-----------
این تا 50 گیگ شاتل رو مطمئنی؟ آخه وقتی سرویس 128 نامحدوده، شما در بهترین حالت با سرعت اسمی 16 کیلوبایت، 24 ساعته و 30 روز در ماه هم دانلود کنی افت سرعت نداشته باشی زیر 40 گیگ میتونی دانلود کنی. یعنی معقولش اینه که ISP اگه بخواد امتیازی برای کاربر در نظر بگیره جوری باید این کار رو بکنه که باز هم میانگین کل دانلود کاربرا از این سرویس بیشتر از 40 گیگ نشه. اون وقت شاتل میآد تا 50 گیگ برای سرویس 128 نامحدود سرعت بالاتر ارائه میکنه؟ بعد، اون محدودیت 16 و 7 رو کی اعمال میکنه؟ این که نقض غرض میشه. تا 20 - 25 گیگ رو میشه قبول کرد. اما من هم اگه جای این ISPها بودم نمیاومدم واسه سرویسی که دارم هزینهاش رو به مخابرات و شرکت زیرساخت میدم، اشانتیونی بذارم که طرف با سرعت بالاتر بیشتر از حجمی که سرویسش قرار بوده بده، دانلود کنه.
ولی به هر حال، جدای از بحث بالا، من چون خودم تجربه استفاده از سرویس نامحدود شاتل و آسیاتک رو نداشتم، اون نظر چند تا پست قبلم رو که از روی مشخصات سرویسای خود اون شرکتا برداشت کرده بودم، پس میگیرم.![]()
شاید یه علت دیگه این برداشت غلط من این بود که سرویس 1مگ نامحدودی که ما تو محل کار از پارسآنلاین داشتیم تا همین 2 هفته پیش خیلی خوب بود. سرویس بدون محدودیت روی سرعت 1.75مگابیت بسته شده بود. بدون محدودیت دانلود. یعنی تا همین 2 هفته پیش، پارسآنلاین سرویسهای نامحدود 1مگ و 2مگش رو رو سرعتای حداقل 1.5 برابرش میبست بدون محدودیت. اما از 2 هفته پیش اومده برای این سرویسا هم مثل سرویسای نامحدود پایینتر، محدودیت گذاشته. حالا ما تا 80 گیگ اول سرعتمون 5مگه. از 120 گیگ که رد بشیم میآد روی 1.25مگ. همین اواخر هفته پیش یکی دو روز سرعتمون اومد روی 1.25مگ (حدود 150 کیلوبایت). گر چه دوباره سرعت برگشته به همون 5مگ الآن.
موافقم. خیلی سیستم گزارشدهیش ابلهانه است. یه چیزی شبیه مشکل شما واسه منم پیش اومده بود چند وقت پیش. البته نه دقیقاً به این صورت. واسه من گزارش رو میداد. اما گزارش مصرف یه بازهای این وسط وجود نداشت. حالا یا حذف شده بود، یا به دلیل مشکلات فنی اصلاً ثبت نشده بود نمیدونم.
من الآن، با دو تا سرویس تست کردم. یکیش از اول ماه رو نشون میده. اون یکی فقط از 16 بهمن به بعد رو. ماههای قبلش رو هم کلن نداره.
راست میگی. اینو نمیدونستم. البته آخرش هم نتونستم بفهمم که این یه فایله داره با 4 کانکشن همزمان دانلود میشه، یا برای شبیهسازی حالت معمول استفاده از اینترنت برای وبگردی، 4 تا فایل رو داره همزمان دانلود میکنه.
سلام من خودم 128 نامحدود شاتل دارم و تو این 8 روزی که گرفتم نزدیگ 28 گیگ دانلود کردم و هنوز سرعتم پایین نیومده و رو همون 95 هستش![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که خیلی خوبه. امیدوارم که همچنان ادامه پیدا کنه.
راستی شما امضات سرویس 2 مگ محدود پارس آنلاینه؟!![]()
بله سرویس دو مگ محدود پارس هستش که البته با فیلترشکن گرفتمش
اکثرا از همه شرکت ها نت داشتم و میدونم وضعشون چطوریه
خوش به حالتمن 512 حجمی دارم به زور 80 تا بهم سرعت می ده
اگه تو شهرتو فن اوا سرویس میده از فن اوا بگیر سرعت خوبی میده بهت اینم تست سرویس 1 مگ فن اوا که قبلا داشتم
![]()
نه فن آوا نداریم.در واقع شانس نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)