مدیران عزیز ،
این پست چجوری حذف میشه !
مدیران عزیز ،
این پست چجوری حذف میشه !
Last edited by boy_teh; 06-01-2010 at 11:48.
سلام .
میگن الانیش قیمت این Ps3 شکسته شده .... الان دقیقا توی بازار قیمتش چنده ! ؟
بله در مورد اینکه PS3 بلوری کپی رو نمیخونه میدونم و حتما باید از بلوری اوریجینال استفاده بشه . ولی خب دیسکهای کپی دیگه مثل DVD , CD , HD-DVD , ... رو میخونه .
من گفتم Fat بگیرم که روش Linux نصب کنم تا بتونم باهاش فرمتهای بیشتری رو اجرا کنم .
حدودا 340
خیلی وقته همینه قیمتش
مواظب باش دسته بدل بهت نندازن چون یا آپدیت فریمور(3.15) دیگه دستگاه نمیشناسش من 1 هفتست که گرفتم بهم بدل انداختن با کلی بدبختی عوض کردم. پشت دسته باید آرم استاندارد اروپا(CE) و سطل آشغال داشته باشه و بارکدش تو نور ماته(بدلش براقه) و با 5 شروع میشه.
نه !!! خداییش وقتی اولین بارهایی بود که PS3 اومده بود توی بازار ، خودم به شخصه رفتم قیمت کردم و طرف گفت 680 هزار تومن هست !!!! (منم دلسرد شدم !) ... پس یعنی از اون وقت تا الان این همه قیمت اومده پایین !حدودا 340
خیلی وقته همینه قیمتش
خوبه ... الان قیمت PS2 حدود 80 الی 90 تومن شده !!!... ایشالا قیمت این PS3 هم یواش یواش کم میشه + قیمت بازیهاش ، تا استفاده ازش عمومی تر و کاسبیتر بشه !
...
موفق باشید .
Ps2 هم روز اولی که اومده بود شخص بنده یک عدد تهیه فرمودم به قیمت 630 هزار تومان ، الان با 2 تا میکروفون و بازی اورجینال و یه دسته اضافی و مموری و همه اینها 90 یورو یعنی حدود 130 هزار تومان توی ایران
همین بلا به سر PS3 و تمام کنسول های نسل آینده هم میاد ، تازه اگر بخواهیم مقایسه کنیم PS2 اون موقع گرون تر هم بوده چونکه 630 تومان ارزش بیشتری داشته
ولی به پایین اومدن قیمت بازی به هیچ عنوان امید نداشته باش که حتی ممکنه گرون تر هم بشه ، Resident Evil Code name : Veronica یه مدتی شده بود 999 دلارمگر اینکه دست دو بخری که همین الان هم ارزونه چه برسه به اون موقع .
من امروز خریدم!250 گیگ با بازی رایگان uncharted2!!به قیمت 21500 روپیه ی هند که میشه حدود 475 هزار تومن ایران!یک سال هم گارانتی داره!میخوام بدونم ایران هم با گارانتی تو بازار موجوده؟؟اگه با گارانتی هست چه قیمتند؟؟من یه کارت زرد رنگ گارانتی توی جعبه ام بود که فروشنده امضاش کرد!البته چون از خود نمایندگی نخریدم نسبت به گارانتیش شک دارم!امیدوارم مشکل خاصی براش پیش نیاد!یه مانیتور dell مدل sx2210 هم براش خریدم تقریبا 285 هزار تومن!یه hdmi کابل پاناسونیک ورژن 1.3a براش خریدم حدود 35 هزار تومن!فرق 1.3a با 1.3b چیه؟؟؟؟
گارانتي 120 ميدونم هست ولي 250 نه
كارت زرد درسته
كاش يه كابل سوني ميگرفتي
فرقش اينكه bاز a جديدتره تو ساخت بهبود يافته
یعنی شما میگید توی کیفیت که میده b بهتره؟؟؟ولی من اینجور که توی سایتهای خارجی سرچ کردم نوشته بود بین a b c برای مشتری فرقی وجود نداره!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)