اقا من خیلی وقته به این تایپیک سر نزدم میگم تازگیا یه پچ درست حسابی برا این بازی نیومده؟مثل همون پچ چند گیگی که برا نسخه 6 اومد
اقا من خیلی وقته به این تایپیک سر نزدم میگم تازگیا یه پچ درست حسابی برا این بازی نیومده؟مثل همون پچ چند گیگی که برا نسخه 6 اومد
دوستان عزیز میشه طریقه لن کردن این فوتبال به من بگین
من نتونستم این فوتبال تو گیم نت به صورت شبکه نصب کنم
من همین کار و کردم ولی ملیت اون بازیکنا تغیرر نمیکنن بعد نمیتونم از بازیکنایی که ساختم تو تیم ملی ایران استفاده کنم![]()
شما اول بايد توي GGS فيس رو كه مي خواي جايگزين فيساي در پيت (كره اي ها و اكثر آسيايي ها، به جز وطنم ايران) كني. بعد ميري برنامه PES-ARG رو باز ميكني.بازي كني رو كه فيس رو روي اون گذاشتي (كره اي نه اون يكي) راست كليك ميكني و بعد گزينه اكسپورت پلير رو انتخاب ميكني. بعد ميري روي بازي كني كه فيسش رو جايگزين (كره اي) كردي، راست كليك ميكني و بعد گزينه ايمپورت پلير رو انتخاب ميكني و آدرس فايلي رو كه اكسپورت كرده بودي بهش ميدي. حالا فايلت جايگزين شده. اما شما بايد بري تمام مشخصات بازيكن مورد نظرتو تغيير بدي (چون تمام مشخصات اون بازيكن در پيت روي اين بازيكن جايگزين ميشه). و در آخر هم سيو ميكني.
اميدوارم متوجه شده باشي. اگه مشكلي بود PM بده تا واست توي همين تاپيك تصويريشو بزارم.![]()
ممنون . درست شد!
قربانت. قابلي نداشت. خدا رو شكر كه كارت راه افتاد.![]()
میشه ذر مورد دریبل های این بازی یکم توضیح بدین؟
اگه قبلا توضیح داده شده میشه بید چه صفحه ای؟من که نمیتونم این همه صفحه رو چک کنم.
یا حق.
من ID بازیکنهایی که face انها در بازی ساخته نشده رو می خوام مثل A.Hleb تا با kitserve چهره رو وارد بازی کنم مثل PES6
من به شخصه، زياد اهل اينجور چيزا نيستم و حقيقتاً چيزه زيادي هم نميدونم. اميدوارم دوستان بتونن كمكت كنن.
دوست عزيز، تمام كيت سرورهايي كه براي PES2008 همگي نسخه بتا هستن و فقط هم كيت سرور دارن. نه بال سرور، نه فيس سرور، نه هير سرور و نه... ندارن. JUCE كار ساخت كيت سرور رو براي اين نسخه ادامه نداد. اميدوارم واسه سري هاي بعدي اين بازي ادامه بده و فيس سرور هم داشته باشه.
البته کیت سرور نداره.اما میتونی با pes arg این کارو بکنی.توضیحش تو همین دو صفحه هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)