تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 289 از 2403 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منم دیشب تا 4 بیدار بودم ساعت 3 قطع شد
    خط 882

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرعت تورنت دیشب قبل از ساعت 3 خیلی عالی بود و به 210 کیلو بایت می رسید اون هم بدون هیچ نوع کشمکش! یعنی برای تک فایل هم مثل روز سرعت بالا می رفت. الان هم که ساعت 3 عصره امتحان کردم یک ربع دانلود گذاشتم برای تک فایل سرعت بین 195 تا 205 کیلو بایت در نوسان بود.
    شما فایلهای روز رو میذاری که تکی اینقد سرعت دارند؟
    آخه فایلهایی که تو لوور هم پیدا نمیشه پرسید نیستند
    شایدم به نسبت سید بر پیر بستگی داره؟ (نه لزوما زیادی سید)

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

uTorrent رو نمیدونم اما هم Bittorrent (توصیه میشود) هم Vuze زمانبندی دارند

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من دیروز یه ایمیل از اندیشه(adsl tools) گرفتم که توش یوزر و پسورد برای خرید اینترنتی و... بود.یه سوال آیا با گرفتن این ایمیل یعنی adsl من راه افتاده؟آخه وقتی broadband connection میسازم اررور 678 میده.راستی چراغ اینترنتمم(روی مودم وایرلسم) اصلن روشن نیس.ممنون میشم کمکم کنید از کجا بفهمم راه افتاده ای دی اس الم یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من دیروز یه ایمیل از اندیشه(adsl tools) گرفتم که توش یوزر و پسورد برای خرید اینترنتی و... بود.یه سوال آیا با گرفتن این ایمیل یعنی adsl من راه افتاده؟آخه وقتی broadband connection میسازم اررور 678 میده.راستی چراغ اینترنتمم(روی مودم وایرلسم) اصلن روشن نیس.ممنون میشم کمکم کنید از کجا بفهمم راه افتاده ای دی اس الم یا نه.
    اگه چراغ اینترنت مودمت هنوز روشن نیست یعنی خطت هنوز فعال نشده . ارور 678 به این معنی هست که یا ارتباط اینترنت شما هنوز فعال نشده یا بعضی وقتا که کامپیوتر سرور دچار مشکل میشه و جواب نمی ده . در مورد شما فکر می کنم هنوز خطتون فعال نیست . اون یوزر پسورد هم برای دیدن میزان کارکرد تو سایت اندیشه کاربرد داره . وقتی خطتون فعال بشه می تونین ازش استفاده کنین . فعلا تازه 3 روز از درخواست شما گذشته هنوز دیر نشده ! معمولا تو رشت تا 1 هفته کاملا نرماله ! کاملا بستگی به مرکز تلفن شما داره که زودتر انجامش بدن یا طولش بدن. مودم رو یه بار خاموش روشن کن اگه چراغ ADSL بعد از چشمک زدن بصورت ثابت روشن موند یعنی خطت فعال شده وگرنه باید صبر کنی یا فردا یه زنگی به شرکت بزن .

شما فایلهای روز رو میذاری که تکی اینقد سرعت دارند؟
    آخه فایلهایی که تو لوور هم پیدا نمیشه پرسید نیستند
    شایدم به نسبت سید بر پیر بستگی داره؟ (نه لزوما زیادی سید)
    شدیدا موافقم بعضی فایلای فوق العاده میشه تو ی تورنت پیدا کرد که واقعا هیچ جای دیگه پیدا نمیشه ! واسه همین اختلال تورنت آدم رو خیلی بیشتر از IDM دچار افسردگی می کنه !
    طبق تجربه شخصی خودم معمولا فایلایی که بالای 50 تا سید دارن از نظر سرعت دانلود مشکلی ندارن ... وقتی سید بیش از حد کم میشه نمی شه به حداکثر سرعت رسید ... البته استثنا هم وجود داره ! مثلا من دیشب داشتم کارتون سیمپسون که مال 2 سال پیش بود و فقط 18 تا سید داشت با سرعت 200 کیلو بایت دانلود می کردم ! تعداد کسایی که داشتن سید می دادن فقط 7 نفر از اون 18 تا بود ! و 6 تاشون سرعت زیر 10 کیلو بایت داشتن ! اما یه آدم خیری هم بینشون بود که تک و تنها با سرعت بالای 100 داشت سید میداد جور بقیه رو هم می کشید ! خب این دیگه شانسیه ! ولی معمولا فیلم می گیرم که سیدهاش بالای 100 تاست و همین الان هم سرعت دانلود تک فایل برای یه فیلم با 190 تا سید بین 190 الی 200 کیلو بایت در نوسانه .
    برای فایلای آنتیک که کم یاب هستن چاره ای جز تحمل سرعت پایین نیست ! هر کسی طاووس خواهد جور هندوستان کشد !

سرعت تورنت به نسبت سید به پیر هم بستگی داره مطمئنن .. بخصوص وقتی فایل خیلی جدید رو بخوای بگیری ... مثلا امشب تورنت کشتی کج جدید میاد که تازه همین امشب پخش زنده شده ! خب معلومه وقتی 200 تا سید باشه با 2500 تا پیر ! سرعت تعریفی نخواهد داشت مگه اینکه یکی 2 شب صبر کنی تا تعداد بیشتری فایل رو دانلود کنن و به بقیه سید بدن .

5. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سرعت تورنت دیشب قبل از ساعت 3 خیلی عالی بود و به 210 کیلو بایت می رسید اون هم بدون هیچ نوع کشمکش! یعنی برای تک فایل هم مثل روز سرعت بالا می رفت. الان هم که ساعت 3 عصره امتحان کردم یک ربع دانلود گذاشتم برای تک فایل سرعت بین 195 تا 205 کیلو بایت در نوسان بود. میشه گفت سرعتش حداکثره و از بابت سرعت مشکلی نداره . شما اگه حداکثر سرعتت فقط 20 کیلو بایته حتما سید های اون فایل خوب نیستن . یه فایل تورنت مشابه پیدا کن .یا اینکه ببین وضعیت سرعت برای فایلای دیگه چطوره. در ضمن تنظیمات برنامه رو یه بار دیگه نگاه کن.
    خوش به حالت!
    متاسفانه سرويس من نامحدود هستش وروي سرعت 20kb قفل مي كنن و نميزارن بالا بره
    الان سرعت تورنت دوباره افت كرده و به طور متوسط 4 يا 5 هستش، اگه همين طوري ادامه پيدا كنه ديگه نامحدود نمي گيرم

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

راستي، اين فايلي كه دارم دانلود مي كنم از تورنت خيلي سيدر و ليچر داره (حدود 4000) و من به 10 سيدر و 42 ليچر متصل هستم، فكر نكنم كم باشه تا به خاطرش سرعت پايين باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوش به حالت!
    متاسفانه سرويس من نامحدود هستش وروي سرعت 20kb قفل مي كنن و نميزارن بالا بره
    الان سرعت تورنت دوباره افت كرده و به طور متوسط 4 يا 5 هستش، اگه همين طوري ادامه پيدا كنه ديگه نامحدود نمي گيرم

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

راستي، اين فايلي كه دارم دانلود مي كنم از تورنت خيلي سيدر و ليچر داره (حدود 4000) و من به 10 سيدر و 42 ليچر متصل هستم، فكر نكنم كم باشه تا به خاطرش سرعت پايين باشه
    خب پس ! فایل تورنت شما مشکلی نداره چون همین حالا هم سرعت دانلود تورنت برای من واقعا خوبه . مشکل همون اشتراک نامحدوده که سرعتت از 20 بالاتر نمیره .

راستی منتظر باشین تا قیمتای اندیشه ارزان تر شه . کلاغه میگه احتمالا می خوان تا قبل عید این کارو بکنن. لازم نیست تا سال 89 صبر کنیم . البته روزش رو لو نمیدن. ولی می خوان برای این افزایش پهنای باند stm1 با این روش مشتری جدید جذب کنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم اندیشه بابا چقدر شلوغ شده مردم صف کشیدن دقیقا یه ربع وایستادم تا بتونم با یه نفر حرف بزنم تا همین چند ماه پیش اصلا اینطوری نبود خلاصه اینکه یکی رو پیدا کردم کلی ازش اطلاعات گرفتم.
    اولا که stm1 راه افتاده و گفت الان 2 روزه نه راه افتاده و الان شرکت دو تا stm1 شده و از چند روز دیگه سرعتها بالاتر می ره
    دوما دارن پشتیبانی 24 ساعته راه می اندازن از هفته دیگه
    سوما همونطوری که دوستان گفتن احتمالا یه خبرایی می خواد بشه چون هی می گفتن قبل از عید تغییر سرویس هم داریم کلی گیر دادم اقا تغییر یعنی کاهش قیمت با کلی نازو عشوه گفت احتمالا :پس 100 درصد می خوان کاهش بدن ولی نمی خوان قبلش بگن
    یه نکته دیگه گفتم نکنه بازم مشتری ها زیاد شن ماها کند شیم گفتن از این به بعد دیگه فقط از تهران پهنای باند می یاریم
    اگه کاهش قیمت بدن با همین سرعت عالی می شه

9. 6 کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم اندیشه بابا چقدر شلوغ شده مردم صف کشیدن دقیقا یه ربع وایستادم تا بتونم با یه نفر حرف بزنم تا همین چند ماه پیش اصلا اینطوری نبود خلاصه اینکه یکی رو پیدا کردم کلی ازش اطلاعات گرفتم.
    اولا که stm1 راه افتاده و گفت الان 2 روزه نه راه افتاده و الان شرکت دو تا stm1 شده و از چند روز دیگه سرعتها بالاتر می ره
    دوما دارن پشتیبانی 24 ساعته راه می اندازن از هفته دیگه
    سوما همونطوری که دوستان گفتن احتمالا یه خبرایی می خواد بشه چون هی می گفتن قبل از عید تغییر سرویس هم داریم کلی گیر دادم اقا تغییر یعنی کاهش قیمت با کلی نازو عشوه گفت احتمالا :پس 100 درصد می خوان کاهش بدن ولی نمی خوان قبلش بگن
    یه نکته دیگه گفتم نکنه بازم مشتری ها زیاد شن ماها کند شیم گفتن از این به بعد دیگه فقط از تهران پهنای باند می یاریم
    اگه کاهش قیمت بدن با همین سرعت عالی می شه
    اره خیلی خوب میشه قیمت رو دوباره بیارن پایین. اون کلاغه هست که رو درخت خونه birak میشینه دیروز که داشت از بالای خونه ما رد میشد پریدم روش. گفتم پخ کن چی میدونی؟ گفت قیمت داره میاد پایین. ساپورت 24 ساعته هم داره راه میفته.

ولی بدون شوخی اینقدر رفتم اندیشه برای دوستام سرویس بگیرم باهاشون رفیق شدم دیگه. میگن بزودی ساپورت 24 ساعته هم راه میفته. پهنای باندمون هم از 2 تا stm-1 بیشتره ولی دقیقشو دیگه لو نداد.

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه اندیشه ساپورت 24 ساعته راه بندازه دیگه پارس وی هیچ مزیتی نسبت به اندیشه نداره
    کلا عدم داشتن ساپورت 24 ساعته یه نقص بزرگ بود که فکر کنم اندیشه به زودی رفعش کنه
    اگه شایعه کاهش قیمتها هم حقیقی باشه اونوقت واقعا عالی میشه

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

14

ممنون از راهنماییتون.یه سوال دیگه.اگه مودم وایرلس به مدت طولانی روشن بمونه واسش مشکلی پیش میاد؟آخه دیدم بعد 2 ساعت روشن موندن یکم داغ شد.
    Last edited by magic69; 22-02-2010 at 23:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •