به سلامتی LT3 هم که اومد واسه درایو های Lite on و Benq
به سلامتی LT3 هم که اومد واسه درایو های Lite on و Benq
اگه این LT+ 3.0 رو بزنم ، باید مثلا Geow3 رو ایمیج بگیرم و یه سری کرم جات بریزم تا اجرا شه؟؟؟
خواهشا یه منبعی از یه سایت معتبر مثل Team-Xcuters یا ... بزارین...
ببین اگهDEA.BINات عوض شده بعد ازLT+3باید همه بازی هارو پچ کنی.برای پچ هم آره باید ایمیج بگیری و یه سریWINبریزی توشون بعد دوباره رایت کنی
چه جوری پچ کنم ؟ مگه میشه با abgx360 پچ کرد ؟ Win چیه ؟
والا باید با برنامهxbox bcاین کارو کنی.فعلاabgx360جدید نبومده به خاطر همون باید به طور دستی باxbox bcانجام بدی این کارو.
winهم یه سری فایل که میزاریم کنار فایل های ویدیویی بازی تا با ورژن جدید فریم ویر مچ بشه و در واقه بازی پچ بشه
میشه لینک دانلود و آموزشش رو بذاری ؟
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
Xbox BC منظورت Xbox Backup Creator نیست ؟ اگه اونه دارمش !
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
در ضمن اگه لینک دانلود LT3 رو بذاری ممنون میشم . یه فایل RAR تو سایت Team-Xcuters که 15.1 مگ حجمش بود رو گرفتم اصلا شبیه ورژن های قبلی LT نبود !
والا تو فکرشم آموزش بزارم ولی لینکی براتون پیدا نکرد.
بله منظورم همون هست با همون میتونید انجام بدید.
UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!:
دوستان مثل اینکه یه خبرایی هست ظاهرا روش پچ فرق کرده و روش قدیمی جواب نمیده.البته قطعی نیست دارم روش کار میکنم ببینم قضیه دقیقا چیه.
برای بعضی ها بدون پچ با تغییرDEA.BINهم اجرا شده که عجیبه.
فعلا اونایی که برای بازی کردن و لایو میخوان آبدیت کنن یکم صبر کنن بد نیست.
Last edited by s.j-rez; 25-12-2011 at 18:59.
ساجد مگه پچ مخصوص بازی های XGD3 اومده؟من که جایی ندیدم!!!!فقط برای MW2 وHALO:REACH و AC:BH اومده!بقیه بازی های جدید هنوز پچ متناسب با LT+3ندارن که!!!!!یا من شتباه میکنم؟
ایندفعه C4EVA یک کم زود هدیه شو رو کرد بقیه هکر ها هنوز خودشونو نرسوندن بهش
پیشنهاد میکنم اونایی که آفلاین بازی میکنن و کنسولشون با بازی های جدید مشکل نداره فعلاً LT+3 رو نریزن چون فایده ای براشون نداره که هیچ تازه بازی های جدید رو هم دیگه نمیتونن اجرا کنن تا پچجشون بیاد!!!و پچ جدیدی یعنی هزینه رایت و دیسک جدید![]()
نه درست میگی منبع من خر بودفقط اینا پچشون اومده ظاهرا کلا پچ کردنXGD3ها فرق داره.
کلاً اونایی که میتونن آفلاین بازی های جدید رو اجرا کنن الان نباید LT+3 بریزن چون ضرر کردن،اونایی هم که رDEA.BIN شون تغییر کرده بهتره صبر کنن چون بازم فرقی به حالشون نداره. تا پچ بازی ها و نحوه رایتشون بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)