تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 1081 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض وحشتناکه

متاسفانه ورژن 8 برنامه کسپرسکى کاملا ایراد داره و جز به هم ریختن سیستم چیزى به ارمغان نمیاره

از دیروز تا امروز به مدت 24 ساعت با این نسخه کار کردم تا زیر و بم اون رو بدست بیارم

نکته اول که بسیار خوب بود افرایش سرعت استارت اپ سیستم و مدت زمان اسکن اون بود

تغییرات اساسى جالب و مفیدى بر کل برنامه اعمال شده اما با این اوصاف ایرادات عمده اى هم داره

نکته اول درگیرى برنامه با برنامه هاى مفید دیگر است که تاحدودى این مشکل رو میشه حل کرد

اما با این اوصاف نمیشه از Pause سیستم به مدت طولانى حین کار با سیستم به آسانى گذشت (حین وبگردى حتى بالاى چند دقیقه )

گفتم شاید باید تنظیمات در همون حالت Default باشه و سریعا تنظیمات رو به حال اول برگردوندم ، اما باز ایراد برنامه برقرا بود

پس از چندساعت کار ناگهان شروع به نصب مجدد خودش کرد!!!!!!!! و بعد دیگه کاملا گاردش غیرفعال شد و آپدیت به حالت نصب برگشت!!!!

ناچار شدم مجددا ورژن 7 رو نصب کنم و حالا سیستم داره مثل بلبل چهچه میزنه!! ایول

بهر حال ورژن 8 ایردات اساسى زیادى داره (البته من این رو صرفا برى ویندوز 32 بیتى تست کردم شاید براى نسخه هاى دیگه ویندوز فرق کنه)

دوستان بهتره فعلا از همون ورژن هاى 7 استفاده کنند تا ببینیم چى میشه
    Last edited by majid20; 07-06-2008 at 13:18.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من هم روز گذشته ورژن جديد(2009) KIS را روي نسخه 7 آپگريد كردم (طبق نوشته سايت كاسپر كه امكان آپگريد وجود داره).در مقايسه با نسخه 7 منابع سيستم را كمتر استفاده ميكنه و سرعت اسكن بهتر شده.امكانات جديدي در اين نسخه بكار گرفته شده ولي اثري از Registery Guard كه محافظت خوبي هم از رجيستري بعمل مي آورد نديدم.البته از موقعي كه آپگريد كردم نميدونم چي شده كه ديگه صداي معروف و وحشتناكش درنمياد(با وجوديكه تيك مقابل صداي آلارمها فعاله و فقط يه منوي Popup نشون ميده).تنظيمات فايروال ديگه مثل نسخه قبل نيست.البته بايد يه مدت با اين نسخه كار كرد تا نقاط ضعف و قدرت آنرا بتوان شناسايي كرد.دوستان هم تجارب خودشان را در ارتباط با نسخه جديد محصولات كاسپر مطرح كنند تا به يك جمع بندي خوبي برسيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان لطفا یکی کمکم کنه فایروالم روی low هست و برای هیچ چی هشدار نمیده. هشدار startup هم برام خیلی حیاتیه.
    نمیخوام دوباره به نسخه 7 برگردم...
    دوست عزیز نسخه جدید تغییرات اساسى نسبت به ورژن هاى قبلى کرده و شما دیگه با اون اصطلاحات سرو کار ندارید

از بیشترین تغییرات میشه به بخش فایروال اشاره کرد که به جاى استفاده از 4 حالت پیش فرض کمى حرفه اى تر شده

در این بخش 4 پوشه درنظر گرفته شده که از لحاظ درجه به مطمئن ،نسبتا مطمئن، تقریبا ناامن ، کاملا ناامن تقسیم شدند

1- برنامه هاى پوشه Trusted قادر به انجام هر کارى هستند (اعم از تغییر رجیسترى تا تغییرات سیستم)

لازم به ذکره که فقط برنامه هایى به این بخش وارد میشن که خودتون مستقیما اونو به این بخش وارد کنید

2- برنامه هاى پوشه نسبتا مطمئن و یا درجه خطر بسیار کم هم اجازه انجام فعالیت ها رو دارند

اما همواره تحت نظارت فایروال هستند و چنانچه رفتار مشکوکى از آنها سربزنه سریعا هشدار میده

3- برنامه هاى پوشه تقریبا ناامن و یا مشکوک شدیدا رفتارشون با فایروال محدود شده و نسبت به دو گونه بالا حیطه عمل بسیار کمترى دارند

4- برنامه هاى پوشه UnTrusted که اجازه هیچگونه فعالیتى رو ندارند و فقط با دستور شما میتونند کارى انجام بدند

هر برنامه و یا تغییرناشناسى که براى اولین بار اجرا میشه سریعا فایروال هشدار داده و بنابه میزان خطر در پوشه مربوطه قرار میده
    ( معمولا پوشه نیمه مطمئن ها)

حال شما بنابه دانش خودتون و اطمینانیکه که به برنامه دارید میتونید خودتون حساسیت فایروال رو براى اون برنامه تعیین کنید

در واقع شما در ورژن جدید هر چهار حالت فایروال رو بطور همزمان دارید

اما در مورد PDM هم تغییرات اساسى اعمال شده به اینگونه که صرفا تغییرات ناشى از برنامه هاى مخرب و ناشناس رو مى بنده

براى اینکه دوباره به حالت قبل برگرده فکر کنم در بخش تنظیمات PDM یه گزینه بنام Other Programs و یا یه همچین چیزى هستش که تیک نخورده که باید فعال بشه

موفق باشید
    Last edited by majid20; 07-06-2008 at 14:06.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

نسخه 8 کاسپرسکی که اخیرا نسخه Official آن هم منتشر شده است یکی از کاملترین نسخه های این آنتی ویروس و

یکی از بهترین نرم افزارهای امنیتی موجود است . بعضی از ایرادات مهم نسخه های قبلی در این نسخه برطرف شده

است .بعد از مدتها این نسخه از کاسپرسکی به طور کامل از نو طراحی شده است .همانطور که می دانید تمام نسخه های

کاسپرسکی ( از نسخه 4 به این طرف ) دارای انجین یکسانی بودند ولی برای نسخه 8 انجین انتی ویروس از نو نوشته و

طراحی شده است که نتیجه آن کاهش شدید در مصرف منابع سیستم و کاهش بار آنتی ویروس روی سیستم است .

نسخه 8 کاسپرسکی هم اکنون یکی از سزیعترین و سبکترین آنتی ویروسهای موجود است به عنوان مثال زمان اسکن آن

روی سیستم من تقریبا یک سوم نسخه 7 است و همانطور که دوستان هم قبلا اشاره کردند زمان بالا آمدن سیستم و

زمان پاسخ دهی آن هم بسیار کمتر شده است .یعنی یکی از بزرگترین ایزادات نسخه های قبلی که کند شدن بیش از

اندازه سیستم بود تا حدود زیادی برطرف شده است ولی این تمام ماجرا نیست .نسخه 8 از بعضی از جدیدترین

تکنولوژیهای امنیتی سود می برد و زیر این ظاهر جدید امکانات بسیاری نهفته است که ان را از نسخه های قبلی این

آنتی ویروس و بسیاری از رقبایش متمایز می کند. البته این نسخه هم خالی از اشکال نیست و اشکالات شناخته شده ای

دارد ( مثلا مصرف بیش از حد حافظه و حتی قفل شدن سیستم هنگام اسکن آرشیوها یا فایلهای اجرایی با حجم بالا )

ولی هیچکدام از ایراداتی که دوستان در بالا اشاره کردند حداقل جزو ایرادات شناخته شده این نسخه نیست .برای

احتراز از بروز چنین مشکلاتی دوستان بهتر است به چند نکته توجه کنند :

1.همانطور که قبلا هم عرض کردم این نسخه دارای طراحی و انجین کاملا متفاوتی با نسخه های قبلی می باشد

بنابراین به هیچ عنوان این نسخه را روی نسخه های قبلی نصب نکنید یعنی حتما نسخه های قبلی موجود را به

طور کامل پاک کرده و سپس این نسخه را نصب نمایید

2. به هیچ عنوان از این آنتی ویروس در کنار نسخه فعال ( و حتی غیر فعال ) آنتی ویروسهای دیگر استفاده نکنید

3.پس از نصب این نسخه حتما آنتی ویروس را آپدیت کنید هر چند حجم آپدیت نسبتا زیاد است (حدود 4 مگابایت ) ولی این کار

ضروری است چون دو Hot Fix مهم با این آپدیت روی سیستم نصب می شوند که تعدادی از مشکلات شناخته شده نسخه 8 را

برطرف می کنند.

4.این نسخه از روشی نوین برای مقابله با کدهای مخرب سود می برد که با نسخه های قبلی متفاوت

است بنابراین بسیاری از گزینه ها و امکانات موجود در نسخه های قبلی تغییر یافته یا جابجا شده اند. بنابراین طبیعی

است که دوستانی که به کار با نسخه های قبلی این آنتی ویروس عادت کرده اند با این نسخه دچار مشکل شوند

ولی این به این معنی نیست که این مشکلات علاجی ندارند به اندکی تغییرات می توانید کاری کنید که این نسخه نیز

مانند نسخه های قبلی عمل کند.

این نسخه از یک روش جامع در مقابله با کدهای مخرب بهره می برد .این روش جدید HIPS یا Host Based Intrusion Prevention System

نام دارد و شامل Application Filtering , فایروال و Proactive Defense ( همان PDM نسخه های قبلی ) می شود .

طرز کار این سیستم به این صورت است که هر برنامه ای که روی سیستم شما اجرا می شود توسط کاسپرسکی در

یکی از چهار گروه Trusted , Low Restricted , High Restricted , Untrusted جای می گیرد برای مشاهده این

چهار گروه و برنامه های موجود در آنها مطابق شکل زیر عمل کنید :

برنامه هایی که در گروه Trusted قرار می گیرند دارای اختیارات کامل روی سیستم بوده و آنتی ویروس هیچگونه

محدودیتی برای آنها ایجاد نمی کند . برنامه هایی که در گروه Untrusted قرار می گیرند به طور کامل بلوک می شوند

و اجازه اجرا یا هیچگونه فعالیت دیگری به انها داده نمی شود . برنامه های موجود در دو گروه دیگر یعنی Low Restricted

و High Restricted اجازه اجرا دارند ولی اختیارات انها روی سیستم محدود می شود که این محدودیتها در مورد گروه

High Restricted بسیار بیشتر است مثلا این برنامه ها اجازه دسترسی به اینترنت را ندارند قادر به دستکاری Startup

یا رجیستری یا تنظیمات اینترنت اکسپلورر و ... نیستند یا نمی توانند به پوشه ویندوز یا سایر نواحی حیاتی سیستم

عامل دسترسی داشته باشند.

نسخه 8 کاسپرسکی برای شناسایی و دسته بندی برنامه های مختلف برای اولین بار از دو دیتابیس استفاده می کند :

1.Black List یا همان دیتابیس معمولی انتی ویروس که برای شناسایی ویروسها و کرم ها و ترو جان ها و سایر

کدهای بدخیم شناخته شده به کار می رود و کدهای بدخیم شناخته شده به گروه Untrusted منتقل شده و به طور

کامل بلوک می شود.

2.White List که برای اولین بار در این نسخه اضافه شده است و از دیتابیس شرکت Bit9 استفاده می کند و شامل

لیستی از برنامه های قابل اطمینان است که توسط کاسپرسکی به گروه Trusted منتقل می شوند .این لیست هنوز

کامل نیست و ممکن است بعضی از برنامه ها در آن وجود نداشته باشند.

روش کلی کار به این صورت است که وقتی برنامه ای برای اولین بار روی سیستم اجرا می شود شکلی مانند تصویر

زیر ظاهر می شود که نشان می دهد کاسپرسکی در حال آنالیز برنامه مزبور است :

این آنالیز بسته به حجم برنامه مزبور و منابع سیستم شما ممکن است اندکی طول بکشدبنابراین اگر در چند روز اول پس از

نصب این آنتی ویروس اگر برنامه ها کمی کند اجرا شدند تعجب نکنید این مشکل خیلی زود برطرف خواهد شد. اگر Signature

مربوط به آن در یکی از دو دیتابیس فوق موجود باشد برنامه مزبور توسط آنتی ویروس به گروه مزبور منتقل شده و براساس

قوانین همان گروه با آن رفتار می شود. اگر برنامه ناشناخته باشد برنامه با استفاده از هوریستیک خود یا از روی نوع

رفتار برنامه مزبور ( با استفاده از سرویس PDM ) برنامه مزبور را ارزیابی می کند .اگر برنامه رفتار خطرناک داشته

باشد به گروه Untrusted یا High Restricted منتقل می شود و در غیر این صورت به گروه Low Restricted منتقل می شود.

یعنی در هر حالت برنامه های ناشناخته اجازه دسترسی کامل به سیستم را ندارند که در این صورت احتمال آلودگی

شدید به کدهای مخرب بسیار کاهش می یابد.

البته باید توجه داشته باشید که نسخه 8 در دو حالت کار می کند حالت اتوماتیک که در آن برنامه هیچگاه به کاربر اخطار

نمی دهد و خودش در مورد کارکردش تصمیم می گیرد و حالت Interactive که در آن بسته به تنظیمات در مورد گزینه های

مختلف به کاربر اطلاع داده شده و از وی نظرخواهی می شود.

شما می توانید به راحتی تنظیمات مربوط به این قسمت را دستکاری کنید .مثلا یک برنامه را از یک گروه به گروه دیگر

منتقل کنید یا اختیارات مربوط به هر گروه یا حتی یک برنامه خاص را تغییر دهید . کافی است بر روی قسمت مربوطه

راست کلیک کنید یا گزینه Edit را در پایین پنجره انتخاب کنید .هر چند به نظر من بهتر است تا حد ممکن تا زمانی که

به طور کامل با تنظیمات این نسخه آشنا نشده اید از دستکاری انها اجتناب کنید.

امیدوارم تا حدودی با طرز کار این نسخه آشنا شده باشید هر چند نکات و امکانات جدید این نسخه بسیار بیشتر از

موارد فوق است مثلا برای اولین بار این نسخه از تکنولوژی NSI سایت Secunia برای Vulnerability Scan استفاده

می کند و حفرات امنیتی موجود در سیستم عامل و برنامه های نصب شده را به شما نشان می دهد. این نسخه

از Virtual Keyboard برای مقابله با Keylogger ها هنگام وارد کردن اطلاعات حیاتی در اینترنت یا محیط ویندوز بهره

می گیرد. دارای گزینه ای است که می توانید با استفاده از آن اکثر تغییرات ایجاد شده توسط ویروسها در سیستم را به حالت

اول برگردانید ( مشکلی که اکثر دوستان حتی پس از پاک شدن سیستمشان از ویروسها با آن مواجه می شوند ) .

این نسخه دارای Packet Sniffer مجزا برای ردیابی اطلاعات رد و بدل شده با اینترنت است. برای اولین بار

انجین AVZ Antivirus ( که برخلاف نامش یک آنتی ویروس نیست ) در این نسخه جاسازی شده است که توانایی کاسپرسکی را

در مقابله با انواع Adware و Spyware ها افزایش می دهد و توانایی آنالیز دقیق سیستم و طراحی اسکریپتهای حرفه ای

برای پاک کردن سیستم از شر بدافزارهای سمج را می دهد.طراحی پیشرفته انجین آن این اجازه را به این نسخه می دهد تا

تعدادی از سخت جان ترین ویروسهای موجود را نیز به طور کامل از روی سیستم پاک کند مانند روت کیت Rustock C که در حال

حاضر به غیر از کاسپرسکی نسخه 8 تنها Dr.Web ( آن هم پس از آپدیت انجین ) قادر به پاک کردن آن است و بسیاری نکات ریز

و درشت دیگر که اگر فرصتی بود به آنها اشاره خواهم کرد.
    Last edited by vtn54; 11-06-2008 at 12:32.

5. 11 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسى اطلاعى داره که ورژن جدید کسپرسکى با چه برنامه هایى ناسازگاره؟

مثلا من بر روى سیستم AVG Anti Spyware و A-Squared بصورت غیرفعال و آنتى ویروس آویرا رو بصورت غیرفعال نصب کردم
    (البته Avira فاقد گارد هستش که خب فکر نکنم مشکلى داشته باشه)

در ضمن vtn54 عزیز بعد از مدتها از مطالبتون استفاده کردیم ، بسیار ممنون (راستى اسمتون رو نمیدونم)

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان لطفا یکی کمکم کنه فایروالم روی low هست و برای هیچ چی هشدار نمیده. هشدار startup هم برام خیلی حیاتیه.
    نمیخوام دوباره به نسخه 7 برگردم...
    دوست من اگر به پست قبلی من مراجعه کنید می بینید که این نسخه تا حدود زیادی با نسخه های قبلی متفاوت

است .در این نسخه فایروال جزیی از HIPS است و با قوانین ان کار می کند یعنی اگر برنامه ای در گروه Trusted قرار

گیرد اجازه دسترسی به اینترنت به آن داده می شود ولی شما می توانید این را به دلخواه خود تنظیم کنیدبرای این

کار شما باید ابتدا آنتی ویروس را به حالت Interactive تبدیل کنید .برای این کار مطابق شکل زیر تیک گزینه

Select action automatically را بردارید :

سپس به قسمت زیر بروید :

و در پنجره باز شده مطابق شکل زیر بر روی نوار Trusted زیر قسمت Network راست کلیک کرده و گزینه

Prompt for action را انتخاب کنید و در پایین پنجره OK را بزنید:

Last edited by vtn54; 18-07-2008 at 23:19.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من هم روز گذشته ورژن جديد(2009) KIS را روي نسخه 7 آپگريد كردم (طبق نوشته سايت كاسپر كه امكان آپگريد وجود داره).در مقايسه با نسخه 7 منابع سيستم را كمتر استفاده ميكنه و سرعت اسكن بهتر شده.امكانات جديدي در اين نسخه بكار گرفته شده ولي اثري از Registery Guard كه محافظت خوبي هم از رجيستري بعمل مي آورد نديدم.البته از موقعي كه آپگريد كردم نميدونم چي شده كه ديگه صداي معروف و وحشتناكش درنمياد(با وجوديكه تيك مقابل صداي آلارمها فعاله و فقط يه منوي Popup نشون ميده).تنظيمات فايروال ديگه مثل نسخه قبل نيست.البته بايد يه مدت با اين نسخه كار كرد تا نقاط ضعف و قدرت آنرا بتوان شناسايي كرد.دوستان هم تجارب خودشان را در ارتباط با نسخه جديد محصولات كاسپر مطرح كنند تا به يك جمع بندي خوبي برسيم.
    سلام عزیز

به هیچ عنوان نسخه 8 را روی نسخه 7 نصب نکنید اکثر کسانی که با این نسخه به مشکل برخورده اند کسانی هستند که

آن را روی نسخه های قبلی نصب کرده اند یا از ان در کنار بسته های امنیتی دیگر استفاده می کنند.

Registry Guard در این نسخه حذف نشده است بلکه کامل تر شده و از PDM به Application Filtering منتقل شده است

مثلا در شکل زیر شما Rule های مربوط به Registry Guard را در مورد برنامه های گروه High Restricted مشاهده

می کنید همانطور که می بینید تعداد Rule ها بسیار بیشتر شده و برخلاف نسخه های قبلی امکان دستکاری و

تغییر دادن آنها نیز وجود دارد :

در ضمن اگر می خواهید به جای صدای فعلی به هنگام پیدا کردن ویروسها از صدای سنتی کاسپرسکی استفاده کنید در قسمت

Setting>Options>Notifications تیک گزینه Use classic sound scheme windows default را بردارید.
    Last edited by vtn54; 08-06-2008 at 18:46.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

متاسفانه ورژن 8 برنامه کسپرسکى کاملا ایراد داره و جز به هم ریختن سیستم چیزى به ارمغان نمیاره

از دیروز تا امروز به مدت 24 ساعت با این نسخه کار کردم تا زیر و بم اون رو بدست بیارم

نکته اول که بسیار خوب بود افرایش سرعت استارت اپ سیستم و مدت زمان اسکن اون بود

تغییرات اساسى جالب و مفیدى بر کل برنامه اعمال شده اما با این اوصاف ایرادات عمده اى هم داره

نکته اول درگیرى برنامه با برنامه هاى مفید دیگر است که تاحدودى این مشکل رو میشه حل کرد

اما با این اوصاف نمیشه از Pause سیستم به مدت طولانى حین کار با سیستم به آسانى گذشت (حین وبگردى حتى بالاى چند دقیقه )

گفتم شاید باید تنظیمات در همون حالت Default باشه و سریعا تنظیمات رو به حال اول برگردوندم ، اما باز ایراد برنامه برقرا بود

پس از چندساعت کار ناگهان شروع به نصب مجدد خودش کرد!!!!!!!! و بعد دیگه کاملا گاردش غیرفعال شد و آپدیت به حالت نصب برگشت!!!!

ناچار شدم مجددا ورژن 7 رو نصب کنم و حالا سیستم داره مثل بلبل چهچه میزنه!! ایول

بهر حال ورژن 8 ایردات اساسى زیادى داره (البته من این رو صرفا برى ویندوز 32 بیتى تست کردم شاید براى نسخه هاى دیگه ویندوز فرق کنه)

دوستان بهتره فعلا از همون ورژن هاى 7 استفاده کنند تا ببینیم چى میشه
    سلام

آقا مجید فکر می کنم کمی در رابطه با این نسخه بدشانس بوده اید علت اصلی آن هم به نظر من این است که

احتمالا آن را روی نسخه های قبلی نصب کرده اید یا از نرم افزارهای امنیتی متعدد در کنار ان استفاده می کنید .من

در طول چند ماه گذشته که از این نسخه استفاده کرده ام ( به ویژه در نسخه های اخیر ) با هیچ نرم افزار دیگری دچار

مشکل نشده ام منجمله برنامه Unlocker که شما در پست قبلی به آن اشاره کرده اید . اگر خواستید دوباره این

نسخه را امتحان کنید توصیه من این است که ابتدا نسخه قبلی را به طور کامل پاک کنید .تا انجا که می توانید از شر

سایر نرم افزارهای امنیتی به ویزه آنتی ویروسهای دیگر خلاص شوید رجیستری خود را پاک کنید و بعد این نسخه را

نصب کنید .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

آقا مجید فکر می کنم کمی در رابطه با این نسخه بدشانس بوده اید علت اصلی آن هم به نظر من این است که

احتمالا آن را روی نسخه های قبلی نصب کرده اید یا از نرم افزارهای امنیتی متعدد در کنار ان استفاده می کنید .من

در طول چند ماه گذشته که از این نسخه استفاده کرده ام ( به ویژه در نسخه های اخیر ) با هیچ نرم افزار دیگری دچار

مشکل نشده ام منجمله برنامه Unlocker که شما در پست قبلی به آن اشاره کرده اید . اگر خواستید دوباره این

نسخه را امتحان کنید توصیه من این است که ابتدا نسخه قبلی را به طور کامل پاک کنید .تا انجا که می توانید از شر

سایر نرم افزارهای امنیتی به ویزه آنتی ویروسهای دیگر خلاص شوید رجیستری خود را پاک کنید و بعد این نسخه را

نصب کنید .
    خب من مجددا Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 رو نصب کردم

اما قبلش تمام برنامه هاى امنیتى و یا اونهایى که با کسپرسکى 8 مشکل داشتند رو پاک کردم و ردپاى اونها رو در رجیسترى نابود کردم

چون ADSL دارم ، تصمیم گرفتم که 24 ساعت کامل On باشم ببینم چیکار میکنه ...امیدوارم خوب عمل کنه و مشکلى پیش نیاد

اما دوست عزیز من فکرکنم شما برروى ویندوز 64 بیتى و یا ویستا این نسخه رو نصب کردید

چون همچنان با برخى برنامه ها در ویندوز 32 بیتى کاملا در تضاده

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

خب من مجددا Kaspersky Internet Security 8.0.0.357 رو نصب کردم

اما قبلش تمام برنامه هاى امنیتى و یا اونهایى که با کسپرسکى 8 مشکل داشتند رو پاک کردم و ردپاى اونها رو در رجیسترى نابود کردم

چون ADSL دارم ، تصمیم گرفتم که 24 ساعت کامل On باشم ببینم چیکار میکنه ...امیدوارم خوب عمل کنه و مشکلى پیش نیاد

اما دوست عزیز من فکرکنم شما برروى ویندوز 64 بیتى و یا ویستا این نسخه رو نصب کردید

چون همچنان با برخى برنامه ها در ویندوز 32 بیتى کاملا در تضاده

موفق باشید
    مجيد جان، من محصول کسپرسکی 8.0 رو ، هم روی ویندوز 32 بيت دارم هم 64، البته برنامه Unlocker روی 64 کار نميکنه، ولی در ويندوز 32 بيت که دارم مشکی مثل هنگ يا کمی سرعت سيستم و موارد اين چنينی پيش نيومد
    البته تنها موردی که من هم برخورد کردم همون موقع نصب نرم افزارها بود که وقفه اي برای موردی که vtn54 گفتن پيش مياد ...درکل فعلاً مشکل ناهماهنگی پيش نيومده، البته به مرور زمان امکان داره اتفاقات مختلف خودش رو نشون بده
    Last edited by Markus; 07-06-2008 at 19:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •