دقیقاً. تو اسپیدتست هم سرور فرانکفورت همین LeaseWeb و سرور آمستردام Oakla (همون شرکتی که اسپیدتست رو طراحی کرده) بیشترین سرعت تککانکشن رو نشون میدن.
دقیقاً. تو اسپیدتست هم سرور فرانکفورت همین LeaseWeb و سرور آمستردام Oakla (همون شرکتی که اسپیدتست رو طراحی کرده) بیشترین سرعت تککانکشن رو نشون میدن.
خیلی موافق نیستم...
الان با سرویس ART1 شاتل ماهی میشه 25 تا 30 گیگ گرفت با سرعت یک مگ.(مثل قدیمای پارس) البته تو سایتش زده حداقل 9 گیگ ولی همه میگن بیشتره!
توی تهران هم مخابرات 512 نامحدود میده 24 تومن که واقعاً نامحدوده و با سرعت 50-60 کیلو بایت تو اکثر ساعتای روز میشه باش دانلود کرد...
پارس افلاین بدترین شرکت در نوع خودش هست
شاتل (قاطر) هم 20 گیگ با سرعت 1 مگ میده بعدش میاد رو 70 یعنی 512 و بعد 256 و بعد اسمی
آسیاتر هم که بیشتر از اون چیزی که گفتی میده
و همه شرکت ها چنین جایزه هایی دارند!
این هم یکی از یوزرهای شاتل:
2 MB
اینم خط دیگم
128 KB
![]()
![]()
من که تو صفحه تعرفههای شاتل چیزی ندیدم که مؤید 20 گیگ دانلود با سرعت 1مگ برای سرویس نامحدود 128 باشه. تنها چیزی که نوشته گفته حداقل دریافت 9 گیگ. ولی تازه همون 20 گیگ هم اگه طبق نقل قولی که گذاشتی درست باشه، شاتل اگه دو سه روزی زیاد استفاده کنی بلافاصله محدودت میکنه و مجبوری چند روز کم مصرف کنی. تازه جالب اینجاست که بازم طبق همین نقل قول، اگه زیاد استفاده کنی حتی سرعتت رو به 7 کیلوبایت هم تقلیل میده. این دیگه آخر پرروییه. 16 کیلوبایت رو میفهمم ولی این 7 کیلوبایت رو اصلاً!
راجع به آسیاتک هم چیزی که تو صفحه سرویساش واسه 128 نامحدود طلاییش نوشته همین عدد 6 گیگه. حالا اگه شما از طریق دیگهای خبر داری، من نمیدونم.
نمیدونم چرا همه ی شرکتها ارزونتر و بهتر میشن
اما پارس پسرفت میکنه
کم کردن ساعات رایگان و نابود کردن سرویس نامحدود
یادمون نره پارس 15 گیگ با سرعت بالا هست (البته 5 گیگش با سرعت 60 هست) و بقیش لاک میشه روی سرعت 15
ولی شاتل حدود 20 تا 50 گیگ با سرعت 1مگ 512 و 256 هست و بقیه اش میاد روی 15 و جالب اینه که براست لاک نمیشه روی 15 و 7 و سرعت بالا پایین میره یعنی شاید تا 30 هم بره اون تعرفه ها هم مهم نیست مهم تعریف های اکثریت هست
آسیاتک هم تعرفه هارو ندیدم ولی قبلا داشتم خیلی بیشتر از 6 گیگ هست کلا آسیا تک سردمدار نامحدودا بود و ...
آخه پهنای باند اینترنت کشور از 70 مگابیت شده 100! مگه خبر نداری؟؟ پارس هم به روش خودش پیشرفت میکنه!
تازه وزیر گفته پهنای باند کشور رو از 100 گیگا بیت میخوام بکنم 5 ترابیت!!
اونوقت فکر کنم پارس خیلی پیشرفت کنه، اینترنت 128 نامحدود بشه سرعت 100 مگابیت با 10 مگابایت جایزه مصرف منصفانه!!!!!بعد 10 مگابایت دانلود سرعتت میشه اسمی 128.
Last edited by netstat; 16-02-2014 at 19:15.
خب testmy.net که اصت دیفالت تک کانکشن میگیره
دقیقا درسته من یک خطم شاتله یه خطم پارس
دانلود ندارم اما توی شاتل هیچوقت محدود نمیشم و همیشه سرعت بالاست ولی توی پارس محدود میشم چون حجم پارس روز بروز کمتر میشه!!
خلاصه کلام اینکه اینکه دانلود میخوای باید حجمی بگیری
پارس بدجور زد نامحدودارو خراب کرد
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)