سلام دوستان عزیز
اینکه میگم عزیز واقعا برام عزیزید چون همتون سعی میکنید که من بهترین انتخاب را داشته باشم
فقط تو رو خدا کاری نکنید ازاین که راهنمایی خواستم پشیمون بشم یعنی خدای نکرده با هم جنجال نکنید.
من از توان مالی برای خریدن sx1 مشکلی ندارم ولی کلا در نظرگرفتن این موضوع که من در درجه اول دارم یک دوربین عکاسی میگیرم پس باید اولویت باید تو عکاسی باشه بعد اگر فیلمبرداریش هر چی بهترباشه که خوبه.
من دوست نظرم نظر مستقیمی بدم علتش اینکه که خدای نکرده اونایی که با هزار زور و شوق یک چیزی خریدن یک دفعه تو ذوقشون نخوره قطعا و صد البته هر چیزی مزایا و معایبی داره یعنی این سیاست شرکتهای چند ملیتی است.
یعنی با اطمینان اینو میگم فکر نکنید سونی بدون در نظر گرفتن موقعیت کنون یک دوربین میزنه یا بالعکس اینا همشون سرشون توی کاسهاست با هم هماهنگن که هیچ کدوم ضرر نکنند و گرنه گذاشتن چند امکان بسیار خوب در یک دوربین کار بعیدی نیست بالاخره اینها هم به فکر همند هم به فکر تولیدات بعدی و سرکیسه کردن من و شما
سرتون در نیارم برای اثبات این قضیه میتونید ببینید توی هر محصولی یکی از برندها قویتر کار میکنه.
مثلا من اصلا مونیتور پاناسونیک را نمیپسندم. ولی وقتی یک دستگاه نوت بوک مکینتاش خریدم و کیفیت lcd اون برای خیره کننده بود خواستم بدونم ساخت کدوم شرکته فهمیدم پاناسونیک این رو فقط با سفارش اپل درست کرده.
کیفیت فیلمبردای sx1 بسیار خوب است البته با ضعف اینکه دوربینها عکاسی در فیلمبردای توی pan کردن تصویر دچار اشکال هستند یعنی تصویر مایل می شه .
وقتی توی ماشین هستی در حال حرکت اگر از ساختمانهای کنار خیابان فیلم بگیری تصویر کج میشود.
ولی عکس sx1 واقعا توی ذوقم زد کلی هم به canon با اینکه عاشق محصولاتشم فحش دادم خوب قاعدتا اگر میخواست کیفیت عکاسی و دیگر مزایا را با هم داشته باشد فکر میکنم برای مدتی که یک اتفاق مهم بیفته باید فاتحه بقیه محصولات رو می خوند.
به هر میتونید لینک زیر را ببینید و توی قسمت Sample movie اولین را با حجم ۳۲ مگابایت دانلود کنید این حالت کج شدن تصویر را تو حرکت دوربین کاملا نشون میدهد.
باز هم همه دوستان بسیار ممنون هستم بیاید به جای تو ذوق همدیگه زدن واقعا از وجود همدیگه و تجربیات همدیگه استفاده کنیم.
همینطور که من صحبتهای همه عزیزان را جدی میگیرم و به نظرتون احترام میزارم و حتما حتما در موردش فکر می کنم.
اینم لینک
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید