باسلام
این ادرس عوض شد یعنی این تاپیک جاش اشتباهی بود و بسته شد
لطفا برای نظر دادن به ادرس زیر مراجعه کنین :
باتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام
این ادرس عوض شد یعنی این تاپیک جاش اشتباهی بود و بسته شد
لطفا برای نظر دادن به ادرس زیر مراجعه کنین :
باتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ایا این کیف اختصاصی 95 یا واسه گوشی های دیگه هم این مدل کیف وجود داره؟
با تشکر
اصولا این مدل کیف ها برای گوشی ، اگه آهن ربا نداشته باشن خیلی بهترن.
همونطور که توو عکس هم معلومه...
در جواب آقا مرتضی باید بگم نه فقط مخصوص همین گوشی نیست .... هر گوشی که عرض و ارتفاعش بیشتر از 8 گیگ نباشه رو میشه استفاده کرد .......
.
اما در جواب آقا مجتبی که سایشون خیلی سنگین شده و کمتر میبینیمشون باید عرض کنم مجتبی جان فکر نکنم اشکالی داشته باشه .... منظورت به خاطر مشکلیه که شاید برای دریافت سیگنال برای گوشی بیاد هست ....؟ فکر نکنم چون هم گوشی رو توی این کیف میذارم و هم گوشی رو توی این کیف و داخل جیب کاپشنم میذارم و تازه دستم هم داخل جیب و روی گوشی هست و هیچ مشکلی برای عدم آنتن دهی و تماس نداره ..... ( خدایی میبینی چه محافظتی از گوشی میکنم !! )
ما مخلص شما هم هستیم آقا سامان...
این روزا خیلی کم میرم اینترنت ، یه جورایی فرصت نمیشه برام!
اما در این مورد...
ببین سامان جون شده تا حالا یه آهن ربا رو نزدیک یه قطب نما کنی؟!بعد هی بالا و پایینش کنی؟!
من اینکارو خیلی وقت پیش انجام دادم ، نتیجه ش اینه که مغناطیس قطب نما کاملا به هم می خوره و دیگه جهت ها رو درست نشون نمیده...
حالا این ربطش به موبایل چیه؟!
توضیح می دم ، هرچقدر آهن ربای استفاده شده توو این کیف های محافظ بیشتر باشه به عبارتی سنگین تر باشن و جاذبه شون بیشتر آسیبی که به موبایل وارد می کنن بیشتره.اگه بخوام به زبان ساده بگم اینجوری میشه ، همونطور که خودتم می دونی توو ساخت موبایل از کیت های مغناطیسی زیادی استفاده شده که اگه آهن ربا در مجاورت با اونا قرار بگیره تعادل سخت افزاریشون بهم می خوره(این چیزیه که من بهش میگم) ، درست همون بلایی که سر قطب نما اومد و قاعدتا بعد از یه مدتی مشکلات عجیب و غریبی برای موبایل پیش میاد که تا قبل هیچ سابقه ای نداشتن...
به هرحال توصیه ی من اینه که از این مدل کیف های محافظ استفاده نکنید یا کمتر استفاده کنید.
حتی المکان مدل دکمه دارشون رو خریداری کنید.
با سلام وخسته نباشید خدنت دوستان عزیز
لطفا در نظر سنجی (در مورد خرید گوشی )زیر شرکت کنید ومنو راهنمایی کنید:
لطفا به دوستان دیگه هم درباره این نظر سنجی خبر بدین تا اونا هم در این نظر سنجی شرکت کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما دوستان عزیز
قربانتان
تو سایت moshیه برنامه بود بااین اسمx-ray scanner عکسشم رو اواتارم گذاشتم چون کاربر اون سایت نبودم نتونستم دانلود کنم بنظر شما این گوشیا همچین امکاناتی دارن که بشه بجای اشعه ایکس ازش استفاده کرد
دوست عزیز شما یک بار دیگه تو این صفحه همین مطلب رو گفتید
مطمئن باشید کسی اطلاعاتی بدونه حتما کمک شما میکنه و لازم به این کارها نیست![]()
تا حالا رفتی از جایی ات عکس بگیری ؟ خوب ، بجز دکتر و خود شما ، یک لامپ اشعه ایکس هست که اونقدر بزرگه که باید بزور جاش داد توی یک اتاق !
اون فایل همون فلش یا نرم افزار سر کاری هست ... باور نکنید![]()
سلام
الان قیمتش چنده؟
الان (87/12/13)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)