم ببینم ترفندی هست که بشه همزمان چن تا فیلمو دانلود کنم؟
توجه اکید لینک کمکی نداره فیلمهایی که میخوام رو هم تو سایتهای دیگه لینکای خراب یا پر دردسر خیلی کم سرعت دارن پس لطفا پیشنهاد خارج اس سوال ندین
خیلی ممنون
من امتحان کردم ، سه تا رو هم میشه همزمان گرفت...
واسه دانلود هم نیازی به این سایت های دانلود فیلم ندارید/
روش های مختلفی هست / لینک هر فیلمی رو خواستی تو PM بگو تا بت بگم...
سلام،
بعد از نصب IDM و دانود چند فایل، وقتی خواستم فایلی که دانلود شده رو از لیست دانلودها پاک کنم، پیغامی که برای اولین بار میده و میگه که وقتی گزینه ی دلت رو میزنم فایل رو از درایو حذف کن رو به اشتباه yes زدم و درست تو لحظه ای که دگمه رو فشار دادم متوجه اشتباه شدم، اگه اینطور بمونه هر بار که بخوام اسم فایل رو از لیست دانلودها حذف کنم خود فایل هم دلت میشه! از دوستان کسی میدونه از کجا میتونم به این تنظیمات دسترسی پیدا کنم و درستش کنم؟
ممنون داداش،
البته موردی که اونجا توضیح داده برعکس چیزی هست که من میخوام ولی منم همین مسیر رو میخواستم بدونم.
فقط یه سوالی که دارم اینه که اونجا نوشته شده برای اینکه وقتی تو آی دی ام فایلی رو حذف میکنیم از درایو هم حذف بشه باید از مسیر مشخص شده فایلی که معین کرده رو پاک کنیم، من قبلا به اشتباه زدم فایل هم حذف بشه، ولی حالا میخوام طوری تنظیم کنم که حذف نشه (یعنی برعکس حالتی که اونجا نوشته) به نظرتون منم باید همون فایل رو حذف کنم؟
بازم ممنون
نظر من اینه تبادل اطلاعات کنیم رو این فایل. اون فایل رو باز کن ببین توش چند نوشته؟
برا من که تیکشو نزدم عدد 1 زده. مثلا فرض کنیم برا تو عدد 2 رو زده باشه. شما 2 رو حذف میکنی 1 رو میدی. بعد سیستم رو ریست میکنی ببینیم چی میشه. یا نشد صفر بزن تست کن.
فوقش نشد پاکش کن.
حالا ببین چی میشه بعد بگو اگه حل شد چطوریا بود. یه تجربه بشه واسه اونایی که متن رو میخونن![]()
موفق باشید.
ببخشید چرا برخی فایل ها در idm موقع دانلود قابلیت resume ندارند ؟![]()
برا منم 1 هست.
الان نمیدونم چیکار باید بکنم، اگه کاری که تو راهنما گفته رو بکنم فایلها دلت میشن (که البته برا من همین الانم همینطوره)![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)