رائول مثل هميشه همه چيز عاليه....منم موافقم باهات...به غير از اونكه تو اين چند وقته يه جورايي از ويا خوشم اومده...
....گوتي جان دست تو هم ندرده داداش....
رائول مثل هميشه همه چيز عاليه....منم موافقم باهات...به غير از اونكه تو اين چند وقته يه جورايي از ويا خوشم اومده...
....گوتي جان دست تو هم ندرده داداش....
كاملا موافقم! بياد! هم خوش قيافس هم بازيكن عالي اي هست، هم اينكه اسپانيايي هست! هميشه به اين حسوديم مي شد كه اكثر اوقات بارسا بازيكن اسپانيايي بيشتري در تركيب داره!
دوستان ممنون از کلیپهایی که گذاشتید فقط جشن اصلی رو یادتون نره.
شدیدا موافق اومدن ویا به رئال هستم
و شدیدا موافق با دو خط آخری.
منم کاملا موافقم. ویا خیلی بازیکن توپیه . خدا کنه بیاد.
امضام هم به خاطر لقب جدیدم تو این تاپیک عوض کردم و یک عکس از گوتی گذاشتم.
Last edited by h_starboy; 06-05-2008 at 19:23.
آره بابا! جديدا از يك نرم افزار جديد استفاده ميكنه پارس آنلاين واسه اين كار، كه پدر مارو در آورده! كم مونده ياهو رو هم ----- كنه!
اینجور که داره پیش میره یاهو هم ف.....ر میشه
تنها راه استفاده از v p n هست.
موافقم....
به نظرم بیشتر هم می تونیم به والنسیا بدیم ....
البته واسه من هم youtubet ف....ه ولی لینکای uk.youtube ف....ر نیست. هر لینک youtube رو یه uk اولش بزارید فکر کنم بیاد.
این لینکی که رائول جان گذاشته بود هم همینطوری دیدمش.
سلام به همگی:
اقا معذرت ببخشید واقعآ عذر میخوام من نمیدونستم که یوتیوب رو هم بستن و ----شده اخه هر پنجشنبها همین 20.30 همش از یوتیوب میگه حالا گرفتن بستنش؟؟؟؟؟!!!!!
خیلی خیلی از شما دوستان سپاسگزارم که بامن بس شدیدآ موافق هستید ...........میگردم اگه ویدئو و فیلم جدید و البت با کیفیت بهتر پیدا کردم بسرعت و فی الفور میذارم.............
قربون همه شما دوستان گل برم من
خبرگزاري فارس: كاپيتان دوم رئال مادريد از هم تيمي هاي خود خواست تا با تمام وجود براي كسب هر 3 امتياز وارد برنابئو شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس اظهار داشت: چه اشكالي دارد دو بار جشن بگيريم؟ مي توانيم جشن قهرماني در سانتياگو برنابئو را بسيار با شكوه برگزار كنيم؛ البته حتي شكست برابر بارسلونا هم نمي تواند شادي امشب ما را خراب كند.
وي ادامه داد: بهتر است دو بار جشن بگيرم و تا صبح به خاطر پيروزي در ال دربي كلاسيكو و قهرماني شماره 31 خوشحال باشيم.
رئال مادريد در بازي رفت برابر بارسلونا به پيروزي يك بر صفر دست پيدا كرده و در بازي امشب كاناوارو و هاينزه را در اختيار ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)