اینم نایت من![]()
![]()
اینم نایت من![]()
![]()
Last edited by lamp23; 19-07-2016 at 02:34.
دوستان وضعیت مخابرات چطوریه؟پارس آنلاین داره اعصاب منو خورد میکنه
نوسان snr دارم و قطع و وصلی،اونم ساعات خاصی از روز،مثلا الان 2 روز 12 شب به بعد این اتفاق میفته
جالبیش اینه که اگر مودمو خاموش و روشن کنم مشکل تا چند دقیقه حل میشه و Snr ثابت میمونه ولی بعد از چند دقیقه دوباره نوسان میکنه
گفتم اگر وضعیت مخابرات خوبه بیام؟چیز خاصی هم نمیخام همینکه قطع و وصلی پی در پی نداشته باشه راضی ام
Snr خیلی ربطی ISP نداره این مشکلات همش زیر سر مرکز مخابراتی هست از اونجایی هم که مخابرات هیچ مسئولیتی در قبال مشترک نداره ( به غیر از تحویل دادن بوق ) نمیتونی بشون شکایت کنی
خود ISP هم زورش بشون نمیرسه ! اگه مشکل زیرساختی مثل فرسوده بودن سیم کشی و غیره باشه که حتی اگه مخابرات هم بیای تفاوتی نمیکنه تنها فرقش اینه که اگه به پشتیبانی مخابرات بگی این مشکل رو دارم میزنه سرعتت رو کم میکنه !
به نظر من مخابرات خوزستان یکی از بی کیفیت ترین شرکت ها هست حالا خودت میدونی
Last edited by lamp23; 19-07-2016 at 02:35.
چقدر دوستان اینجا پاسخ گو هستند...
![]()
سرعتتون چقدره ؟
منظور از قطعی چجور قطعی هست ؟ لینک میپره ( چراغ ADSL مرتبا خاموش و روشن میشه ؟ ) یا اینکه چراغ internet روی مودم خاموش و یا قرمز میشه ؟ یا اینکه همه چیز عادیه و IP میگیره ولی اینترنت قطعه ؟!
ساعت رایگان واسه فیبر نوری از 2 تا 6 ــه
کیفیت خطت نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه در حدی هست که روی ADSL2+ راحت 20 مگابیت رو میگیره ( گمونم خونتون دیوار به دیوارِ مخابراته)
نایت که رایگان نباشه بدرد نمیخوره![]()
فیبر نوری خطاش اینجورن اصلا فاصله مهم نیست ولی سیمکشی مهمه اگه سالم باشه کیفیت عالی میده حتی اگه فاصله دور باشه
مخابرات استان خوزستان بدترین و بی کیفیت ترین ISP هست که تجربه کردم.
متاسفانه من مجبورم بمونم.
در حال حاضر اگر بتونی بگیری شاتل بخترین گزینه هست.
شاید دوباره برم پارس یه سرویس 128 میگیرم سرعتش هم بازه دیگه شب که شلوغه سرعتش میشه 5مگابیت ( دو مگ مخابرات) واسه دانلود هم هر وقت نیاز داشتم 900 تومن میخرم یک ساعت میذارم دانلود 13-14 گیگ میگیره اینطوری هزینه همون میشه شاید صرفه جویی هم بشه تازه
![]()
من که شبا سرعتم دیگه از 640 پایینتر نمیاد تازه شبا سرعت یخورده بهتر از روزا میشه ما از 1ماه پیش. 3تا خط تلفن برا اشناهامون رانژه کردیم هر سه تا روی گیت وی 78.39.143.254 افتادن و ای پی 2.185 میدن سرعتشون هم فوله انگار جدیدا همین گیت وی رو باز گذاشتن و ثبت نامیا جدیدن میفتن رو این گروه
Last edited by farshad0123; 19-07-2016 at 15:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)