دو بار ارسال كردم ، پاك شه مرسي
دو بار ارسال كردم ، پاك شه مرسي
خوش بحالت 3 مگ میگرفتی من که بالای 1.9 مگ نگرفتم سرعت ولی خب برای من فعلا کافی بوده هر چی خواستم دانلود کردم با همراه اول
سلام دوست عزیز
اگه سرعت همراه اول کمه ولی بجاش ایرانسل داره عین س گ دزدی میکنه از ملت
همراه اول هم بردار شغاله
اگه اینترنت رو جمع میکردن راحت بشیم بهتره تا به این دو اپراتور پول بدیم
من به عنوان دانلود فيلم و ... ازش استفاده نميكردم ، فقط بيرون كه بودم خيلي اذيت ميكرد كه شايد حتي يه پي ام ساده در تلگرام رو با تاخير ميفرستاد ، اصلا نت همراه بايد بدون مكث لود كنه ، چون با تعرفه هاي گرونشون به درد دانلود نميخوره ، مشكل اينجاس وقتي زور ميزنه تا به ٣ جي وصل شه باتري رو سريع تر هم تموم ميكنه ، در اخر همراه اول = اعتبار به خاطر گرون بودن خط هاش ، ايرانسل = اپراتور برتر و نوآور
نیست که . از کجاش دراوردی
![]()
چه طوري از هر دو بسته كم كرده
مدت ش متفاوت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Last edited by srx190d; 26-04-2017 at 19:20.
خیلی عجیبه . چون برای من خرید مجدد همین بسته برای 100 گیگ جذف شده بود نتونستم بگیرم تموم هم شد فاتحه مع کف و سوت .
6 ماهه که داره تاریخ انقضاش جلوتره واسه همین اول از اون استفاده میکنه این دوستمون موقعی که اون 10 گیگ مونده بوده از یکساله این 6 ماهه رو گرفته و از موقعی که 6 ماهه فعال شده خودکار از 6 ماهه استفاده کرده
وقتی مبین نت TD-LTE ارائه کرد ایرانسل فروش TD-LTE رو در خطر دیده حالا با حذف بسته های پرطرفدار فورجی و ارائه بسته های زورچپون ترکیبی میخواد کاری کنه که مشترکین TD-LTE ریاد بشن . اینجوری میخواد رقابت کنه . ایرانسل قبل اینکار باید با سازمان آب هماهنگ میکرد که آب رو قطع نکنن .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)