احه ملت به چه دلیل بیان مودم ثابت بخرن !!!! نه 4.5 ثاپورت میشه نه بسته هی ساعتی داره ! اگه برای حجم زیادتر باشه حب ای دی اس ها هزینشون نصفه تا ثابت
احه ملت به چه دلیل بیان مودم ثابت بخرن !!!! نه 4.5 ثاپورت میشه نه بسته هی ساعتی داره ! اگه برای حجم زیادتر باشه حب ای دی اس ها هزینشون نصفه تا ثابت
شرکتهای adsl که زودتر از ایرانسل دستبکار گران کردن شدند شاید خبر ندارید اون طرح هایی که شما خریدید گذشت دیگه نیست منهم 60 گیگ یکساله از صبانت گرفتم چهل تومن ولی الان دیگه نیست یک ماهی میشه همونها هم طرح های مناسب جشنواره ها رو حذف کردن دانلود شبانه مجانی یا نیم بها رو حذف کردن حجم های مدت دار ارزان قیمت رو حذف کردن. کلا از اونجایی که اینترنت در کشور ما انحصاری در اختیار چند شرکت اصلی هست خوب بلدند چطو دست به یکی کنند
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دوستان.
کسی هست که گوشی 4g+ فعال باشه بتونه از تنظیمات apn دقیق برای من یه اسکرین بگیره؟
من گوشیم زنفونه با اینکه 4g+ ساپورت میکنه ولی چون ساپورت نمیکنه ایرانسل گوشی رو نمیتونم استفاده کنم. نیاز به تنظیماتش دارم.
فقط حتما گوشیتون 4g plus(lte advanced) باشه و خودتون هم در حال استفاده از 4g+ باشید
مرسی
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
Last edited by mehrdad_ati; 27-04-2017 at 06:50.
من که گوشیم سامسونگ a7 هستش تنظیم خاصی انجام نداده ام.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
کسی هست از همراه اول ترابرد کرده باشه ایرانسل ؟
موقعی ب شماره ترابرد شده زنگ میزنن چیز خاصی میگه ؟
اولش فقط 2 تا بوق میخوره.
میدونم داداش. خود ایرانسل واسه شما تنظیمات رو خودکار انجام می ده. ولی گوشی منو نداره.
شما آرم +4g میاد واست دیگه؟
اگه میشه برو اینجا از اون صفحه واسم یه اسکرین شات بگیر بزار. از خود آرم +4g هم اگه میشه یه اسکرین بگیر ببینم اصلا چه شکلیه.
Settings - wireless and networks -more - cellular network - access point names
اینجا که رفتی برو روی تنظیمات اکسل پوینت فعال و از اون صفحه کامل واسم اسکرین بگیر. مرسی
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
سلام
من هم ار ایرانسل به همراه اول ترابد کردم هم برعکس !
شانسیه میشه گفت برای دوتا خط من که بوقی نمیزنه به جز وقتی دایورت کنم رو شماره و تماس بگیرم بوق ترابد رو میزنه
الان من بسته دارم شارژ دارم بعد از ترابرد چ اتفاقی براشون میفته ؟
امروز ايرانسلم اكتيو شد ، انتن دهي عالي ، اسپيد ٤٧ مگ
speedtest.net/my-result/i/2070254016
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)