صفحه اصلی 4shared.com را شاتل باز گذاشته اما صفحه جستجو یا آدرس فایلهایاش را شاتل فیلتر کرده است این هم از ابتکارات جدید شاتل است؟!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
صفحه اصلی 4shared.com را شاتل باز گذاشته اما صفحه جستجو یا آدرس فایلهایاش را شاتل فیلتر کرده است این هم از ابتکارات جدید شاتل است؟!
چرا سرعت شاتل این قدر بد شده؟؟
یه زمانی من با اینترنت 128 با سرعت 32 دانلود میکردم. (قبل ترش که یه زمانی به 50-60 هم رسیده بود!) اما الان سرعتم 9 است!!!
حتی اگه منطقی هم حساب کنیم سرعت 128 باید 16 باشه. نه 9. 9 تقریا یعنی سرعت دانلود 64!
دوست عزيز با برنامه KMPlayer اجراش كن جواب ميده.
اما ضمن تشكر ا آقايي كه اين فايل رو گذاشتن، چيزي جديدي توش بيان نشده. همون چيزيه كه همه ما ميدونيم. من الاني كه دارم اينو براتون مينويسم دوباره به محدوديت شبانه دچار شدم. سرويسم 1 مگابيته و در شب 50 كيلوبيت!! دقيقا يك ماهه پيش سه هفته تو محدوديت بودم و به همه جا شكايت بردم اما جوابي نگرفتم.
بعد از سه هفته از محدوديت در اومدم البته شبا سرعتم بين 600 تا 700 كيلوبيت بود و نه يك مگابيت. بعد از 20 روز دوباره از ديشب محدود شدم و حتماً تا دو سه هفته همين جوريه. در كل اينا از بالا OK اين مسخره بازي رو گرفتن كه دارن راحت اين بلا رو سر مشتركين ميارن و اين دادو بيداد ما به جايي نميكشه...
اگه واقعا ناراحتين بعد از اتمام قرارداد ديگه تمديد نكنيد و از پارس آنلاين بگيريد. چون وقتي محدود بشيد سرعتتون به سرعت واقعي تقليل پيدا ميكنه (مثلا 128 مياد رو 16) نه سرعت دايال آپ كه هيچ كاري نشه باهاش كرد.
يا علي.
)
بیچاره اپراتوره هنگ کرده بود
نمیدونست چی بگه![]()
دوست عزیز ف#ل_تر_*ی*_نگ دیگه دست ISP نیست و شاتل هم این کارو نمیکنه. همش شده تحت نظر مخابرات.
بدو بدو داغ داغ
اعتراف به محدود کردن مشتری هایEco(مخصوصا اکو 512) طبق قانون Fair UsePolicy
(یکی نیست بگه بابا این قانون برای آرت هست نه اکو)
پیشنهاد بی شرمانه گرفتن سرویس آرت.
بدو بدو داغه داغه.حتما دانلود کنید و لذت ببرید و از شاتل بیایید بیرون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
آقای برادر این پست چه مشکلی داره که الکی حذف میکنی؟
حداقل دلیل بیارو حذف کن.
بیش از یک هفته است که پینگ تایمم بین 500 تا 700 در حال سرگردانی است. تو این دو ماه اخیر هم نوسان زیاد داشتم. اگه گیم آنلاین بازی می کنید و از شاتل سرویس گرفته اید منو هم تو غم خودتون شریک کنید! و شمایی که خوش شانس ترید و از شاتل سرویس نگرفته اید هرگز مرتکب اشتباه من نشوید
دوست من میدونم که همه میدونند ولی شما اینو میدونستید که برای مشترکای اکو هم قانون Fair use policy رو اعمال میکنن؟
والا تا اونجایی که ما خبر داریم این قانون برای سرویس آرت هست نه اکو.
به هر حال نامردیه![]()
داداش این فایلا رو که با هیچ نرم افزاری نتونستم پلی کنم با چی بازش کردی؟؟؟
دوست من با jet Audio یا KM player امتحان کنید.مطمئنا جواب میده![]()
هم اکنون 365 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 365 مهمان)