خیلیا هنوز بسته های بلند مدت دارن موقع تمدید که بشه صداشون درمیاد.
خیلیا هنوز بسته های بلند مدت دارن موقع تمدید که بشه صداشون درمیاد.
والا من هم تقریبا ضرر زیادی کردم چون الان باید برم دوباره پول مودم مبین نت هم بدم چون adsl ما نویز بسیار زیادی داره به دلیل دوری مرکز و حداکثر 1 مگابیت اونم به زور قطع شدن هر چند ساعت یک بار جواب میده
اصلا به وضع مالی ربطی نداره بله من الان میتونم برم معادل همون 100 گیگ رو گیگی 3000 تومن به ایرانسل بدم ولی پول مفت من هرگز به کسی نمیدم , گیگی 1600 تومن رو ایرانسل اومد کرد گیگی 3000 تقریبا دو برابر واسه چی ؟ جنگ شده ؟ تحریم شده ؟ پهنای باند کم شده ؟ نه به خاطر این که یک مشت حرومی فقط به فکر سود بیشتر و بیشتر هستن و سود میلیاردی حال حاضر براشون کافی نیست و تریلیاردی سود میخوان واسه همین 70 گیگ مونده بستم تموم بشه میرم مبین نت
Last edited by Electronic-Arts; 28-04-2017 at 13:57.
داداش اونا حجمی نمیخرن که قیمت داشته باشه ، پورت میخرن مثلا 100 مگ میخرن 100 تومن حالا چه دانلود بشه ازش چه نشه اون نا محدود شبانه کلا سوده حتی 1 ریال قیمتش باشه !!!
اره
مبين نت هم رو به سرازيري داره مياد
كم كم كاربراش زياد ميشن
اونم بايد بررسي بيشتري انجام داد
اينكه مخابرات كيفيت قابل قبولي نداره شكي درش نيست
ولي حداقل نت رو با قيمت قابل قبول داري كه اونم حالا جاي بحث داره
اين كه به خاطر نت سيم adsl رو جمع كني اشتباه
حالا يكي شركت adsl رو نميتونه عوض كن تخليه كه نكنه
چون همون پورت رو هم ميدن به شخص ديگه برگشت هم نميتوني بزني
دو تا سرويس مخابرات داشتم
يكيش فيبر كه هنوز دست مخابرات دارم استفاده ميكنم يعني استفاده كه هيچ فقط اسمش كه نت داره
يكيش رو آزاد كردم الان شاتل
يك خط ديگه هم دست صبانت
با اينكه آنتن خيلي خوبي هم روي ايرانسل و همراه اول دارم ولي هر سه adsl رو نگه داشتم براي محيط كار
در كل فعلا انتخاب بين بد و بدتر
با سپاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
کسی تونسته از ایتجا دوباره تمدید کنه ؟؟
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
من تمديد كردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
عزیزان این بسته 30 گیگ دو ماهه رو زدن حذف کردن ؟! این دو سالی که از 4g ایرانسل به عنوان نت ثابت استفاده میکنم ، بسته 30گیگ تنها بسته ای بود که مدام تمدیدش میکردم که به نظر میاد اینم به باد رفت ...
قدم بعدی هم حتما بسته های شبانسخدا بخیر کنه ...
پ.ن : پسورد اکانت اصلیم رو چند وقته یادم رفته و ایمیلی هم که باهاش ثبت نام کرده بودم چند ساله دستم نیست ... 2 بار به مدیریت هم ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم برای حل مشکل . فکر کنم مجبورم از اول فعالیتم رو شروع کنم (هر چند که اکانت قبلی رو تا 4 سال اصلا یادم نبود وجود خارجی داره D: )
member.php?u=711060
اگر از درجات بالا کسی این پست رو میبینه ، خواهشا به یه طریقی ارتباط بگیره با من برای حل مشکل یا کلا قبلی رو حذف کنه![]()
Last edited by mobile-1199; 28-04-2017 at 19:38.
به صورت رزرو شده میمونه ؟؟
یهو پاک نشه
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
فكر نكنم حذف بشه فقط احتمالا بعد يك مدت گزينه تمديدش رو بر ميداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایرانسل،دیگه دوست ندارم.[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17]
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)