کلا بسته ها پاک میشه واسه همین قبلش باید استفاده کنید
کلا بسته ها پاک میشه واسه همین قبلش باید استفاده کنید
a7 2017
در عکس اول میبینی که فورچی پلاسه - چون در حال دانلوده
در عکس دوم هم چون دانلود و اپلودی نداره روی حالت فورجی مونده
من پارسال ایسوز داشتم - متاسفانه از لحاظ نرم افزاری نسبت به سامسونگ خیلی عقبه - گلا از این گوشی خیلی زده شدم
اخر سری که روتش کرده بودم یه اپدیت براش اومد - تا اپدیتش کردم گوشی ریست شد و دیگه هیچ وقت بالا نیومد - چون بریک شد - و شرکتش از عمد این کار رو کرد - و گوشی یک و دویست تومنی به معنای واقعی سوخت
![]()
Last edited by basem.c905; 27-04-2017 at 16:46.
هوز طرح هایی میدن که خیلی بصرفه تر از ایرانسل هست نمونش شاتل چنتا طرح جدید اورده - فن اوا هم اون طرح 150 گیگ یکسالش هست باید فقط زنگ بزنی فروش تهران
بیشترین ضرر رو ماها از این طرح نصف قیمت ترافیک داخلی می بینیم حالا نگاه کنید از این به بعد همه ی شرکت ها میزنن 2 گیگ + گیگ 50 ( ایرانی ) !!!
سایت های دانلود رو عمدا در این طرح نمیارن فقط یکسری سایت تماشای انلاین و خبری
مثلا میدونید اکثر سایتهای مهم فیلم سرورشون ایرانی هست مثل تاینی ، ایران فیلم ، دوستی ها ، دانلود ها
بعضی هاشونم توسط ایرانسل محدود شدن سرعتشون
تا جایی که میدونم نصف قیمت فقط برای تعرفه آزاد هست نه بسته ها. یعنی تعرفه آزاد از هر گیگ چهل هزارتومن میشه بیست هزار تومن! این یعنی عملا هیچ...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بهترین کار همینه
نخرین دوستان
#تحریم_ایرانسل
همسایه ما دکل ایرانسل داره ( تازه فهمیدم فکر میکردم واسه شرکت های وایرلسی هست ) 10 الی 15 متر فاصله داره - ولی نت نداره امروز گزارش کردم تا پیگیری کنن
بعد از فعال سازی به نظرتون سرعتم تفاوت پیدا میکنه ؟؟؟ الان به دکل 150 متری وصل میشم با 3 انتن و سرعت حدود 2 تا 3 مگابایت
ممنون دوست عزیز. امروز کنار اس 7 اج تست سرعت گرفتیم گوشی من تقریبا 2 برابر بود سرعتش هم دانلود هم آپلود. به این نتیجه رسیدم زنفون 3 دلوکس مثل سونی و آیفون آرم 4جی پلاس نمیزنن.
در مورد گوشی من از زنفون2 بد شنیدم ولی از این 3 دلوکس تا به حال از تمام گوشیم بیشتر راضی بودم. واقعا بی نقصه.
به هر حال ممنون بابت جواب
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
البته شرکت های adsl قبل از اینکه ایرانسل طرح ها خرابتر کنه التماس میکردن واسه موندن الان متوجه میشن ایرانسل هم رکب زده هر کار بخوان میکنن در واقع همه این شرکت ها با مشترک بازی میکنن و میگن همین که هست و حق انتخاب ما به شما میدیم نه اینکه شما انتخاب کنید! حداقل کیفیت میبرد بالا که یه چیزی تو چنته داشته باشه!
دیده کسی سمت نت ثابت نمیره ترکیبی زده ! یعنی این وسط انتخابی در کار نیست زورچپونیه،و به قول دوستان از وقتی ثابت اومده نت خط بد شده .
ایرانسل بدرد کاربرایی مثل من میخورد که خطشون نویز داره و کشش نداره و فاصله با مرکز زیاد دارن و بدتر از اون مودم رومیزی خریدن ، بدتر از همشون اینکه سرعت شدیدن افت کرده و یک سوم شده و سایت ها دیر لود میشه!
جهان چهارم جاییست که پست رفت به پیشرفت اولویت داره!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 27-04-2017 at 21:01.
شما اگه تمام دانلوداتون رو بزارید واسه ساعات شبانه نت همراه اول و ایرانسل خوبه. وگرنه با وضع موجود مبین نت بهتره اگه سرعت رو هم ملاک بگیریم
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)