تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2884 از 3745 اولاول ... 188423842784283428742880288128822883288428852886288728882894293429843384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,831 به 28,840 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز
    والا من الان بالای 5 ساله که مشترک شاتل هستم و لامصبا هرچی جشنواره و اینا میذارن فقط واسه کاربرای جدیده!! :| به ما فقط ترافیک تخفیف خورده میدن..
    گفتم اینا اصلا باید یه چیزی مثل امتیاز وفاداری داشته باشن که آقا شما 6-5 سال کنار ما موندی، اصن برو 6 ماه رایگان برای خودت کار کن! حالا اینو هم نخواستیم! دیگه اینجوری نباشه که فقط به فکر جذب مشتری جدید باشن و مشتریای قدیم رو به (چشم) چپشون هم حساب نکن!!
    اومدم اینجا شکایت های بچه ها رو دیدم و اینکه همشون میگفت میخوام برم شاتل! اصلا پشیمون شدم!!

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز
    لطف کردی.. والا گویا صبانت خط منو پشتیبانی نمیکنه.. فیبر نوریه.
    به هر حال ممنون.

موفق باشید
    من جای شما بودم از شاتل جمع آوری میکردم و این سرویس آسیاتک را میگرفتم، اگر راضی بودم که هیچ، اگر راضی نبودم هم بعد از تمام شدن 12 گیگ حجم سرویس، دوباره با استفاده از جشنواره مشترکین جدید به شاتل برمیگشتم.
    آسیاتک خیلی هم بد نیست فقط بعضا خطای service unavailable در بعضی سایتها میدهد که با استفاده از افزونه Data Compression Prоxy در مرورگر کروم یا vрn و ... برطرف میشود.
    Last edited by 971971; 01-06-2016 at 21:48.

2. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

من جای شما بودم از شاتل جمع آوری میکردم و این سرویس آسیاتک را میگرفتم، اگر راضی بودم که هیچ، اگر راضی نبودم هم بعد از تمام شدن 12 حجم سرویس، دوباره با استفاده از جشنواره مشترکین جدید به شاتل برمیگشتم.
    آسیاتک خیلی هم بد نیست فقط بعضا خطای service unavailable در بعضی سایتها میدهد که با استفاده از افزونه Data Compression Prоxy در مرورگر کروم یا vрn و ... برطرف میشود.
    والا آخه ملت خیلی بد گفته بودن ازش!! کلی میگفتن ترافیکمون و خورده و گوگل باز نمیشه و نمیدونم همه سایتی رو باید با چیز پی ان باز کنی و ...

از شاتل هم پرسیدم، گفت حتی اگه از اینجا بری و باز برگردی هم مشترک جدید حساب نمیشی... جدا از اینکه یه بار گفتن این منطقه مخابراتی کاملا پره و نمیدونم چی چیه ، اگه بری ، اصلا نمیتونی دوباره برگردی

چمیدونم والا...

موفق باشید

4. این کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

والا آخه ملت خیلی بد گفته بودن ازش!! کلی میگفتن ترافیکمون و خورده و گوگل باز نمیشه و نمیدونم همه سایتی رو باید با چیز پی ان باز کنی و ...

از شاتل هم پرسیدم، گفت حتی اگه از اینجا بری و باز برگردی هم مشترک جدید حساب نمیشی... جدا از اینکه یه بار گفتن این منطقه مخابراتی کاملا پره و نمیدونم چی چیه ، اگه بری ، اصلا نمیتونی دوباره برگردی

چمیدونم والا...

موفق باشید
    در مورد مرکز مخابراتی شما اطلاعی ندارم ولی درمورد مشترک جدید حساب نشدن فکر میکنم دروغ گفته اند.
    حتی اگر شما یک خط دیگر ثبت نام کنید و برای آن سرویس جشنواره بگیرید ارزانتر از تعرفه های عادی شاتل تمام میشود.
    حجم را هم بیشتر هنگام ورود از ساعات رایگان به ساعات عادی میخورد که برای رفع این مشکل باید از داخل تنظیمات مودم دیسکانکت کرد یا 5 دقیقه قبل از پایان ساعات رایگان مودم را خاموش کرد. کم شدن حجم در دیگر ساعات اکثرا مربوط به سیستم کاربران است مانند آپدیتهای ویندوز و برنامه ها و هک شدن وای فای و ...
    Last edited by 971971; 01-06-2016 at 22:14.

6. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من سرویس ۱۰ مگ ۱۰ گیگ شبانه ۴ تا ۱۰ دارم.بعضی وقتها تو ساعت رایگان حتی از سرورهای خود آسیاتک هم سرعت نصف میشه بعضی وقتها همون سرعت اسمی حتی از سرورهایی که آسیاتک نیستند.
    راهکاری بلدین که همیشه بشه با سرعت اسمی دانلود کرد؟
    ممنون
    از دوستان کسی اطلاعی نداره؟
    Last edited by vahid_sh2447; 02-06-2016 at 00:17.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سرعت واسه شمام افتضااااااااااااااااااااا اااااااحه؟

در حد کیلوبایته

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا در حال حاضر خیلی از سایتا رو آسیاتک باز نمیکنه.اما با خط دیگم که شاتل هستش همشون راحت باز میشه.الان تو همین پی سی که می خواستم بیام اصلا اونو باز نمی کرد و وقتیکه چیزشکن رو فعال کردم تونستم بیام داخل انجمن.

تلگرام رو هم که روی کامپیوترم اصلا باز نمیکنه مگه با چیزشکن.از حدود 10 صبح شروع شده این گندکاریاش تا الان که حدود 2 ظهر هستش

واسه بقیه هم همینطوره؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان امروز این اسیا تک چه مرگشه باز ؟؟؟!!! نه سایت باز میکنه نه عکس های تلگرام رو !!

سرعت دایل اپ از این بیشتر بود زمان خودش !

11. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خاک بر سرشون هر موقع دلشون بخواد برمیدارن اینترنت بین المللی رو قطع میکنن و یا پهنای باند رو کاهش میدن یا اینقدر انگولکش میکنن که هر روز باید وضعیت اینترنت خراب باشه.
    Last edited by amin885; 02-06-2016 at 14:56.

13. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نت منم مشکل داره کلا از دیروز ولی ایرانسل اصلا مشکلی نداره

15. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

به اینترنت ملی اسیاتک خوش امدید
    و ما داریم پول اینترنت ملی رو که بابتش هیچ هزینه ای شرکت ها گرفته نمیشه رو به جای اینترنت بین الملل میخریم و کلاه به این هواااا بر سر همه مون گذاشته شده اسیاتک دیروز و امروز دیگه شورشو دراورده گند زده اساسی هیچ کس هم صداش در نمیاددد

17. این کاربر از reza1375534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •