این وسایل رو باید دانلود کنید از اینترنت... ctrl رو نگه دار و روی حصارت بکش حصار پاک میشه ...
این وسایل رو باید دانلود کنید از اینترنت... ctrl رو نگه دار و روی حصارت بکش حصار پاک میشه ...
خيلي ممنونم.ميتوني از وبلاگ maggy جان آدرس سايتشو پيدا كني.
اينم عكس هاي جديد از خونه ي جديد:
اين خونه رو از كنار نشون ميده.
باحاله نه؟؟؟
اون آلاچيق خوبه؟؟؟استخر چطور؟
__________________________________________________ _____________
اين نماي خونه از جلو هستش:باحاله؟اون پايين پله ها هم در داره!ازپاركينگ هم يك در به خونه هستش.
__________________________________________________ _________
خب اين طبقه ي اول هستش كه پذيرايي و آشپزخونه و ... توش قرار داره:
شايد عكس هاي خونه ي قبلي رو هم بذارم.
و فرنوش خانوم بزودي عكس هاي داخل brown center كه خواسته بودين رو هم ميذارم.
با تشكر
امير
خیلی خوبه خونت ولی من با خونه های بزرگ حال نمیکنم یک بار ساختم پشیمون شدم!تا بخوان از این سر خونه برن اونور یک عالمه وقت تلف میشه
من با خونه هاي گنده حال ميكنم چون خودمون خونمون كوچيكه طعم خونهي بزرگم ميچشيــــــــــــــــــــ ـــــــــــــم
اولش حال میکردم ولی الآن هر چی خونه میسازم کوچیکه! مگر بعضی خونه های خاص که خانوادشون زیاد باشه کلا خونه ی بزرگ دردسره سرعتتم پایین تر میاد
راستي من پچي گرفتم (night Life) چطوري تو بازي بريزم به سيمز دو معمولي ميخوره
سلام رفقا.
بالا خره سیمم پیشرفت کرد !!!!! ( آخر عمری و معرکه گیری !!)
_____
اینم یک عکس برای خنده :
دست پخت آشپز خوابگاه دانشگاه پسرمه : ( یک غذا ( فکر کنم ) در سه رنگ مختلف )
![]()
سلام.چقدر بچه ي پرويي هستي..(رفقا)من اين قدر از اين واژه بدم مياد.اصلا اين واژه يك واژه كوچه بازاري هستش!
دوست عزيزم چه سعادتيست واقعا كه سيم جناب عالي پيشرفت كرد.
واي كه چقدر عكست بي مزه بود.
مردم از گريه.بابا تو ديشب توي آب نمك خوابيدي؟؟؟؟
موفق باشي وبمستر عزيز و گرامي.
باتشكر.
امير
دوست عزيزم سلام.
بله ميخوره به the sims2 معمولي.
مثل بقيه پچ(يا همون پك) ها كه نصب ميكني اينو هم نصب بمنما.*(اينم يك نكته ي ادبي)
خب شما بايد بازي رو (نصب كه بلدي؟؟؟)تو يك فايل غير از فايل اصلي thesims2 نصب كني.
وقتي نصب كردي برو crack رو نصب كن(copy/paste ) كن و برو از خود آيكن زندگي شبانه(night life)اجراش كن.فرمتش exe هستش.خب اگه هم كه اصلا نصب بازي بلد نيستي......يا حسين!!!!!!
اگه بلد نبودي بگو تا كمكت كنم.
يا علي(نكته ي ديني)*
*1:بريزش
*2:باي
Last edited by gap; 05-07-2008 at 14:25.
کاربران گرامی یکم به هم احترام بزارید!اگر سوالی هم میکنید اول یک سرچ بکنید که مجبور نشیم دوباره توضیح بدیم ( برای هزارمین بار)
خب ببخشيد دوست عزيزم.ولي منو MOHRD با هم دوستيم.(قبلا همكلاسي بوديم) ولي باز هم چشم.ولي تورو خدا راست بگو:
خيلي كار جالبي بودش؟؟خب اصلا اون خنده داشت؟
راست ميگي چند صفحه ي قبل همين موضوع رو گفته بودن كه چجوري نصبش كنن!!
شما به بزرگي خودت ببخشش!وهمين طور منو ببخش!!!
Last edited by gap; 05-07-2008 at 15:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)