یک هفته پیش به همراه اول کوچ کردم به خاطر کیفیت و آنتن دهی افتضاح ایرانسل
الان با این حذف بسته ها خیالمو کامل راحت کرد
الان ایرانسل هیچ بسته بهتر از 20 گیگ همراه اول نداره
یک هفته پیش به همراه اول کوچ کردم به خاطر کیفیت و آنتن دهی افتضاح ایرانسل
الان با این حذف بسته ها خیالمو کامل راحت کرد
الان ایرانسل هیچ بسته بهتر از 20 گیگ همراه اول نداره
گفتن تحریم و اعلام و ابلاغ تحریم فایده ای نداره
یعنی من فکر نمی کنم کاربری به خاطر پاییبندی به بحث تحریم دیگه بسته اینترنتی از ایرانسل نخره بلکه باید ببینه براش مقرون به صرفه نیست تا نخره و بهترین کار طرح راه های جایگزین و انتخاب درست هست.
شخصا بسته 6 ماه سی گیگ یا دو ماه سی گیگ می گرفتم که خیلی وقتها هم زودتر تموم میشد و دوباره تمدید می کردم اما الان مصرف اصلی رو بردم روی ای دی اس ال و از بسته های روزانه استفاده بیهوده نمی کنم و مصرفم رو می خوام مدیریت کنم. ( الانم مشخصه اسپید تستهای کاربرها خیلی کمتر شده و حجمشون رو هدر نمیدن ) و در شروع سال بسته 48 گیگ یکساله خریدم.
نتیجه این میشه که خرید بسته کم تر میشه و خود به خود ایرانسل متوجه میشه چقدر ترافیک شبکش کمتر شده
دوستانی که می گن تاثیر نداره و ایرانسل گردن کلفته به نظرم اشتباه می کنن چون چه عنوان تحریم بیاد چه نیاد شیوه مصرف و خرید بسته های کاربرها تغییر خواهد کرد.
هدف ایرانسل اینه که شبکه شلوغ همراه رو با شبکه تی دی که فقط کاربری اینترنت داره شریک کنه تا هزینه های نگهداری شبکه موبایلشم بیاد پایین و شایدم کیفیت شبکه اف دی بره بالا ( در دید خوش بیننانه) اما به نظرمن این طرحش جواب نخواهد داد
حتی در بسته ترکیبی هم باز سیاست مصرف گرایی رو پیش گرفته مثلا 90 گیگ 135 هزار قیمت خوبیه اما نه برای سه ماه. طرحهای یکساله هم قیمتهاشون بالاست اونم با شرایط نامعلوم حالا اگر یکی اومد و ترافیک همراه ( اف دی ) رو تموم کرد چه خاکی باید بریزه سرش . از طرفی هنوز خیلی جاها پوشش تی دی ندارن اگرم پوشش داشته باشن با سوق دادن کاربرها به تی دی اونجا توی بحث سیگنال مشکلات بیشتر میشه
--
من که مخابرات دارم و 12 مگ فیکس سرعت و صد گیگ یکساله 90 هزار تومن
ضمنا بسته شش ماه همراه اول که 20 گیگه حدود 60 تومن هست که می تونه برای خیلی ها توی شرایط فعلی خوب باشه
اگر اپراتورهای دیگه مثل شاتل زودتر توی تی دی وارد بشن و مبین نت هم پوشش تی دی رو گسترش بده قطعا این رقابت شکل دیگری به خودش می گیره
Last edited by ak313; 28-04-2017 at 21:33.
ایرانسل من بالا نمیاد
احتمالا دارن گزینه تمدید بسته 100 گیگ و 30 گیگ رو برمیدارن توله سگ ها
من محلمون یه 2جی نداره مثل بمب داره باطری میخوره گوشیمو همراه
صد رحمت به ایرانسل
دوستان یکم کمکم کنین
برای دانلود شبانه ایرانسل باید یه مدم بخرم؟td/lte بخرم یا 3g/4g بهتره برای گیمینگ؟بعدش یه طرح و یه سیم کارت حل میشه؟
من adsl جمع نکردم کلا دوتا خط تلفنو نابود کردم.
باور کن مرکز مخابرات منو به اسم میشناخت انقدر اعلام خرابی کرده بودم.اواخرش تلفن خونه زنگ که میخورد اینترنت 10 دقیقه قطع میشد کلا.مشکل سیم کشی هم نداشتم همه جورم عیب یابی کردم.آخرش قاطی کردم رفتم مرکز گفتم یا خط منو مسی کن که بتونم از شرکتهای دیگه اینترنت بگیرم یا خط تلفن نمیخوام گفت نمیشه منم تا جایی که تونستم از دوتا خط تلفن استفاده کردم قبضاشم ندادم و قطع شد رفت.داشتن adsl به روانی شدن نمیارزه که میارزه؟ وقتی کار و زندگیت وابسته به اینترنت باشه قطع شدن یک روزه و دوروزه و سه روزه و کندی سرعت غیر قابل تحمل میشه.هفته ای یه بار کابل برگردون بود قطع میشد.یه بار سه روز قطع بود هی زنگ میزدم فایده نداشت حضوری میرفتم دیگه کار بجایی رسیده بود شماره تماس شخصی تعمیرکار مرکز مخابراتیو داشتم.دلیل همه این مشکلات به دلیل نبودن تخصص و خریدن جنس های آشغال چینی اتفاق میفتاد.
خدایی الان چند سال هست که ایرانسل نجاتمون داده یا بهتر بگم از زمان اومدن دولت جدید وضعیت اینترنت واقعا بهتر شد.اما به نظرم اینکه با سیاستهای دزدانه ایرانسل هم بخوایم کنار بیایم اشتباهه.منم مثل دوستی که بالاتر اشاره کرد پول دارم بسته گرون قیمت اینترنت بدم ولی چرا باید اینکارو بکنم؟ اگر همگی بتونیم با هم هماهنگ عمل بکنیم مطمئن باشین ایرانسل طبق میل ما عمل میکنه.تا جایی که یادمه یکبار این اتفاق افتاد. #تحریم ایرانسل
ما پول میدادیم بقیه با تخفیف برامون تمدید میکردن مثلا ۱۵۰ تومن میدادیم برای ۱۰۰ گیگ
الان اگر گزینه تمدید فقط برای خودمون فعاله که نمیصرفه تقریبا
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
دوستان عزیز قصد توهین ندارم ولی حرف زدن راحته باید واقعا عمل کنیم.
به هیچ عنوان از نت ایرانسل استفاده نکنید تا حساب کار دستش بیاد. تا کی دزدی و حجم خوری؟
دوستان این لینکو یه بررسی بکنید
ببینید چجوریاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یک ماه اگه بیش از 10 گیگ استفاده کنیم (سطح7)
هر مگابایت میشه 3 تومن
1024 رو ضرب در 3 کنیم میشه 3072 تومن (هر گیگ)
3072 رو هم ضرب در 30 کنیم (30 گیگ در ماه) میشه حدودن 90 هزار تومن
اگه 20 گیگ در ماه بگیریم میشه 60 هزار تومن
درست حساب کردم یا خیر؟
بعد پولش چجوری پرداخت میشه؟
ویرایش:
![]()
Last edited by nader24; 29-04-2017 at 07:41.
۹ درصد مالیاتو باید بدی که اونم برات تصاعدی میره بالا حساب میشه.
پ.ن : جواب دادنشونو نگاه توروخدا! یارو ماهی دومیلیون میگیره میاد چرت و پرت تحویل ملت میده. بار فنی هم که ندارن هیچکدوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)