تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2889 از 3195 اولاول ... 18892389278928392879288528862887288828892890289128922893289929392989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,881 به 28,890 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بیشتر توضیح بدید! یعنی الان من که میخوام لایو بازی کنم (فعلا این بازی ها رو میخوام بازی کنم>>> FIFA12 - COD modern 3 - Assassins Creed Revelattons- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نمی تونم با Lt+3 با خیال راحت برم لایو؟

این داستان پچ کردن بازیها چیه؟ همونجایی که برم واسه LT+3 رو بریزن میتونه همه بازیها رو واسم پچ کنه؟سایتی سراغ دارین که بازی ها رو به صورت پچ شده مناسب برای محیط LIVE و LT3 به صورت اینترنتی بفروشه؟
    با LT+ 3.0 میتونین با امنیت برین لایو...
    پچ کردن بازی خیلی خرج بر میداره... شما صبر کنین تا من خودم LT+ 3.0 رو بریزم و تست کنم که آیا میشه روی LT+ 3.0 هم با پاک کردن پچ بازی های XGD3 و AP2.5 رو اجرا کرد یا نه

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز من واسه كنسولم هارد خريدم چجوري بايد بازيا روش نصب كنم ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام دوستان عزيز من واسه كنسولم هارد خريدم چجوري بايد بازيا روش نصب كنم ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.
    هنگامی که تصویر بازی رو میبینید روش Y رو بزن بعد نصب یعنی INSTALL رو بزن
    واسه بازی هم از تو لایبرری اجراش کن

5. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبخشید من اسپمر نیستم ولی نمیشه اینو نگفت:
    سرعت رشد این تاپیک خیلی زیاد شده بعضی از صفحات هم بعضاً پهنای باند زیادی میگیرن!مدیریت لطفاً یه فکری برای این تاپیک بکنن!!
    یا آرشیوش کنید تاپیک جدید بذارید، یا طبقه بندی موضوعی کنید تا بشه فهمید چی به چیه!الان همه سوالای تخصصی اومده تو تاپیک راهنمای عمومی!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با LT+ 3.0 میتونین با امنیت برین لایو...
    پچ کردن بازی خیلی خرج بر میداره... شما صبر کنین تا من خودم LT+ 3.0 رو بریزم و تست کنم که آیا میشه روی LT+ 3.0 هم با پاک کردن پچ بازی های XGD3 و AP2.5 رو اجرا کرد یا نه
    دوست عزيز مگه LT+ 3 واسه ايكس باكس اومده ؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوست عزيز مگه LT+ 3 واسه ايكس باكس اومده ؟
    بله اومده!!!
    فقط برای اسلیم ها نیومده که اونم میاد

10. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وقتي تو داشبورد هستي برو روي بازي و كليد y روبزن و بعد install game روبزن مثله بنز برات نصب ميكنه ولي براي اجراي بازي حتما dvd بايد داخل دستگاه باشه

12. این کاربر از navidcod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

با تمام احترامی که برات قائلم

میبخشید من اسپمر نیستم ولی نمیشه اینو نگفت:
    سرعت رشد این تاپیک خیلی زیاد شده بعضی از صفحات هم بعضاً پهنای باند زیادی میگیرن!مدیریت لطفاً یه فکری برای این تاپیک بکنن!!
    یا آرشیوش کنید تاپیک جدید بذارید، یا طبقه بندی موضوعی کنید تا بشه فهمید چی به چیه!الان همه سوالای تخصصی اومده تو تاپیک راهنمای عمومی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    عیب نداره این کنسول اواخر عمرشه
    بزار نفس های آخر رو راحت بکشه
    ناظران و مدیران هم هیچ کاری نکنند
    همینجوری خوبه

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تمام احترامی که برات قائلم

عیب نداره این کنسول اواخر عمرشه
    بزار نفس های آخر رو راحت بکشه
    ناظران و مدیران هم هیچ کاری نکنند
    همینجوری خوبه
    آخه این چه حرفیه داداشم!؟
    این کنسول تا 10 سال دیگه تو خونه هاست و ساپورت هم میشه حتی اگه نسل دیگه به خونه ها بیاد.
    ضمناً تا این تاپیک و تالار درست نشه مطمئن باش کنسول بعدی هم به همین درد مبتلا میشه.
    یه سر به تالار سیستم های صوتی یا سخت افزار یا گوشی ها بزن ببین چه راحت میشه به موضوعات مورد نظر دسترسی داشت!!
    ولی تالار بازی های رایانه ای خیلی منسجم نیست.تو قسمت بازی ها کسانی که با کنسول بازی میکنن و کسانی که با pc بازی میکنن یه جا سوالاشونو مطرح میکنن!اینکه درست نیست!طرف میگه تو بازی MW3 چجوری میشه دوید؟یکی میگه شیفتو بگیر!!طرف میگه من با ایکس باکس بازی میکنم!به یکی میگی آنالوگ رو فشار بده!میگه آنالوگ کجای کیبورده؟!!!یا بحث آنلاین این بازی رو نگاه کن! راهنمایی های PC با XBL که یکی نیست!!!تو بقیه موارد هم همینه.
    مدیرها لطفاً نظ منو بخونن و اگه مشکلی داره یا چیزی که میگم نشدنیه بگن تا لااقل بدونیم چرا نمیشه!!

15. 3 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آخه این چه حرفیه داداشم!؟
    این کنسول تا 10 سال دیگه تو خونه هاست و ساپورت هم میشه حتی اگه نسل دیگه به خونه ها بیاد.
    ضمناً تا این تاپیک و تالار درست نشه مطمئن باش کنسول بعدی هم به همین درد مبتلا میشه.
    یه سر به تالار سیستم های صوتی یا سخت افزار یا گوشی ها بزن ببین چه راحت میشه به موضوعات مورد نظر دسترسی داشت!!
    ولی تالار بازی های رایانه ای خیلی منسجم نیست.تو قسمت بازی ها کسانی که با کنسول بازی میکنن و کسانی که با pc بازی میکنن یه جا سوالاشونو مطرح میکنن!اینکه درست نیست!طرف میگه تو بازی MW3 چجوری میشه دوید؟یکی میگه شیفتو بگیر!!طرف میگه من با ایکس باکس بازی میکنم!به یکی میگی آنالوگ رو فشار بده!میگه آنالوگ کجای کیبورده؟!!!یا بحث آنلاین این بازی رو نگاه کن! راهنمایی های PC با XBL که یکی نیست!!!تو بقیه موارد هم همینه.
    مدیرها لطفاً نظ منو بخونن و اگه مشکلی داره یا چیزی که میگم نشدنیه بگن تا لااقل بدونیم چرا نمیشه!!
      محتوای مخفی: .... 
    برادر شما حرف حسابت چیه؟
    میگی بازی هارو از پلتفورم هاشون جدا کنیم؟
    چجوری مرتب کنیم؟
    والله من سریع به هر چی میخوام میرسم
    بی راه نمیگی ولی مثلا همین مثالی که زدی این جور تاپیک ها باید یکی باشه که همه پست ها دیده بشه
    قانع نشدی بیا من تو پروفایلم نشستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •