میشه به جای این که خودمون پچ کنیم پچ شدشو بخریم؟
میشه به جای این که خودمون پچ کنیم پچ شدشو بخریم؟
میشه ولی الان نه چون هنوز پچی براش نیومده که فروشنده بهت بفروشه!!وقتی مطمئن شدی که پچ بازی مورد نظرت اوده به فروشنده بگو برای lt+3 میخوام بازی رو تا بتونی با کنسولی که lt+3 رو روش ریختی بازی کنی.
جناب MITAJOON از جوابتون به سوال قبلیم خیلی سپاسگذارم
من با جایی که ازش کنسولم رو خریده بودم تماس گرفتم بهم گفت این LT 3 که الان اومده مال کنسولای Fat هستش نه اسلیم، گفت برای اسلیم 2 هفته دیگه میاد.
مگه فرقی میکنه؟
دوستان خوب هممون دسته جمعی سر کاریم.
باید بشینیم بازی هارو دوباره پچ کنیم که پچ هاشونم اکثرا نیومده که البته گفته بود میاد.!!!
aBGX360هم نیومده که خودش یه مشکل بزرگه.
پچ کردن دستی هم که خوب کار سختی ولی من در تلاشم امروز فردا آموزش کاملشو بزارم.
آفلاین باز ها اصلا آبدیت نکنن فقط دردسر داره براشون.
آنلاین باز ها هم که خوب بازی های کپی پشتیبانی میشه و بازم توصیه میکنم صبر کنید تا همه بازی ها پچ بشن.
----------------------------------------------------
با اجازه.
بله کلا از زمین تا آسمون ساختار درایو ها فرق میکنه حتی سری فت هر درایوشCFWمخصوص داره. و فعلا برای اسلیم ها نیومده باید صبر کنید
خواهش میکنم
بله فت با اسلیم فرق میکنه درایو های اسلیم جدیدتره و خب ه-ک کردن اونها زمانبره.معمولاً فریمور کپی خور شده اول برای فت ها میاد بعد برای اسلیم ها.باید صبر کنید تا برای اسلیم هم بیاد بعد اگه پچ بازی های جدید انشالله تا اون موقع اومده بود،بدید براتون LT+3 بریزن.فعلاً صبر کنید.
ویرایش
ساجد جان من پست رو که زدم متوجه جواب شما هم شدم شرمنده![]()
تعجب نکنیدا:اما فردا می خوام برم xbox رو بدم آپدیت کنن.کجا برم؟توپخونه یا هرجای دیگه .ما شهرک اکباتانیم میشه غرب تهران کجا رو سراغ دارین؟قیمتش چنده؟
دوستان برای پچ کردن بازی های متناسب باLT+3تاپیک آموزشی زدم که با استفاده از اون میتونید بازیهاتونو پچ کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------
اینجور سوالارو نپرسید!!!!!
آقا میثم کارشون درسته+سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by s.j-rez; 25-12-2011 at 23:16.
آقا یه مشاوره بدید
من فقط آفلاینم البته در آینده نزدیک ما هم لایو باز میشیم
ولی الان من چیکار کنم
اسلیم دارم
lt2 داره بازی های جدید و قدیمی مثلا مال 2010 رو هم دارم
میدونم اون 2010 اگه آپدیت کنمو و ه-ک جدید رو بریزم احتیاجی به پچ نیست
ولی بقیه جدیدا واس پچ کنی منم که درایو ندارم که بخوام خودم رایت کنم واس دوباره بخرم
حالا من چکار کنم آپدیت کنم یا نه؟
من ازین میترسم که بازیه ای جدید مثل مکس پین رزیدنت اویل هیتمن و غیره واسه ال تی 3 بیان که حتما اینجوریه؟
دیگه نتونم بازی های الان رو بازی کنم
میدونم سوالام گنگ هستنولی جواباتون شفاف باشه
![]()
سلام
دوستان یک Xbox مدا Arcade برای 2009/10 هست که خیلی کم کارکرده در حد آکبنده الان بخام بفروشم چند بدم خوبه ؟
هارد نداره مموری 256 روش هست .
یک دونه هم کیتکت باهاش هست .
لطف کنید به من اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
اصلا اکبند هم باشه 250 تا 350سلام
دوستان یک Xbox مدا Arcade برای 2009/10 هست که خیلی کم کارکرده در حد آکبنده الان بخام بفروشم چند بدم خوبه ؟
هارد نداره مموری 256 روش هست .
یک دونه هم کیتکت باهاش هست .
لطف کنید به من اطلاع رسانی کنید ممنون میشم
بستگی به خریدار و شهرتون داره
+
کینکت هم شاید 130 تا 150 بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)