واقعا ببخشید اینقد سوال میکنم . جناب apka عرض کردن به چند روش میشه زبان برنامه نویسی رو انتخاب کرد .
شما روش سوم رو میدونید .
واقعا ببخشید اینقد سوال میکنم . جناب apka عرض کردن به چند روش میشه زبان برنامه نویسی رو انتخاب کرد .
شما روش سوم رو میدونید .
نه (دات نت در واقع اومده اونا رو شبیه سازی کزده تا در برنامه راحتر بشه ازشون استفاده کرد)
win32 بیشتر برای نوشتن برنامه های کوچیک سیستمی که نیاز به سرعت بالا دارن استفاده میشه
mfc برای برنامه های بزرگتری که همچنان نیاز به سرعت دارن مثل بازی ها و نرم افزارهایی شبیه فتوشاپ و... استفاده میشه
و از کدهای مدیریت شده برای نوشتن برنامه های استفاده میشه که زمان اجرا زیاد مهم نیست مثل برنامه های حسابداری کاربردی و ...
هرچی میپرسم بیشتر گیج میشم . خودمم دیگه خجالت میکشم .
من الان vs رو اجرا کردم . مثلا محیط c# ویندوز فرم رو انتخاب کردم . این جز کدوم از مواردی میشه که ذکر کردین . اصلا از اینتحا میشه انتخاب کرد .
دوستان اگه میبینید نیاز به خوندن کتاب خاصی درام تا کمتر اذیتتون کنم حتما بگید .
موقعی که دارین پروژه انتخاب میکنید اگه win32 رو بزنید مورد اول میشه اگه ماکروسافت mfc رو بزنید مورد دوم میشه
ببخشید پس برای برنامه های mfc گزینه هاش جداس درسته ؟ در این صورت نحوه نوشتن کدها هم جداس یا فرقی نمیکنه ؟
نحوه کد ها فرقی نمیکنه فقط ابزارش محدودتر میشه و از توابع کمتری میتونید استفاده کنید
خواهش می کنم، اشکالی نداره. این جا تاپیک سوالات c++ هست دیگه. منم که کامپیوترم داره محاسبه می کنه، باید بیدار باشم.
روش سوم. این روش هم حتی برای کسانی که تازه c++ رو یاد میگیرن چندان مهم نیست. توی کتاب دایتل هم فکر نکنم توضیح داده باشه.
روش چهارم Console Application هست. یعنی برنامه های معمولی که همه کار رو توی پنجره مشکی کنسول انجام می دن.
برای روش سوم، کافیه موقع ساخت پروژه گزینه win32 application رو انتخاب کنید.
ببینید خود vs یک محیط مجتمع هست که چند زبون شامل C# و C++ و .. رو داخل خودش داره. شما باید C++ رو انتخاب کنید و از زیر مجموعه C++ نوع بنرامه ای رو که مد نظرتون هست.
من روش ها رو قاطی کردم ببخشی شاید من باعث سردرگمی تون شدم:
این روش هایی که من گفتم برای سی ++ بود نه سی شارپ شما الان سی شارپ باز کردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)