تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2889 از 3745 اولاول ... 188923892789283928792885288628872888288928902891289228932899293929893389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,881 به 28,890 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان لطفا یکی توضیح بده گیت وی چی هس
    مرسی
    نمیدونم دقیقا چیه ولی از اینجا مبیشه پیداش کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من منظورم این نبود که با دیسکانکت و کانکت شدن گیت وی عوض میشه
    5 تا از دوستام به پیشنهاد من آسیاتک سرویس صبحانه گرفتن
    اونا چون تو مناطق مختلف شهر هستن گیت وی هاشون هم متفاوت هست
    هیچکدوم هم مشکل محدودیت سرعت تایم رایگان از سرورای اسیاتک رو ندارن
    من خودم ریز مصرف چن روز خودم رو که از دیتاسنتر آسیاتک دانلود کردم رو میزارم خودتون ببینین
    در کل وضعیت سرویس صبحانه به این صورت هست :
    تایم غیررایگان : سرعت سرور آسیاتک بدون محدودیت و سرعت بقیه سرورا 6 مگ محدود شده
    تایم رایگان: سرعت سرور آسیاتک بدون محدودیت و سرعت بقیه سرورا دو مگ محدود شده
    کلا وضعیت شبانه آسیاتک در شهر قم خوبه و معمولا بیشتر کسایی که در قم هستن ، سرعت شبانشون از سرور داخلی ( دیتاسنتر های آسیاتک ) اوکیه! ولی مثلا منی که در تهرانم اگه سرویس صبحانه آسیاتک رو بگیرم ، با توجه به گیت وی و تعداد بالای کاربرای آسیاتک ، سرعته تایم رایگانم رو 250 محدود میشه! منظورم اینه که اینجوری نیست که چون سرعت تایم رایگان سرویس صبحانه شما بدون محدودیته ، پس در نتیجه برای کل ایران بدون محدودیته!
    کلا وضعیت شرکتای اینترنتی شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه و هر کسی باید ریسک کنه و شرکتای مختلفو امتحان کنه و ببینه که کدوم واسش کیفیت و ثبات بهتری داره! مثلا من خودم چند ماه پیش های وب داشتم که وضعیتش برای من خیلی عالی بود ( با اینکه همه تو بخش های وب از قطعی های زیادش شکایت داشتن! ) ولی خب 3تا شرکت هستن که معمولا در بیشتر جاها کیفیت قابل قبولی رو ارائه میدن و عبارتند از : شاتل ، صبانت ، پارس آنلاین

4. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون من فققط از این 3 سایت دانلود دارم کدومشون آسیاتکی هستند ---------- و p30day و 4upldاگر فقط همین یکی هم باشه بسمه! بعد سرعت دانلود idm بدون محدویت چنده؟

طرح کیمیا 2 تا 8 رایگان کسی داره؟ سرعت روز و شب لطفا بگه؟
    دوست عزیز یعنی شما اینترنت روفقط واسه p30day میخوای؟! 4upld از روی سرورهای آسیاتک رفته و سرعتش محدود شده کیمیا هم نداشتم نمبدونم سرعتش چطوره.
    Last edited by sorooshfm; 05-06-2016 at 07:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوست عزیز یعنی شما اینترنت روفقط واسه p30day میخوای؟! 4upld از روی سرورهای آسیاتک رفته و سرعتش محدود شده کیمیا هم نداشتم نمبدونم سرعتش چطوره.
    نوشتم برای دانلود! خوب این مملکت که همجوره به نوعی زندانی هستیم و تصمیم گیرنده کس دیگه هست الان ایترانت فقط سرعت داره اینترنتی مگه گذاشتن سایت دیگه ی برای دانلود انتخاب کنم !!!؟ 4upld حیف شد !

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نوشتم برای دانلود! خوب این مملکت که همجوره به نوعی زندانی هستیم و تصمیم گیرنده کس دیگه هست الان ایترانت فقط سرعت داره اینترنتی مگه گذاشتن سایت دیگه ی برای دانلود انتخاب کنم !!!؟ 4upld حیف شد !
    اینترنتی که در کشورهای همسایه داره با قیمت بسیار جزئی و در رقابت فروش میره والا ما هم نمیدونیم در انحصار چه کسانی که باید اینطور باشه.
    دقیقا عین ماشین که در انحصار ایران خودرو و سایپاست و اونم زیر نظر فقط یک مرجع!!
    هر چیزی انحصار باشه جای هیچ پیشرفتی نداره و اجبار هست و بس.

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

مهر نوشت: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین نظام قیمت‌گذاری خدمات ارتباطی خبر داد و گفت: این مدل قیمت‌گذاری برای اینترنت، تلفن ثابت و موبایل اجرایی می‌شود. صادق عباسی شاهکوه اظهار داشت: بر اساس مدل قیمت‌گذاری استاندارد در دنیا، تعرفه خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل تعیین می‌شود که ما نیز در کشور نظام تعرفه‌گذاری را تدوین کرده‌ایم تا از این پس در چارچوب این مدل، قیمت‌گذاری‌های خدمات ارتباطی تعیین شود. وی گفت: بر اساس این چارچوب تعرفه خدمات تلفن و اینترنت ثابت به صورت آبونمان و تعرفه موبایل و اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده و به صورت حجمی محاسبه خواهد شد. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه به زودی طرح نهایی این نظام تعرفه‌گذاری به تصویب خواهد رسید، خاطرنشان کرد: پس از تصویب نهایی این طرح، مدل تعرفه‌ای خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل مشخص می‌شود. وی تصریح کرد: هم‌اکنون نیز برای تعیین تعرفه‌های مخابرات و اینترنت از این چارچوب پیروی می‌کنیم. عباسی شاهکوه، اجرای نظام قیمت‌گذاری خدمات ارتباطی را در راستای ثبات بازار و اعتمادسازی فعالان بخش ارتباطات کشور عنوان کرد و گفت: به این ترتیب تعیین تعرفه‌ها بر اساس استانداردهای مشخص انجام می‌شود. وی با اشاره به برنامه‌های در دست انجام برای تغییر تعرفه‌ها در بخش مخابرات و اینترنت گفت: هم‌اکنون نیز در دنیا نرخ خدمات ثابت بر مبنای آبونمان محاسبه می‌شود و ADSL به صورت حجمی نیست. از سوی دیگر اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده حجمی و گیگابایتی است که در تعرفه‌های جدید به این نکات توجه شده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

بنظرتون حجم adsl را بر میدارن؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بنظرتون حجم adsl را بر میدارن؟!
    تو فکر کن یه درصد امکان نداره حتی اجازه نخواهند داد یه تومن حجم ارزونتر بشه

11. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اینترنتی که در کشورهای همسایه داره با قیمت بسیار جزئی و در رقابت فروش میره والا ما هم نمیدونیم در انحصار چه کسانی که باید اینطور باشه.
    دقیقا عین ماشین که در انحصار ایران خودرو و سایپاست و اونم زیر نظر فقط یک مرجع!!
    هر چیزی انحصار باشه جای هیچ پیشرفتی نداره و اجبار هست و بس.
    کل این مملکت انحصار هست حالا بعضی جاها یک نهاد یک سازمانی یک چیزی گذاشتن ولی در عمل فقط جنبه تزیینی دارن! مثلا ماشین 20% دولت میخوره بقیه هم سهم دارن که اسم نمیبرن! هر چیزی باید یک سهمی از جیب ملت بره به جیب یک عده خاص!
    منم ثبت نام کردم فوقش خوب نبود تخلیه میکنم!

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

یعنی با تصویب این نظام تعرفه گذاری جدید , ممکن در عمل به اجرا درنیاد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •