البته همیشه هم اینطور نیست
دوستانی که اموزشیشون در ماه رمضان بوده همگی از شرایط راضی نبودن
البته همیشه هم اینطور نیست
دوستانی که اموزشیشون در ماه رمضان بوده همگی از شرایط راضی نبودن
سخت گیری پادگان ها همیشه وجود داره،شاید ماه رمضان زیاد اذیتت نکنن یا دو و تنبیهات کمتر بشه ولی اینم بدونید که تمام آبسرد کن ها رو خاموش میکنند!
مگه پادگان شما اب سرد کن هم داره یا داشت! خوش به حال شما. بیگلری مشگین گردان امام ما تو برف و پاس شب ها دما ۲۵ درجه زیر صفر هم میرفت. ولی خوبی برف این بود صبحگاه و شامگاه نمیبردن و بخور بخواب بود.
عوضش می بردنتون بیرون برفارو پارو کنیدحتی بعضی وقتا که برفارو می ریختن تو کف آسفالت به بچه ها می گفتند برید لگد بزنید تا برفا اب بشه
من خودم بیگلری بودم پایه اسفند والا دوره اسفند که می گفتن طلایی همش حرف مفت بود ما که بومی بودیم کلش فقط دو روز اول عیدو رفتیم فقط دو روز میفهمی یعنی چیالبته غیر بومیا تا 6ام رفتند اگه اشتباه نکنم و بعضی از بومیا که پارتی داشتند هم همچنین اینو بگم دوره ما فقط تا 6 ام مرخصی دادن یعنی از 7 ام آموزشا شروع شده بود
رژه و سایر خزعبلات
حالا هم بعضیا تو همون بیگلری میگن 9 روز مرخصی دادن که فقط 2 روز بیشتر بود
به قول همون دوست دوره طلایی تو ناجا یعنی کشک الان همه ملت دنبال عشق و حالشونن ولی این نیرو انتظامی برعکس دردسراش و مشکلاتش بیشتر شده همشونم میگن کاش عید تموم بشه طرف که تو روز عادی فقط تا 2 می موند حالا باید بعدظهر هم بمونه تازه جمعه ها هم بیاد
حالا تو ارتش به طرف از 24 مرخصی میدن تا 16 چه وضعشه آخه
30 سال تو ارتش خدمت کنی ولی یه روز تو نیرو انتظامی نمونی
سلام
دوستان چند تا سوال دارم میشه پاسخ بدید ؟
من دیابت دارم و احتمالا معاف هستم . مدرکم لیسانس هست و قصد ادامه تحصیل ندارم .
1- کارت معافیت پزشکی با معافیت معمولی شکلش فرق داره ؟
2- روی کارت مینویسن نوع معافیت پزشکی رو ؟
3- درسته که باید برای بعضی بیماری ها از جمله دیابت 3 روز در بیمارستان زیر نظر دکتر ناجا بستری شد ؟ دلیلش چی هست ؟ هزینش چقدره ؟ بیمه میده ؟
4- من میتونم نگم که مشکل دیابت دارم و برم خدمت ؟ میفهمند ؟؟؟؟؟؟؟ چون بیشتر استخدام ها اعم از دولتی و خصوصی معافیت پزشکی رو در گزینش و مصاحبه شرکت نمیدن و استخدام نمیکنن
5- چی کار کنم . برم یا نرم ؟ با توجه به مشکل استخدام .![]()
آره واقعا نیروی انتطامی خیلی سخته. همون روز اول هم کل برفارچ پارو کردیم. بالاخره اون هتلی که میگن نیست در مقابل مراکز اموزشی دیگه. در مقابل مرزبانی اصلاندوز خیلی بهتره ولی ارتش نمیشه. هتل ۰۱ تهران نیست که. اره از دیروز تا ۸ام صبح ساعت ۷ مرخصی دادن به همه گردان امام. در کل اوایل سخت بود خیلی اما الان درست شده
به ما هم از 25 تا 15 مرخصی دادن.عجب شیر
ولی بعد عید با تمرین رژه و میدان تیر کارمون ساختس
من 2هفته آخر مرخصی نیومدم.وقتی اومدیم بیرون یه حس عجیبی داشتم انگار مثل کسی بودم که 2هفته خوابیده.همه اون اتفاقا هم خواب بوده.بره دیگه برنگرده.ایشالله 2 هفته آخرم تموم شه ببینیم بقیه خدمتو چه گلی باید به سرمون بگیریم![]()
ما آموزشی 01 بودیم همین برج 4 ماه رمضون
تمای ابسرد کن ها باز بودش و روشن میشد استفاده کردش
صبح ها 6 پادگان بودیم ساعت 1.5 هم برگ میگرفتیم
تلو هم نبردنمون برای اردوگاه رفتیم تیر زدیم تا ظهر اومدیم
بهترین دوره اموزشی بودش
کلا 2 هفته اخر که ماه رمضون تموم شد سخت شد و رزه داشتیم
کلا هتل بودش
کاملا با نظر شما موافقم... دی ماه بیگلری بودم و باید بگم آسونی معنایی نداره!!! الان هم افتادم پلیس دیپلماتیک تهران که پاس سفارت خونه ها رو میدیم 4ساعت پست 8ساعت استراحت که حین پست حق خوردن و خوندن کتاب و مجله و...رو نداری.زندگیم شده تو این مدت یه نواخت و پوچ الان افسوس میخورم این کاش بازم آموزشی بودم!!! اینکه بخوای تا اخر خدمتت پست بدی ادمو دیوونه میکنه نه خواب داری نه خوراک که حرفشو نزنم بهتره(تو سه ماه 5کیلو لاغر کردم) !تنها چیزی که براشون ارزش نداره جوون و جوونی ماست
بالاخره خدمت منم بعد از 21 ماه تمام شد اونم کجا، دژبان مرکزی آجا . خواهشا نفرینم نکنید چون تو یگان انتظامی نبودم که بخوام سرباز دستگیر کنم یا اذیت کنم. الان که خدمتم تموم شده مثل کسی میمونم که تازه از زندان اومده بیرون.هیچ حسی ندارم نه میتونم بگم خوشحالم نه ناراحت.به خدا اینا مارو دیوانه کردند تو این 21 ماه.اگه برگردم عقب هیچ گاه خدمت نمیام به هر قیمت که شده.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)