درباره معافیت پزشکی دوستم وقتی گرفت با دمش گردو میشکست الان با فوق لیسانس و معافیت پزشکی چند سالی هست که بیکاره ولی از همون رشته خودش با فوق دیپلم و لیسانس سر کارهای صنعتی تو شرکت هایی مثل آلمینیوم و سیمان و ذوب آهن و ... با حقوق مناسب هستند. هر جایی درخواست کار میده تا کارفرما میفهمه معافیت پزشکی داره قیدش رو میزنه میگه شما فردا یه سرماخوردگی ساده هم بگیری یقه من رو بیمه و هزارجای دیگه میگیرن که چرا معافیت پزشکی استخدام کردی.
این بنده خدا الان داره دو دستی میزنه تو سرش و افسردگی هم گرفته.
اگه خودت سرمایه داری بزنی تو کاری بگیر دو سال جلو میوفتی اگه نه برو کل زندگیت رو عقب میوفتی.
Last edited by Captain_America; 20-03-2015 at 12:16.
یعنی واثعا شما دلیل این مرخصی های ارتش رو نمیدونی؟
اونم بیشتر نیروی زمینیش
فقط دلیلش اینکه دولت اول به اجا و مخصوصا نیرو زمینی اصلا بوجه نمیده و باید خودش درامد زایی کنه
ولی برعکس تا میتونه به سپا و زیر مجموعه هاش و ناجا میرسه
و دلیلی برای کم بود غذا و پوشاک نداره که بخواد تعطیل کنه
نیرو زمینی واقعا بدبخترین یگان هستش اونم اجا
بوجه ای وجود نداره که بخواد سرباز رو نگه داره
قدیما روز برگ معنی نداشت الان فقط سرباز رو میفرستن بره که نخواد چیزی تو پادگان بخوره
هیچی استحقاق هم که نمیدن
کلا زیاد فکر نکنید
اوایل اسفند بود
الان که دیگه فکر نکنم برج دو به کسی بدن
برج چهار هم بدن خدا رو شکر کنید
دوستان اگر کسی امریه باشه و بعد دانشکاه قبول بشه میتونه مثل بقیه سربازا از خدمت بیاد بیرون و بره دانشگاه یا اینکه باید حتما 24 ماه خدمتو انجام بده؟
فک کنم ک تحت هر شرایطی دانشگاه قبول شی خدمت میوفته بعد دانشگاه...
مطمئنید؟
اخه من قلا یکی از دوستام امریه پذیرش شد من اون تعهد نامه رو که همون اولش پر میکنن رو دیدم فکر کنم نوشته بود باید تحت هر شرایطی 24 ماه خدمتو تموم کنن اما مطمئن نیستم دقیق همین بود یا نه
دژبان عزیز حالا که خدمتت تموم شده کمی درباره این دؤبان مرکز برامون توضیح بده..اگه کسی رو بگیرن میکنن تو زندان؟
کلا کجاها تو طهران وامیستن اینها؟اخه تو یگان مارو حسابی از شما ترسوندن که بگیرنت حسابت با کرام الکاتبینه و زندان و نهست و ... میره تو پاچت![]()
اینکه خدمت باید تموم شه اونم ۲۴ ماه شکی درش نیس;-)
حالا کی و چه جوری بحث جداس...
مثلا کسایی ک ۱۸ ماه رفتن چند ماه مونده رو باید تو شرایط اضطراری برن...
میشه یکی توضیح بده سرباز فراری رو کجا دستگیر میکنه دژبان؟ فقط جلو خونه میان؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)