عزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه![]()
عزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه![]()
15000 تومن پول رانژه هست همین.مواظب باش ازت پول بیشتر نگیرن
فک کنم توی مرکز مخابراتیتون فقط شما از پارس نت میگیرین که انقدر سرعتتون خوبه! مال من امروز وصل شد و به معنای واقعی کلمه افتضاحه! 256 محدود سرعت 21 کباوبایتعزیز پارس انلاین که 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودشه .
من همین امروز ویندوز ارجینال 8 لپ تاپ وایو رو از طریق استور ماکروسافت اونم با ف شکن به 8.1 اپگرید کردم خیلی سرعت خوب بود و بدون مشکل انجام شد . دیگه خودت فکر کن چیه
همانطور که گفتید این مشکل از مرکز مخابرات شما هست و بصورت سراسری و بر روی پارس انلاین افت سرعت وجود ندارد
سلام . دوستان من با اینکه 512 دارم ولی سرعت دانلود پایین هست . مشکل از خطوط خودم هست یا اینکه مودم ؟ چون از اولم که گرفتم سرعت دانلود در شب نهایتش 70 میشد الان 30 میده !
512 محدود ؟
والله من از 2تا مرکز مخابراتی دیگه هم پرسیدم وضعیت پارس همینجوری داغونههمانطور که گفتید این مشکل از مرکز مخابرات شما هست و بصورت سراسری و بر روی پارس انلاین افت سرعت وجود ندارد
![]()
بله .الان هم snr رو چک کردم 8.5 دسی بل بود
گفتن رایگان هست مبلغی از من نگرفتن فقط چقد طول میکشه چراغ adslروشن بشه از طرف شرکت پارس -معمولا چن روز زمان میبره؟؟؟//
یک هفته کاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)