تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2888 از 3745 اولاول ... 188823882788283828782884288528862887288828892890289128922898293829883388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,871 به 28,880 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آخه بعضی ها میگن سرویس صبحانه دارن تو ساعات 6-10 سرعت سرور داخلیشون نامحدوده

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخه بعضی ها میگن سرویس صبحانه دارن تو ساعات 6-10 سرعت سرور داخلیشون نامحدوده
    اتفاقا چون دوستان گفته بودن در تماس با اسیاتک گفته شد جز چند سرور خاص که سرور های خود اسیاتک هم هست باقی محدوده و این دوستانی که میگن با سرعت بالا دانلود میکنن در ساعت 6 تا 10 صبح مطلع باشن که فقط همان چند سرور خاص محدودیتی نداره مگر اینکه پهنای باند اون مرکز کم باشه و محدودیتی بوجود امده باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اتفاقا چون دوستان گفته بودن در تماس با اسیاتک گفته شد جز چند سرور خاص که سرور های خود اسیاتک هم هست باقی محدوده و این دوستانی که میگن با سرعت بالا دانلود میکنن در ساعت 6 تا 10 صبح مطلع باشن که فقط همان چند سرور خاص محدودیتی نداره مگر اینکه پهنای باند اون مرکز کم باشه و محدودیتی بوجود امده باشه.
    ممنون من فققط از این 3 سایت دانلود دارم کدومشون آسیاتکی هستند ---------- و p30day و 4upldاگر فقط همین یکی هم باشه بسمه! بعد سرعت دانلود idm بدون محدویت چنده؟

طرح کیمیا 2 تا 8 رایگان کسی داره؟ سرعت روز و شب لطفا بگه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یعنی به رنج آی پی و گیت وی بستگی نداره؟ چون من قبلا رنج آی پیم با 46 شروع میشد و محدودیتی نداشتم ولی بعد از بهینه سازی رنج آی پی با 5 شروع شد و محدود شدم و کلا وضعیت نتم به فنا رفت و هر روز یه جوره ولی این چند روز رنج آی پی با اعداد مختلف شروع میشه
    کلا هیچ راهی نیست بفهمم سرعت درون شبکه نامحدود تو شبا فعاله یا نه؟؟ زنگ بزنم میتونن بگن؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی به رنج آی پی و گیت وی بستگی نداره؟ چون من قبلا رنج آی پیم با 46 شروع میشد و محدودیتی نداشتم ولی بعد از بهینه سازی رنج آی پی با 5 شروع شد و محدود شدم و کلا وضعیت نتم به فنا رفت و هر روز یه جوره ولی این چند روز رنج آی پی با اعداد مختلف شروع میشه
    کلا هیچ راهی نیست بفهمم سرعت درون شبکه نامحدود تو شبا فعاله یا نه؟؟ زنگ بزنم میتونن بگن؟
    دقیقا به گیت وی ربط داره! من خودم اوایل گیت ویم 93.110.0.255 بود و سرعت سرور داخلیم اوکی و بدون محدودیت ولی بعد از چند ماه که دوباره برگشته بودم آسیاتک ، گیت ویم با 5 شروع شد و رنج آی پی هایی که میگرفت ، همه با 5 شروع میشد و جفت سرور داخلی و خارجیم محدود بود و هیچ کاری نمیشد کرد!!! البته بین گیت وی هایی که با 5 شروع میشه ، تک و توک بعضیاشون اوکین و محدودیت ندارن!

6. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دقیقا به گیت وی ربط داره! من خودم اوایل گیت ویم 93.110.0.255 بود و سرعت سرور داخلیم اوکی و بدون محدودیت ولی بعد از چند ماه که دوباره برگشته بودم آسیاتک ، گیت ویم با 5 شروع شد و رنج آی پی هایی که میگرفت ، همه با 5 شروع میشد و جفت سرور داخلی و خارجیم محدود بود و هیچ کاری نمیشد کرد!!! البته بین گیت وی هایی که با 5 شروع میشه ، تک و توک بعضیاشون اوکین و محدودیت ندارن!
    مال منم اوایل نمیدونم چند بود ولی محدود نبودم بعدش که با 5 شروع میشد محدود بودم ولی الآن با 89 شروع میشه کسی هست که گیت وی‌ش با 89 شروع بشه؟؟؟ لطف کنه بگه سرعت داخلیش محدوده یا آزاد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مال منم اوایل نمیدونم چند بود ولی محدود نبودم بعدش که با 5 شروع میشد محدود بودم ولی الآن با 89 شروع میشه کسی هست که گیت وی‌ش با 89 شروع بشه؟؟؟ لطف کنه بگه سرعت داخلیش محدوده یا آزاد؟
    بنظر من بستگی به گیت وی نداره منم سرویس صبحانه دارم
    با هر گیت وی هم که وصل شدم سرعت داخلیم محدودیت نداشته

بنظرم شما مفهوم بدون محدودیت داخلی رو اشتباه گرفتین، منظور از داخلی اینه که سرور روی دیتاسنتر آسیاتک باشه نه جای دیگه (مثل دیتاسنتر شاتل و افرانت و زیرساخت و ...)
    شما تو تایم شبانه از سایتایی که سرور هاشون توی آسیاتک هست دانلود کن ببین محدود میشی یا نه (مثل تاینی موییز ، ایران فیلم ، یاس دی ال و ...)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظر من بستگی به گیت وی نداره منم سرویس صبحانه دارم
    با هر گیت وی هم که وصل شدم سرعت داخلیم محدودیت نداشته

بنظرم شما مفهوم بدون محدودیت داخلی رو اشتباه گرفتین، منظور از داخلی اینه که سرور روی دیتاسنتر آسیاتک باشه نه جای دیگه (مثل دیتاسنتر شاتل و افرانت و زیرساخت و ...)
    شما تو تایم شبانه از سایتایی که سرور هاشون توی آسیاتک هست دانلود کن ببین محدود میشی یا نه (مثل تاینی موییز ، ایران فیلم ، یاس دی ال و ...)
    اصلا گیت وی که هر دقیقه تغییر نمیکنه!! یه عدد ثابتیه ک بسته به منطقتون بهتون اختصاص داده میشه و شما اگه حتی خطتم تخلیه کنی و دوباره رانژه کنی ، بازم همون گیت وی بهت اختصاص داده میشه ، مگر اینکه خود شرکت به دلیل افزایش کاربران اون منطقه ، بیاد گیت وی های دیگری رو به کاربران جدید اختصاص بده!
    اون آی پی هستش که با هر بار دیسکانکت و کانکت شدن ، عددش تغییر میکنه!
    در مورد داخلی هم ، به دلیل واضح بودن این امر که منظور دیتاسنتر های آسیاتک هست ، به اختصار میگیم داخلی...
    Last edited by 4l1r3z4; 04-06-2016 at 21:31.

10. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دوستان لطفا یکی توضیح بده گیت وی چی هس
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اصلا گیت وی که هر دقیقه تغییر نمیکنه!! یه عدد ثابتیه ک بسته به منطقتون بهتون اختصاص داده میشه و شما اگه حتی خطتم تخلیه کنی و دوباره رانژه کنی ، بازم همون گیت وی بهت اختصاص داده میشه ، مگر اینکه خود شرکت به دلیل افزایش کاربران اون منطقه ، بیاد گیت وی های دیگری رو به کاربران جدید اختصاص بده!
    اون آی پی هستش که با هر بار دیسکانکت و کانکت شدن ، عددش تغییر میکنه!
    در مورد داخلی هم ، به دلیل واضح بودن این امر که منظور دیتاسنتر های آسیاتک هست ، به اختصار میگیم داخلی...
    دوست عزیز من منظورم این نبود که با دیسکانکت و کانکت شدن گیت وی عوض میشه
    5 تا از دوستام به پیشنهاد من آسیاتک سرویس صبحانه گرفتن
    اونا چون تو مناطق مختلف شهر هستن گیت وی هاشون هم متفاوت هست
    هیچکدوم هم مشکل محدودیت سرعت تایم رایگان از سرورای اسیاتک رو ندارن
    من خودم ریز مصرف چن روز خودم رو که از دیتاسنتر آسیاتک دانلود کردم رو میزارم خودتون ببینین

در کل وضعیت سرویس صبحانه به این صورت هست :
    تایم غیررایگان : سرعت سرور آسیاتک بدون محدودیت و سرعت بقیه سرورا 6 مگ محدود شده
    تایم رایگان: سرعت سرور آسیاتک بدون محدودیت و سرعت بقیه سرورا دو مگ محدود شده
    Last edited by ho3in2012; 04-06-2016 at 22:27.

13. 3 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •