تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2889 از 4105 اولاول ... 1889238927892839287928852886288728882889289028912892289328992939298933893889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,881 به 28,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

در کل معنی خدمت در ایران رو میخوام خلاصه کنم اون تفکراتی که ملت دارن ماله قدیم بود

الان جوونا میرن خدمت تا بی عدالتی رو یاد بگیرن

اگه بیفتی نیروی انتظامی که کثیف ترین و فاسد ترین کارهای ممکن مملکت رو خواهی دید

از جمله رشوه خواری ، پارتی بازی ، و بدترین نوع فساد های اخلاقی که جز خدمت هیچ جا نمیتونی تجربه کنی

حداقل اگه بیفتی ارتش یا سپاه از این چیزا خبری نیست و تخلیه روحی نمیشی

نیروی انتظامی که میفتی تازه نگاهت به دنیا عوض میشه

اما اصلی ترین آموزش در خدمت یعنی بی عدالتی

اینکه ببینی درس مرس و درجه مرجه برای سرباز هیچ و پوچه

اینکه یه کادر که حتی به درد عملگی هم ( که البته شغل بسیار شریفی هست ) نمیخوره میاد اونجا عقده خالی میکنه

سرباز یه نقطه ضعف داره اونم مرخصی

یعنی ببینی به خاطر این مرخصی لعنتی چی بر سر سرباز میارن

واقعا بعضی وقتها آدم یه چیزایی میبینه شرمش میشه که ناظمین این مملکت کیا هستن

البته بماند آدم های وظیفه شناس و صادق هم پیدا میشه که اونارم به خاطر راحت طلبی خودشون میفرستن یه گوشه کنار واسه خودش مشغول باشه

2. 16 کاربر از tabriz-info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام.من سرباز لشگر23 هستم تیپ دوم.گردان 172-10 روز دیگه خدمتم تمومه....یعنی من تو این لشگر از هیچ کادری خیر ندیدم به جز استوار ملکی-گروهبان پورقاسم- بقیشون یه مشت ..ی ناموسن..تاریخ ترخیصی من اقتاد 94/1/12
    یه سرهنگی هست تو بازرسی اردلان قلیچ خدا ازش نگذره فیکس 1 ماه به من اضافه خدمت زد....سره سیگار و...گایی.شانسی که آوردم نیمه اول اومدم مرخصی.ایشالا که خدمت همه زود تموم بشه.از من به شما نصیحت تورو خدا خدمت نرید به خدا خفته خفت
    ببین دوست عزیز می دونم از چی ناراحتی تو که می تونستی قبل عید تموم کنی به خاطر اینا بعد عید افتادی ولی اینکه واسه سیگار اضاف بزنن یه ماه واقعا ستمه
    ولی خواهشا کسی رو تشویق به نرفتن به خدمت نکنید چون شاید با حرفای شما خیلیا بترسن از خدمت رفتن و بی خیالش بشن و به همین خاطر بعدا به مشکلات زیادی دچار بشن اینایی که میگی واسه همه است چون اسمش هست خدمت و کاریشم نمیشه کرد متاسفانه
    البته واسه بعضی ها هم خدمت با توجه به شانسی که میارن خیلی سخت نمی گذره ولی اگه راهی واسه خدمت نرفتن ندارید برید و این دندون پوسیده رو از دندون بکشید بیرون و خلاص مهم اینه که همش موقتی است تو تموم می کنی به ریش اینا می خندی چون بعدش آزادی و اونا نمی تونن هیچ کاری باهات بکنند ولی خودشون همیشه در قفسن چون نظامی اند و وقتی نظامی هستی یعنی باید با ازادی خداحافظی کنی.

در کل معنی خدمت در ایران رو میخوام خلاصه کنم اون تفکراتی که ملت دارن ماله قدیم بود

الان جوونا میرن خدمت تا بی عدالتی رو یاد بگیرن

اگه بیفتی نیروی انتظامی که کثیف ترین و فاسد ترین کارهای ممکن مملکت رو خواهی دید

از جمله رشوه خواری ، پارتی بازی ، و بدترین نوع فساد های اخلاقی که جز خدمت هیچ جا نمیتونی تجربه کنی

حداقل اگه بیفتی ارتش یا سپاه از این چیزا خبری نیست و تخلیه روحی نمیشی

نیروی انتظامی که میفتی تازه نگاهت به دنیا عوض میشه

اما اصلی ترین آموزش در خدمت یعنی بی عدالتی

اینکه ببینی درس مرس و درجه مرجه برای سرباز هیچ و پوچه

اینکه یه کادر که حتی به درد عملگی هم ( که البته شغل بسیار شریفی هست ) نمیخوره میاد اونجا عقده خالی میکنه

سرباز یه نقطه ضعف داره اونم مرخصی

یعنی ببینی به خاطر این مرخصی لعنتی چی بر سر سرباز میارن

واقعا بعضی وقتها آدم یه چیزایی میبینه شرمش میشه که ناظمین این مملکت کیا هستن

البته بماند آدم های وظیفه شناس و صادق هم پیدا میشه که اونارم به خاطر راحت طلبی خودشون میفرستن یه گوشه کنار واسه خودش مشغول باشه
    من خودم ناجا خدمت می کنم حرف در مورد اینا زیاده ولی اینو بدون وقتی کادرش داره میناله از اوضاع و شرایطش دیگه ببین سرباز چیکار می کنه خداروشکر کمتر از یک ماهم مونده
    Last edited by neon_91; 23-03-2015 at 21:16.

4. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من در مورد معافيت كفالت يه سوالي داشتم
    من برادر بزرگ ترم خدمت كرده و متاهله و الآن استرالياست ( البته قاچاقي رفته و پناهنده ست)
    پدرمم شصت سالش تمومه و بازنشسته هست
    حالا قانون كفالت شامل حال من ميشه يا نه؟
    خواهشا دقيق جواب بديد چون كليات رو شنيدم قبلا
    اين مورد كه برادر بزرگ تر خارج باشه جزو استثنا ها محسوب نميشه(اونم قاچاقي)؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من در مورد معافيت كفالت يه سوالي داشتم
    من برادر بزرگ ترم خدمت كرده و متاهله و الآن استرالياست ( البته قاچاقي رفته و پناهنده ست)
    پدرمم شصت سالش تمومه و بازنشسته هست
    حالا قانون كفالت شامل حال من ميشه يا نه؟
    خواهشا دقيق جواب بديد چون كليات رو شنيدم قبلا
    اين مورد كه برادر بزرگ تر خارج باشه جزو استثنا ها محسوب نميشه(اونم قاچاقي)؟
    اولا قانون کفالت به دلیل داشتن برادر بزرگتر شامل شما نمیشه و ثانیا برای کفالت سن پدر باید 70 سال تمام باشه نه 60 سال!

7. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام دوستان من اعزامی برج 12 سال 93 هستم تو دوران آموزشی ، متاسفانه دچار بیماری شدم که طبق پرس و جویی که کردم گویا شامل معافیت دائم میشه میشه منو راهنمایی کنید الان که تو آموزشی هستم باید چگارکنم ؟این پادگانیا درست آدمو راهنمایی نمیکنن مخصوصا دکترای بیمارستان خانواده .

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

سلام دوستان من اعزامی برج 12 سال 93 هستم تو دوران آموزشی ، متاسفانه دچار بیماری شدم که طبق پرس و جویی که کردم گویا شامل معافیت دائم میشه میشه منو راهنمایی کنید الان که تو آموزشی هستم باید چگارکنم ؟این پادگانیا درست آدمو راهنمایی نمیکنن مخصوصا دکترای بیمارستان خانواده .
    در دوران آموزشی شما هیچ کاری نمیتونید بکنید چون مرخصی به درد بخور نمیدن

فوقش روزای تعطیل که اونم به درد این کارا نمیخوره

حتی بگید دارم میمیرم باید برم دکتر بازم تاثیر نداره چون گوششون از این حرفا پره

بهتره که یکی از فامیل های درجه یکتون مدارکی رو که دارید ببره نشون بده از دکتر های کارشناس که مورد قبول ناجا هست پرس و جو کنه

اگر از آموزشتون کم مونده میتونید از فرصت پایان دوره آموزشی هم استفاده کنید

10. این کاربر از tabriz-info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    یادمه که دوران آموزشی ما یکی شرایط شما رو داشت. اگر اشتباه نکنم رفت با بهداری پادگان صحبت کرد، اونا راهنماییش کردن به کمیسیون
    چون اصلا جزئیاتش یادم نمیاد و بیش از 2 سال ازش گذشته ، این چیزهایی که تو پرانتز نوشتم رو روش حساب نکنید. شاید اشتباه بگم
    (یادمه اون دوستمون که مشکل داشت رفته بود بهداری و مسئله بیماریش رو گفته بود، اونها هم نامه دادن به فرمانده گردان که فلانی باید بره کمیسیون. ظاهرا هفته بعد 3-4 روز بهش مرخصی دادن و رفته بود کمیسیون. فکر کنم هفته چهارم آموزشی بود. رفته بود و کارش رو انجام داده بود ولی ظاهرا جوابش قرار بود بعدا مشخص بشه. چون برگشت آموزشی. دیگه بعدش رو اصلا یادم نمیاد که موافقت شد یا نشد و ...)

12. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من اعزامی 94.2.1 هستم من الان معاف از رزم هستم با این حال من میتونم اقدام کنم برای عرق کردن کف دستم خودمو دوباره در مراحلی معافیت پزشکی قرار بدم البته صرفا برای خرید وقت ( معافیت رزمی فعلی من ربطی به عرق کردن دستم نداره)؟؟
    دوستان این تغیرات قانون واسه ساله 94 رو از کجا میشه پیداش کرد؟؟
    Last edited by lechking; 24-03-2015 at 22:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

سلام
    دوستان من اعزامی 94.2.1 هستم من به الان معاف از رزم هستم من میتونم اقدام کنم برای عرق کردن کف دستم خودمو دوباره در مراحلی معافیت پزشکی قرار بدم البته صرفا برای خرید وقت ( معافیت رزمی فعلی من ربطی به عرق کردن دستم نداره)؟؟
    دوستان این تغیرات قانون واسه ساله 94 رو از کجا میشه پیداش کرد؟؟
    تا آنجایی که من تو خدمت دیدم معاف از رزم چند جا به درد میخوره فقط

اینکه شما نگهبانی نداشته باشید
    اسلحه ندن دستتون
    تیراندازی نکنید

اما شما تا نامه مستقیم مبنی بر معاف از اسلحه بودن رو نداشته باشید تو آموزش به این برگ معاف از رزم توجه نمیکنند

یا برگه معاف از نگهبانی

نمیدونم مدرک شما چی هست
    اما برید مستقیم سراغ اینا که به دردتان بخوره
    مثلاً نگهبانی ندید یا رژه نرید

مثلا اونی که پاش مشکل داره گیر نمیدن پاتو ببر بالا

بعضیا معاف از اسلحه بودن اینا معمولا صف جم و تیراندازی و باز بست اسلحه ندارن

Sent from my Xperia Z2

15. این کاربر از tabriz-info بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گروهبان یک با ستوان سوم خیلی فاصله داره

فکر کنم منظورت استوار باشه

برای لیسانس ها اسطوار یک و ستوان سه میدن
    استوار رو ناجا و سپاه میده، ارتش از ابتدای سال 93 لیسانس رو کرد گروهبان یک، جالبه که فوق دیپلم هم گروهبان یک مونده، فوق لیسانس همون ستوان دوم مونده!!!!
    این تصمیم گیری های فضایی شون به م این اطمینان رو میده که اگر (خدای نکرده) جنگی پیش بیاد خیلی خوب میتونم تصمیم های منطقی و عاقلانه بگیرن

17. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •