تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 289 از 1635 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

به نظر منم اگر نمی خوای زیادی خرج کنی sx10 بهترین انتخابه حالا بعد ها هم می تونی یه دوربین فیلم برداری توپ بخری
    بنظر من و خیلیهای دیگه اصلن معنی نداره یکی میخواد بره سفر بعدش فقط یه ساک دست بگیره که توش دوربینهاش باشه!!مخصوصن که بندرت کسی پیدا میشه که بخواد فیلمبرداری حرفه ای کنه که یه movie Camera نیاز داشته باشه و عکسبرداری حرفه ای هم بخواد بکنه که یه SLR لازم داشته باشه!! همون اول یخورده آدم مخش را بکار میندازه.... سر کیسه را هم یکم شل میکنه و یه دوربین تهیه میکنه که قابلیتهای بالایی توی هر دو زمینه داشته باشه و تا چندین سال کارش را راه بیندازه مثل همین SX1 با قابلیت خیره کننده ی Full HD یا حداقل FZ 28 یا حتی SZ3 کامپکت بخاطر قابلیت HD و زوم مناسب
    خواهشن یخورده توی مشاوره دادنها دقت کنین

2. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بنظر من و خیلیهای دیگه اصلن معنی نداره یکی میخواد بره سفر بعدش فقط یه ساک دست بگیره که توش دوربینهاش باشه!!مخصوصن که بندرت کسی پیدا میشه که بخواد فیلمبرداری حرفه ای کنه که یه movie Camera نیاز داشته باشه و عکسبرداری حرفه ای هم بخواد بکنه که یه SLR لازم داشته باشه!! همون اول یخورده آدم مخش را بکار میندازه.... سر کیسه را هم یکم شل میکنه و یه دوربین تهیه میکنه که قابلیتهای بالایی توی هر دو زمینه داشته باشه و تا چندین سال کارش را راه بیندازه مثل همین SX1 با قابلیت خیره کننده ی Full HD یا حداقل FZ 28 یا حتی SZ3 کامپکت بخاطر قابلیت HD و زوم مناسب
    البته خب آدم میتونه یه دوربین فیلمبرداری هم تو خونه ش داشته باشه که یه مواقع خاصی با خودش ببره این ور اون ور. ولی اگه استفاده در حد معمولی باشه همون فیلمبرداری VGA هم خوبه. هر چی باشه رزولوشن در حد دی وی دیه...

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب خدارو شکر ما مخمون کار کرده
    دوست گلم من اول پرسیدم شرایط مالیشون چطوره اگر خوبه بله sx1 رو یک خورده گرون خریدن عیبی نداره ولی اگر مثل منه sx10 بهترین انتخابه
    بهتره شما پست ها رو کامل بخونی تا کمتر به تازه کاراییی مثل من گیر بدی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ببخشین،ولی میتونم ازتون خواهش کنم که لطفا نظر خودتون رو بدون اینکه نظر دیگران رو به چالش بکشین بگین،همه ما اینجا هر کدون یه نظری به ایشون دادیم و انتخاب رو به خودشون واگذار کردیم. اگه هم با نظر همدیگه مخالفتی داشتیم،سعی می کنیم به صورت صریح انتقاد نکنیم.توی همه مجامع اینجوریه نه فقط تو سایتا،نه فقط اینجا،توی همه بحث های زندگی.
    بازم ببخشین.

با رنگ سبز نوشتم که صلح آمیز بودنش معلوم بشه.

6. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب اگه اینقدر کیفیت فیلم برداریش برات مهمه چرا fz28 رو نمیگیری که هم قیمتش مناسب تره هم عکس شبش حرف نداره هم فیلم برداری HD بسیار با کیفیتی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    اینکه می‌گم عزیز واقعا برام عزیزید چون همتون سعی می‌کنید که من بهترین انتخاب را داشته باشم
    فقط تو رو خدا کاری نکنید ازاین که راهنمایی خواستم پشیمون بشم یعنی خدای نکرده با هم جنجال نکنید.
    من از توان مالی برای خریدن sx1 مشکلی ندارم ولی کلا در نظرگرفتن این موضوع که من در درجه اول دارم یک دوربین عکاسی می‌گیرم پس باید اولویت باید تو عکاسی باشه بعد اگر فیلمبرداریش هر چی بهترباشه که خوبه.
    من دوست نظرم نظر مستقیمی بدم علتش اینکه که خدای نکرده اونایی که با هزار زور و شوق یک چیزی خریدن یک دفعه تو ذوقشون نخوره قطعا و صد البته هر چیزی مزایا و معایبی داره یعنی این سیاست شرکتهای چند ملیتی است.
    یعنی با اطمینان اینو می‌گم فکر نکنید سونی بدون در نظر گرفتن موقعیت کنون یک دوربین می‌زنه یا بالعکس اینا همشون سرشون توی کاسه‌است با هم هماهنگن که هیچ کدوم ضرر نکنند و گرنه گذاشتن چند امکان بسیار خوب در یک دوربین کار بعیدی نیست بالاخره اینها هم به فکر همند هم به فکر تولیدات بعدی و سرکیسه کردن من و شما
    سرتون در نیارم برای اثبات این قضیه می‌تونید ببینید توی هر محصولی یکی از برندها قویتر کار می‌کنه.
    مثلا من اصلا مونیتور پاناسونیک را نمی‌پسندم. ولی وقتی یک دستگاه نوت بوک مکینتاش خریدم و کیفیت lcd اون برای خیره کننده بود خواستم بدونم ساخت کدوم شرکته فهمیدم پاناسونیک این رو فقط با سفارش اپل درست کرده.
    کیفیت فیلمبردای sx1 بسیار خوب است البته با ضعف اینکه دوربینها عکاسی در فیلمبردای توی pan کردن تصویر دچار اشکال هستند یعنی تصویر مایل می شه .
    وقتی توی ماشین هستی در حال حرکت اگر از ساختمانهای کنار خیابان فیلم بگیری تصویر کج می‌شود.
    ولی عکس sx1 واقعا توی ذوقم زد کلی هم به canon با اینکه عاشق محصولاتشم فحش دادم خوب قاعدتا اگر می‌خواست کیفیت عکاسی و دیگر مزایا را با هم داشته باشد فکر می‌کنم برای مدتی که یک اتفاق مهم بیفته باید فاتحه بقیه محصولات رو می خوند.
    به هر می‌تونید لینک زیر را ببینید و توی قسمت Sample movie اولین را با حجم ۳۲ مگابایت دانلود کنید این حالت کج شدن تصویر را تو حرکت دوربین کاملا نشون می‌دهد.
    باز هم همه دوستان بسیار ممنون هستم بیاید به جای تو ذوق همدیگه زدن واقعا از وجود همدیگه و تجربیات همدیگه استفاده کنیم.
    همینطور که من صحبتهای همه عزیزان را جدی می‌گیرم و به نظرتون احترام می‌زارم و حتما حتما در موردش فکر می کنم.

اینم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از mahansaman1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من طی جمع بندی صحبتهای دوستان دیگر تاپیکها به این نتیجه رسید که باطری شارژی سونی بخرم.
    راستی اگر sx10 خریدم چه رمی و با چه برندی را پیشنهاد می‌کنید.

بی قیل و قال فقط لطف کنید نظر خودتون رو بدید.

همتون گلید به خدا اینو از ته دلم می‌گم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید هی قسمت بندی شد این sz3 که گفتید کدون دوربین مشخصات دقیقشو لطفا بگید.
    Last edited by mahansaman1353; 11-05-2009 at 09:38.

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این همه خودمو برای sx1 کشتم ولی فکر کنم آخرش sx10 بخرم واقعا کیفیت عکسش بهتر ولی sx1 فیلمش روانیم کرده‌بود.
    دوست عزیز سلام از اینکه هنوز داری تحقیق میکنی جای خوشحالی است انشائ ا.... که انتخاب خوبی میکنی دیگه پشیمون نمی شی به نظر من اگه پول sx1 رو داری شک نکن اگه تصمیم به خرید sx10 گرفتی باید خدمتت عرض کنم فیلمبرداریش هم بد نیست من یه هندی کم نواری پاناسونیک دارم کیفیت فیلمبرداری sx10 به مراتب بهتر از اونه که تر جیح میدم با sx10 فیلم بگیرم یه نکته دیگه که باید مد نظر قرار بدی اینه که بالاخره خود HD رو هم که بخواهی dvd کنی بایدتبدیلش کنی و باز هم افت کیفیت داره البته تا اندازه ای من قبلا هم خدمتت عرض کردم که توی این دو دوربین کانن مزیت استفاده همزمان فیلم وعکس و فیلمبرداری در کلیه حالات و منو ها ی عکسبرداری رو داری که این موردها شاید به قیمت بیشترش می ارزن . موفق باشی
    Last edited by alih2010; 11-05-2009 at 10:00.

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من طی جمع بندی صحبتهای دوستان دیگر تاپیکها به این نتیجه رسید که باطری شارژی سونی بخرم.
    راستی اگر sx10 خریدم چه رمی و با چه برندی را پیشنهاد می‌کنید.

بی قیل و قال فقط لطف کنید نظر خودتون رو بدید.

همتون گلید به خدا اینو از ته دلم می‌گم
    من رم 16 ترنسند کلاس 6 گرفتم سرعتش خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •