تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2881 از 4428 اولاول ... 1881238127812831287128772878287928802881288228832884288528912931298133813881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,801 به 28,810 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعتم با 8 کانکشن شده 80 و بالاتر نمیره آخه می گفتن سرعت 512 حدود 400 تا سرعت می ده منم به خاطر همین حجمی گرفتم تا سرعت بره بالا ولی نرفت.
    ببین بر خلاف اون چیزی که دوستمون ESPSV گفته بود من فکر می‌کنم مشکل از طرف پارس‌آنلاین یا مرکز مخابراتی شماست. بر اساس اطلاعات مودمتون، درسته که وضعیت عالی نیست اما بد هم نیست. مشکل شما فقط اینه که فاصله‌ات با مرکز مخابراتی زیاده که تأثیر تو اینه که شما بیشتر از 6.5 تا 7 مگابیت نمی‌تونین سرعت بگیرین. از طرف دیگه وضعیت نویزتون هم با توجه به این که کابل‌کشی رو هم تازه عوض کردین، قابل قبوله به نظرم. snr 14 برای داون‌استریم عالی نیست، اما خوبه. ضمن این که اگه بخواد مشکلی ایجاد بشه، قطعی زیاد پیدا می‌کنی. نه این که در زمانی که سرویست وصله، سرعتت پایین باشه.

چون شما شهرستان هستی، احتمالاً مشکل اصلی کمبود پهنای باند پارس‌آنلاینه. واسه همینم سرعتتون بالاتر از 80 کیلوبایت نمی‌ره. پیشنهاد می‌کنم حتماً یه زنگ به پشتیبانی پارس‌آنلاین بزنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

vci شما چرا 59 هستش؟
    vci پارس انلاین 35 فکر کنم هستش
    مگه هر شهر با شهر دیگه فرق نمیکنه؟الان شما vci تون چنده؟ تو کدوم شهری؟
    vci پارس‌آنلاین تو تهران با شهرستان‌ها فرق داره:

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ببین بر خلاف اون چیزی که دوستمون ESPSV گفته بود من فکر می‌کنم مشکل از طرف پارس‌آنلاین یا مرکز مخابراتی شماست. بر اساس اطلاعات مودمتون، درسته که وضعیت عالی نیست اما بد هم نیست. مشکل شما فقط اینه که فاصله‌ات با مرکز مخابراتی زیاده که تأثیر تو اینه که شما بیشتر از 6.5 تا 7 مگابیت نمی‌تونین سرعت بگیرین. از طرف دیگه وضعیت نویزتون هم با توجه به این که کابل‌کشی رو هم تازه عوض کردین، قابل قبوله به نظرم. snr 14 برای داون‌استریم عالی نیست، اما خوبه. ضمن این که اگه بخواد مشکلی ایجاد بشه، قطعی زیاد پیدا می‌کنی. نه این که در زمانی که سرویست وصله، سرعتت پایین باشه.

چون شما شهرستان هستی، احتمالاً مشکل اصلی کمبود پهنای باند پارس‌آنلاینه. واسه همینم سرعتتون بالاتر از 80 کیلوبایت نمی‌ره. پیشنهاد می‌کنم حتماً یه زنگ به پشتیبانی پارس‌آنلاین بزنی.
    یعنی مشکل از خود پارس آنلاینه؟
    در مورد خط هم باید بگم SNR خطم روی 25 بود و بسیار عالی بود برای من ولی وقتی به پارس آنلاین زنگ زدم تا سرعتمو بیشتر کنن وقتی از دو مگ گزاشتش رو 4 مگ SNR یه دفعه شد همون که تو عکس دیدیش یعنی هر چه سرعت بیشتر بشه SNR کمتر می شه؟!!!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در مورد خط هم باید بگم SNR خطم روی 25 بود و بسیار عالی بود برای من ولی وقتی به پارس آنلاین زنگ زدم تا سرعتمو بیشتر کنن وقتی از دو مگ گزاشتش رو 4 مگ SNR یه دفعه شد همون که تو عکس دیدیش یعنی هر چه سرعت بیشتر بشه SNR کمتر می شه؟!!!
    آره عزیز.هر چی سرعت خط بره بالا snr کمتر مییشه یعین کیفیت افتضاح تر

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آره عزیز.هر چی سرعت خط بره بالا snr کمتر مییشه یعین کیفیت افتضاح تر
    خوب راهی داره که کم نشه؟من که خطو نو کردم دیگه موندم چیکار کنم

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

فکر کنم فاصلتون با مرکز مخابراتی زیاده که اونم به جز عوض کردن منزل و رفتن به قلب مرکز مخابراتی کاری نمیشه کرد. یه چک کنید ببینید چقدر با مرکز مخابراتی که ای دی اس ال میگیرید فاصله دارید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این که با بالا بردن پروفایلت از 2 مگ به 4 مگ، snr کم شده، طبیعیه. ضمن این که snr حتی اگه تا 6db هم بیاد پایین، مشکل خیلی جدی پیش نمی‌آد. snr شما که 14 است و خیلی بد نیست.

اگه می‌خوای مطمئن بشی که کابل‌کشی خونه‌ات ایرادی نداره، باید مودم رو ببری دم در خونه و مستقیم به کابل مخابرات وصل کنی و اونجا ببینی که snr رو بهت چند نشون می‌ده. اگه با این عدد 14 خیلی اختلاف داشت (خیلی بالا رفت)، یعنی کابل‌کشی تلفن خونه ایراد داره و نویز تولید می‌کنه. اما اگه در حد یکی دو واحد تغییر کرد (زیاد شد) یعنی خیلی ربطی به کابل‌کشی نداره و کاری از دست شما بر نمی‌آد.

یه سؤال: شما قبل از این که پروفایل خطت رو از 2 مگ به 4 مگ ارتقا بدی سرعت دانلودت متوسط رو چند بود؟

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر کنم فاصلتون با مرکز مخابراتی زیاده که اونم به جز عوض کردن منزل و رفتن به قلب مرکز مخابراتی کاری نمیشه کرد. یه چک کنید ببینید چقدر با مرکز مخابراتی که ای دی اس ال میگیرید فاصله دارید؟
    فاصله‌اشون از مرکز مخابراتی که زیاده. چون Attenuation داون‌استریم 55db شده. این یعنی حدوداً 3.5 تا 4 کیلومتر فاصله کابل‌کشی تا مرکز مخابراتی دارن. اما زیاد بودن فاصله رابطه مستقیم با افزایش نویز نداره. فاصله زیاد باعث می‌شه حداکثر سرعت دانلودی که می‌تونه بگیره بیاد پایین که در مورد این رفیقمون، خود مودم 7072 کیلوبیت در ثانیه یا 6.9 مگابیت رو نشون می‌ده.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

این که با بالا بردن پروفایلت از 2 مگ به 4 مگ، snr کم شده، طبیعیه. ضمن این که snr حتی اگه تا 6db هم بیاد پایین، مشکل خیلی جدی پیش نمی‌آد. snr شما که 14 است و خیلی بد نیست.

اگه می‌خوای مطمئن بشی که کابل‌کشی خونه‌ات ایرادی نداره، باید مودم رو ببری دم در خونه و مستقیم به کابل مخابرات وصل کنی و اونجا ببینی که snr رو بهت چند نشون می‌ده. اگه با این عدد 14 خیلی اختلاف داشت (خیلی بالا رفت)، یعنی کابل‌کشی تلفن خونه ایراد داره و نویز تولید می‌کنه. اما اگه در حد یکی دو واحد تغییر کرد (زیاد شد) یعنی خیلی ربطی به کابل‌کشی نداره و کاری از دست شما بر نمی‌آد.

یه سؤال: شما قبل از این که پروفایل خطت رو از 2 مگ به 4 مگ ارتقا بدی سرعت دانلودت متوسط رو چند بود؟
    چطوری مودمو ببرم سر خط؟ اصلا میشه؟ خوب اون که سیمه فقط چطوری به مودم وصلش کنم؟
    وقتی 2 مگ بود سرعت حدود 40 و وقتی هم آوردنش رو 4 شد 50 زیاد تفاوت نکرد همینم شاخ منو در آورده که چرا 4 مگ 50-60 تا سرعت میده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چطوری مودمو ببرم سر خط؟ اصلا میشه؟ خوب اون که سیمه فقط چطوری به مودم وصلش کنم؟
    وقتی 2 مگ بود سرعت حدود 40 و وقتی هم آوردنش رو 4 شد 50 زیاد تفاوت نکرد همینم شاخ منو در آورده که چرا 4 مگ 50-60 تا سرعت میده
    شدنش که می‌شه.شما یه دونه از این پریزهای تلفن تبدیل دوشاخه‌ای به سوکت رو می‌بری دم در خونه. اونجایی که سیم تلفن مخابرات اومده، دو رشته سیم رو می‌بندی به پایه‌های پریز. سیم سوکتی مودم رو هم می‌کنی داخل سوکت پریز. فقط برق و یه لپتاپ اونجا لازم داری تا بتونی تست از دم در خونه رو تکمیل کنی.

با توجه به این که سرعت دانلودت نسبت به قبل از ارتقای پروفایل تغییر زیادی نکرده، حدسم اینه که مشکل از محدودیت پهنای بانده شهر و مرکز مخابراتی شماست. ببین، سرعتی که از دانلود اون فایلی که لینکش رو واست گذاشتم گرفتی، تقریباً آخر سرعت خطته. 80 کیلوبایت یعنی حدوداً 640 کیلوبیت که از سرعت اسمی سرویست یعنی 512 یه خورده بیشتره. اونم واسه اینه که پارس‌آنلاین طبق قراردادش، موظفه حداقل همون سرعت 512 رو بهت بده که الآن هم داره می‌ده. 25 درصد هم بیشتر داره می‌ده. به نظرم زنگ بزن پشتیبانی اصلی (تو تهران) بگو با این که پروفایل من روی 4مگ بسته شده، اما حداکثر سرعت دانلود من به زحمت به 60 - 70 کیلوبایت می‌رسه. اگه بهونه آورد. بازم زنگ بزن. بعضی از پشتیبانیاشون آدم حسابی‌ترن. مشکلت رو بررسی می‌کنن.

البته آخرش ممکنه نتیجه خاصی نگیری. ولی حداقل کارت رو انجام دادی.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •