تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 2376 اولاول ... 1892392792852862872882892902912922932993393897891289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

باشناختی که ازرشتیها دارم (سروزبون خوبی دارند) موندم این چطوری اومده شده گزارشگر تو رادیو جوان چندتاشون (ازرشت وانزلی ) مثل سعیدپورمحمودی و ..........و حتی این مهران دوستی هم شمالیه (فکرکنم مازندران بوده اما تورشت مجری بوده) وفکر میکنم نیماکرمی هم جزواون خطه باشه باوجودهمچین افرادی موندم چراباید رابطه سالاری توکشورحاکم باشه البته یه انزلی چی هم هست به نام رضا آفتابی که درمقایسه باکسانی که گفتم چیزی ازش ندیدم
    تو تو رادیو کار میکردی یا اطلاعاتت تو این زمینه خوبه ؟
    اینهمه آدم رو از کجا میشناسی..

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخرش من نفحمیدم این علی زاده چرا باید 90 دقیقه بازی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
    مجیدی هم بازی نکرد !
    تیم استقلال تویکسال ودوسال تصفیه نمیشه . من استقلال زمان حجازی (اون دوره ) راهم یادمه طی دوسال تصفیه شد

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چرا خیابانی رو مجری میکنن ؟
    قضیه ی همون رابطه سالاریه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تو تو رادیو کار میکردی یا اطلاعاتت تو این زمینه خوبه ؟
    اینهمه آدم رو از کجا میشناسی..
    کلامن بارادیومیانه ام خوبه میخوای تمام مجریهای اصفهانی راهم اینجا ردیف کنم برات بنفشه رافعی هست که یک قرمزدوآتیشه است اما کارش درسته تومجری گری وبزرگترین استقلالی رادیوهم افشین حسین خانیه که خدای خنده است من نمیدونم چرااینقدرازناصرابراهیمی واین حاج رضایی بدم میاد حتی بیشترازبیژن ذوالفقارنسب

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این خیابانی من را دیوانه کرد من که تلویزیون را خاموش کردم از بس مرتیکه چرت پرت تحویل میده...
    من نمیدونم چرا علیزاده باید 90 دقیقه بازی کنه اما یک بازیکن مثل مجیدی باید 90 دقیقه روی نیمکت بشینه!
    تقی پور نیمه ی اول بد نبود اما بیش از حد رو به عقب بازی میکرد من از این بشر یک پاس رو به جلو که سالم برسه ندیدم...
    جباری محو بود من فکر میکنم اگه یدالله اکبری جاش می امد میشد به بازی امید داشت...
    در کل تمام تعویض های قلعه نویی افتضاح بود!
    اگه اشتباه نکنم بازی بعد جلو سپاهان هست ای کاش بازی اصفهان بود تا برای دیدن بازی به ورزشگاه برم...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

نتیجه ی پایانیه هفته ی دوم : ( به جز بازیه ___ها و اون دو بازی که لغو شد..)
    استقلال 0 - 1 پگاه
    مقاومت 0 - 0 راه آهن
    ذوب آهن 2 - 1 پيکان
    استقلال اهواز 0 - 4 مس
    صباباتري 0 - 1 ابومسلم
    ملوان 0 - 3 برق

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا خیابانی رو مجری میکنن ؟
    قضیه ی همون رابطه سالاریه ؟
    این برمیگرده به تفاوتی که رادیو وتلویزیون ایران باخارج داره درخارج به صورت پیمانکاری برنامه درست میکنندیعنی اینکه اونایک مجری دارند بعد دومین مجریو واردمیکننداگردومین مجری ازاولی بهترباشه اولی رااخراج میکنندودومی جای اونو میگیره ومیره یک نفردیگه رابه عنوان مجری 2 انتخاب میکنندواین همیشه ادامه داره اما توایران همشون بارابطه سرکار اومدند . به نظرمن همشون افت فاحشی داشتند حتی عادل فردوسی پور هم به نسبت سالهای قبل افت فاحشی داشته وشاید بهتربگم که رشد نداشته طی این مدت این برمیگرده به سیستم صداوسیمای ما والا دردنیا الان دیوید لترمن و اوپراوینفری هستند که درآمدهای کلان دارند وبه عنوان اشخاص بزرگی دردنیای رسانه به عنوان مجری مشغول به فعالیت هستند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مهردادکریمیان هم یک فرصت خوبو ازدست داد.اما بهترین خریدشون فکر کنم این پترویچ بودیادتون میاد چه کسی اینو آوردایران؟سوال هوشه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این برمیگرده به تفاوتی که رادیو وتلویزیون ایران باخارج داره درخارج به صورت پیمانکاری برنامه درست میکنندیعنی اینکه اونایک مجری دارند بعد دومین مجریو واردمیکننداگردومین مجری ازاولی بهترباشه اولی رااخراج میکنندودومی جای اونو میگیره ومیره یک نفردیگه رابه عنوان مجری 2 انتخاب میکنندواین همیشه ادامه داره اما توایران همشون بارابطه سرکار اومدند . به نظرمن همشون افت فاحشی داشتند حتی عادل فردوسی پور هم به نسبت سالهای قبل افت فاحشی داشته وشاید بهتربگم که رشد نداشته طی این مدت این برمیگرده به سیستم صداوسیمای ما والا دردنیا الان دیوید لترمن و اوپراوینفری هستند که درآمدهای کلان دارند وبه عنوان اشخاص بزرگی دردنیای رسانه به عنوان مجری مشغول به فعالیت هستند
    ماشاا.. اطلاعات..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بازی با سپاهان گی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکشنبه، 19:15 ، آزادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •