ميگم ها اينم از شانس بده ما
راستي دو جفت اي ايكس+3012 روي طاقچه جا ميشه؟
اگه بشه بمب ميشه نه؟![]()
ميگم ها اينم از شانس بده ما
راستي دو جفت اي ايكس+3012 روي طاقچه جا ميشه؟
اگه بشه بمب ميشه نه؟![]()
دوستان عزیز حرفه ای بخصوص حمید جاننظرتونو در مورد این سیستم بگید لطفا و اینکه اگه کسی تجربه بستن این سیستمو داره یه ریویو بگه ممنون میشم
hu: pioneer 7150
band : infinity kappa 693.9i
amp : sound stream pcx4.540
sub : allpain SWE-1242
با سلام خدمت تمامی دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم و وقتی موضوع این بخش رو خوندم دیدم که دوستان به خوبی همدیگر رو راهنمایی می کنن واسه همین هم از شما دوستان راهنمایی می خوام اگه کمک کنین ممنون می شم.
من می خوام واسه ماشینم که پراید ( تازه گرفتم ) سیستم نصب کنم و فقط می خوام پخش و باند عقب بذارم. نمی خوام از ساب و آمپلی استفاده کنم.بودجه هم حدود 300 .
راستش من تو این چند روز چند تا هدیونینت رو انتخاب کردم:
pioneer deh-p4150ub
pioneer deh - p6050ub
pioneer deh-p4150sd
pioneer deh-p7150ub
میخوام نظرتون رو راجع به این هدیونات ها بدونم .
در خصوص باند هم تو این تاپیک خوندم که کنوود 718ex بدون ساب و آمپلی خوب کار میده.
لطفا من رو راهنمایی کنین.متشکرم
من تجربه آمپ و هد يونيت رو داشتم فوق العاده جواب دادن ولي اگه 7250 بگيري بهتره چون يكم ارزونتره و پنلش خيلي خوشگل تره
دوستان این سایتی که معرفی می کنم مثل پایونیر شاپ هست حتمآ یک سر بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی در ین باره چیزی می دونه؟انگار اینجا فوق حرفه ای هستن و سوال من فوق پیش پا افتاده!!
دوست من و...من زياد وارد نيستم...ولي يه مدل جي وي سي و يه دونه هم پايونر ديدم...اين امكانات رو داره ...
واستون ميزارم ...انشالله دوستان نظرات بهتري ميدن براتون...
محتوای مخفی: ببينيد...
سلام
من به تازگی یه ال 90 گرفتم یه سیستم صوتی براش میخواستم با مشخصات زیر:
usb و بلوتوس داشته باشه حساسیتشم تو خوندن cd های خط دار زیاد باشه
(ترجیحا پایونیر باشه بهتره)
بعلاوه 2 تا باند برا عقب
مبلغی هم که میخوام هزینه کنم بین 350 تا 450 هستش
آیا با این مبلغ میتونم یه سابم بگیرم یا نه
اگه چند تا گزینه برام معرفی کنید ممنون میشم
راستی باندای جلوی ال 90 رو لازم هست تعویض کنم ؟
ین 6975 حداکثر حدود 85 وات rms داره درسته؟اگه نیست بهم بگین
مثلا الان این امپ که دارم روی 4 اهم 55 وات میده که 6975 هم 4 اهم هست حالا میخوام ببینم چه امپلی هست که حداکثر قدرت رو از این بکشه؟
من الان دوتا امپ ساند پیدا کردم که یکیشون رو 4 اهم 70 وات میده یکی هم 80 وات.اینم لینک مشخصاتشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون 80 واتیه به باند فشار میاره یا براش خوبه؟
حالا یکی هم بهم گفت میتونم ساند استریم STL 2.350 ببندم اینم مشخصاتش هست
حالا میخوام ببینم چطوریاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by danijon_2006; 18-05-2010 at 09:07.
سلام
خواهش ميكنم،كاري نكردم
آره ،كاري ندارهفقط بايد تو بريدن پنلها بهشون بگي ميليمتري برش يزنن.بگو برام مهمه.
نه كابينت سازها MDF روكش دار كار ميكنن. شما بايد خامش رو گير بياري.برو پل چوبي اونجا هم كارگاه هاي زيادي هست هم ميتوني خام گير بياري.بده برات ببرن و ....
ابعاد خام MDF هاي موجود اگه اشتباه نكنم(خيلي وقته نگرفتم)1.20*2.40 سانتيمتر هست.البته به ناچار براي شما مقداري زياد مياد. نگهشون دار براي باكسهاي بعدي
راستي اگر دوربين داري حتما از مراحل ساخت باكس عكس بگير بزار تو فروم.يادت نره
سيستم خوبيه.ولي به قول دوستمون اگه 7250 بتوني بگيري خب بهتره ولي اگه نشد مشكلي نيست
آمپتون براي درايو كردن 693.9 با توجه به 2 اهمي بودنش خوبه ولي با ساب ووفر نميخونه.ساب رو بايد رو 2 اهم ببندي كه در اينصورت به يك آمپ مونو جداگونه براش نياز داري.ساب خوب و با كيفيتيه قدرش رو بدون.تا 700-800 ميتونه تحمل كنه،500 براش هيچي نيست
شما بايد Accessory رو هم در نظر بگيريها،حدود 50 تومن كمتر و بيشتر بزار كنار
سلام به دوست عزيز
ورودتون رو به اين فروم از طرف خودم تبريك عرض ميكنم
ببين دوست من پخشهائي كه فرموديد از نظر طراحي مدارهاي داخلي، تقريبا با هم تفاوتي تو صدا خروجي ندارن فقط از نظر امكتنات و اكولايزرها و...تفاوت دارند. ولي خب اگر توان ماليتون به شما اجازه ميده بهتره از سريهاي بالاتر برند پايونير تهيه كنيد. بيشترين اختلاف كه به نظر من تو سزيهاي بالا نسبت به مدلهاي پائين داره،خروجي pre Amp اونهاست كه Hi-Volt هستند.
پس 7150 ميتونه مدل ايده آلي باشه اگر بودجه ياري كنه
در مورد 718 يا هر اسپيكري،دقت كن همين پخش هم آمپ داخلي داره ولي خب براي اسپيكرهاي سبك جوابگو هست نه اسپيكري مثل 718EX پس آمپ لازم داره
حالا شما بودجه رو مشخص كن تا دوستان بتونن صحيح راهنمائيتون نمايند.
ضمنا 40-50 تومن هم هزينه نصب،پك برق و فيوز بايد محاسبه نمائيد
در خدمتم
براي پخش كه زياد بحث شده كمي صفحات رو جستجو بفرمائيد مي يابيد
ميشه ساب هم گرفت ول ي اونجور كه بايدنيست
من صداي استيج جلو ال 90 رو شنيدم.به نظرم بهتره تعويض بشه.
6975 توان RMS ي كه ميتووه تحمل كنه 80 وات هست.55 وات براش كمه.تو ولومهاي بالا ديستورت بوجود مياد(البته من منظورم 6975 هاي قديمي هست،)
در مورد آمپها به نظرم PCX 2.270 مناسب باشه با توجه به قيمتش.مدل STL 2.350 كمي گرونتره ولي خب 2 تا 100 وات ميده و بهتر ميتونه از پس 6975 بر بياد.
Last edited by hamidR15; 18-05-2010 at 16:19.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)