سال نو بر تمام سربازان وطن مبارک...
پرچم سربازان همیشه بالاست...
سال نو بر تمام سربازان وطن مبارک...
پرچم سربازان همیشه بالاست...
اگر قرار شد بیان در خونه وظیفه کلانتری محله اما اگر در خیابون هم پلیس جلوی شما رو گرفت و فهمید فراری هستید میتونه بازداشتتون کنه
دوستان اینکه ارتش هستیم یا سپاه یا نیروی انتظامی دقیقا کی مشخص میشه ؟
اینکه کدام نیرو هستیم چی ؟ مثلا دریایی یا هوایی یا زمینی ؟
تحت تعقیب قرار گرفتنش با متهمای جرم های دیگه( شاکی خصوصی..مواد..) فرق داره؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
بله بگیر نگیر داره خیلی ها هستن سال هاست فرارین هیچ مشکلی هم نداشتن اما مواردی هم بوده که ریختن تو خونه طرف دستگیرش کردن و به زور بردنش به اونصورت که فکر کنید مشخصاتتون رو بدن به کلانتری ها و هرجا دیدنتون دستگیرتون کنند نیست
آقا این پست رو دقیقا سال پیش تو همین ساعات پابانی سال تحویل 29 اسفند 92 همین تاپیک داد ....
اما حالا خودم الان تازه سربازم و اعزامی 93/12/1 و راه دراز ... این رفیقی که ازش اسم بردم خدمتش تموم شد و من تازه شروع کردم
و حالا رفقای خودم امسال تو برجک دارن پست میدن ... و باز هم امسال تو این ساعات برای همه سربازا در تمامی طول سال آرزوی سلامتی و تندرستی دارم ...
الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار
سلام دوستان اعزامي 18 .11 پادگان شهيد كچويي سازمان زندان اموزشي تموم شد شونزدهم تقسيممون ميكنن حين خدمت رفتم دنبال معافي ولي متاسفانه موفق نشدم من هرني يا همون پارگي ديسك تو دو تا ديسكام بود ولي رفتم اونجا گفتن mri بايد از مركز نظامي باشه ... به نظرتون تو يگان دوباره ميتونم اقدام كنم تو ايين نامه كه نوشته بود معاف دايم![]()
سلام
ميشه يك توضيح بدين محيط اين پادگان چجوري هستش
ده روز قبل از روز اعزام مشخص میشه![]()
برا من كه سرماش خ سخت بود كه ديگ فك كنم تموم شد كلن اگه مثل من ناقص نباشي سخت نيست تازه بهش ميگن هتل كچويي از هفته دومش ديگ بيشتر سر كلاس ميبرن كه درس هاي مربوط به زندانو ميدن![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)