میدونم چی میگی همون پیغام :Hardware Failure هستش دیگه
اگه ضربه ندیده یا تو آب نیوفتاده احتمال ویروس خیلی زیاده با فلش حله
سبز باشید![]()
میدونم چی میگی همون پیغام :Hardware Failure هستش دیگه
اگه ضربه ندیده یا تو آب نیوفتاده احتمال ویروس خیلی زیاده با فلش حله
سبز باشید![]()
Last edited by s_paliz; 04-07-2009 at 20:49.
دوستان اخرین فرموری که اومده ورژن چنده
برای من هر دو دوربین بود ... به احتمال زیاد فلش کنی درست میشه ...
ضربه که فکر نکنم ولی ابچرا ! میگفت دست فامیلشان بوده (کودکی بوده
)کردش دهنش از اون به بعد ابنجوری شده با ویروس کش و فرمت درست نشد فلشم دیروز کرد اما
درست نشد چیکار کنه درست شه؟؟؟
![]()
آخریش همینه 4.0839.42.2.1
جدید که بیاد تو تاپیک آپدیت n73me
دیگه همون hardware failure درسته
بیخیال دوربین جلو شو
اصلا بدرد ما ایرانیا میخوره!!!
اسمس بزور داریم میدیم
سبز باشید![]()
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید که راهی هست که بشه فایلهای jar را از طریق بلوتوث به گوشیهای دیگه کپی کرد
متشکرم
با برنامه فایل منیجر فرمتش رو به mp3 تغییر بده تا به عنوان آهنگ بشناسه بعد که فرستادی دوباره روی همون گوشی فرمتش رو jar کن ..
باتشکرفراوان ازشما دوست عزیز
قبلا این کار رو کردم و فایلها انتقال پیدا میکنند ولی در گوشیهای سونی اریکسون قابلیت تغییر نام پسوند وجود ندارد درضمن موقعی که فایلها به گوشیهای نوکیا بلوتوث میشوند به عنوان یک مسیج شناخته میشوند و در اینبوکس ذخیره میگردند که در انجا هم امکان rename وجود ندارد وکلا همچین گزینه ای وجود ندارد البته یه نرم افزار هست که با اون میشه فایلها زیپ شده رو داخل گوشی بازکرد و اون برنامه اولا که باید توی هردو گوشی نصب شده باشند ومخصوص سری 60 نوکیا هست(با پسوند SIS) که متاسفانه این برنامها هم روی اکثر گوشیهای سونی اریکسون نصب نمیشوند من کلا مد نظرم راهییه که بشه از نوکیا 73 به سونی اریکسون k850 این فایلها(JAR) رو انتقال داد واگه نرم افزاری باشه که قابلیت نصب روی اریکسون رو داشته باشه خیلی خوب هست سپاسگزار میشوم که بازهم تو این زمینه راهنمایی کنید
موفق باشید
با X_Plore فایل های نصبی رو میتونی بفرستی چه Jar چه Sis ...
با سلام
میشه یه لینک به من بدین که توش فایل های ابدیت n73 me 4.0839.42.2.1 باشه چون دیال اپ دارم و نمی تونم این فایل ها رو خودم با nsu دانلود کنم . می خوام لینک رو از شما عزیزان بگیرم بدم بیرون برام دان کنه و بعد فایل ها رو تو اون قسمتی که nsu فایل ها رو دانلود شده توسط خودش رو توش می ریزه کپی کنم و بعد ابدیت رو بزنم .
من با همین رو n95 را به 31 ابدیت کردم .
راستی یه پروداکت ( از املاش مطمعا نیستم ) بدین که زبان فارسی هم داشته باشه . راستی 2 یا 3 سال پیش خریدمش و تا الان یک بار هم فلش یا ابدیت نکردم و الان گوشی ار حال موته و دیگه تقریبا مرده به حساب میاد . اگه توش حتی یه بازی ساده هم بخوای نصب کنی یه 15 دقیقه ای طول می کشه .
فقط این پروداکت با ساپورت زبان فارسی یادتون نره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)