تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2881 از 3745 اولاول ... 188123812781283128712877287828792880288128822883288428852891293129813381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,801 به 28,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون برای جوابتون دوستان
    صبحانه خریدم. این 30 گیگ رو هم در بازه زمانی 6 تا 10 رایگان حساب میکنه ؟ یه وقت حجم کم نشه توی این 4 ساعت
    این 30 گیگ هم حجم است که تا یک سال میتوانید استفاده کنید و اگر الان بخرید با 40 درصد تخفیف می خرید، سرویستان هم تا یک سال 6 تا 10 رایگان است. برای اینکه احتمال کم شدن حجم را در ساعات رایگان کمتر کنید توصیه می کنم 5 دقیقه بعد از شروع ساعات رایگان مودم را روشن کنید و 5 دقیقه قبل از پایان ساعات رایگان مودم را خاموش کنید و بعد از شروع ساعات غیر رایگان دوباره مودم را روشن کنید تا سیستم در محاسبه حجم رایگان دچار خطا نشود.
    اگر از سرویس راضی بودید میتوانید از الان برای یک سال بعد تمدید کنید چون ممکن است سال دیگر چنین سرویسی نباشد، اگر بهتر از این سرویس آمد هم میتوانید برگشت بزنید و آن سرویس را تمدید کنید.

2. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال

من 40 روز از زمان سرویسم باقی مونده و نزدیک 20 گیگ هم حجمم مونده امروز دیدم یه سرویس 30 گیگ با 40 درصد تخفیف گذاشته که به نظر خوب میاد

میخواستم ببینم اگر سوریسم رو همین الان تمدید کنم و بعدش حجم رو بخرم با اتمام مدت زمان سرویسم حجم باقی مونده ام به سرویس جدید منتقل میشه یا نه ؟

یعنی اگر حساب کنیم تا 4- روز دیگه این 20 گیگ من دست نخورده باقی بمونه و 30 گیگ هم حجم بخرم و سرویس رو هم 3 ماه تمدید کنم ایا اون 50 گیگ از سرویس قبلیم به سرویس تمدید جدید منقل میشه ؟

تو مخابرات که منتقل میشد اسیاتک رو نمیدونم
    30 گیگ حجم است نه سرویس و متاسفانه در آسیاتک امکان انتقال حجم به دوره بعدی امکانپذیر نیست، شما یک سرویس صبحانه از الان برای شروع بعد از سرویس فعلی تمدید کنید، احتمالا عید فطر هم حجم اضافی تخفیف دار ارائه کنند.

4. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

30 گیگ حجم است نه سرویس و متاسفانه در آسیاتک امکان انتقال حجم به دوره بعدی امکانپذیر نیست، شما یک سرویس صبحانه از الان برای شروع بعد از سرویس فعلی تمدید کنید، احتمالا عید فطر هم حجم اضافی تخفیف دار ارائه کنند.
    اقا دمت گرم رفتم نگاه کردم دیدم سرویس صبحانه فعاله تو قسمت تمدید !

با این سرویس تو بازه رایگان حداقل حداقل چقدر میشه دانلود کرد ؟ (چند گیگ در هر شب یا صبح بگیم بهتره )

اگر شبی حدود 10 گیگ یا دیگه کم کمش 8 گیگ بشه دانلود کرد فوقالعاده میشه ( البته اکثر دانلود های من از سرور های روی اسیاتک هستش و خیلی کم از سرور های خارجی دانلود میکنم )

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اقا دمت گرم رفتم نگاه کردم دیدم سرویس صبحانه فعاله تو قسمت تمدید !

با این سرویس تو بازه رایگان حداقل حداقل چقدر میشه دانلود کرد ؟ (چند گیگ در هر شب یا صبح بگیم بهتره )

اگر شبی حدود 10 گیگ یا دیگه کم کمش 8 گیگ بشه دانلود کرد فوقالعاده میشه ( البته اکثر دانلود های من از سرور های روی اسیاتک هستش و خیلی کم از سرور های خارجی دانلود میکنم )
    از سرورهای داخلی و خارجی حداقل 3 گیگ و سرورهای آسیاتک حداقل 10 گیگ میتوانید دانلود کنید .ولی احتمال اینکه سرعت در مرکز مخابراتی شما متفاوت باشد هم هست.

7. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

این 30 گیگ هم حجم است که تا یک سال میتوانید استفاده کنید و اگر الان بخرید با 40 درصد تخفیف می خرید، سرویستان هم تا یک سال 6 تا 10 رایگان است. برای اینکه احتمال کم شدن حجم را در ساعات رایگان کمتر کنید توصیه می کنم 5 دقیقه بعد از شروع ساعات رایگان مودم را روشن کنید و 5 دقیقه قبل از پایان ساعات رایگان مودم را خاموش کنید و بعد از شروع ساعات غیر رایگان دوباره مودم را روشن کنید تا سیستم در محاسبه حجم رایگان دچار خطا نشود.
    اگر از سرویس راضی بودید میتوانید از الان برای یک سال بعد تمدید کنید چون ممکن است سال دیگر چنین سرویسی نباشد، اگر بهتر از این سرویس آمد هم میتوانید برگشت بزنید و آن سرویس را تمدید کنید.
    دوست عزیز, نمیدانم تمدید بعد از اتمام سرویس یزنم یا نه...
    آیا قبل از آغاز سرویس جدیدخریداری شده درخواست جمع آوری بزنم پول سرویس دوم به حساب برگشت میخورد؟
    "آیا اگر من تمدید سرویس بعد از اتمام را بزنم در قسمت فاکتور های پرداخت نشده این قسمت تا چند روز باقی میماند..."

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

دوست عزیز, شما از چه نوع سرور هایی استفاده میکنی که میتوانی تا 10 گیگ رایگان دانلود کنی بنده سرویس صبحانه استفاده میکنم که اگر بخواهم کل مجموع فایلهای مد نظرم رو هم از سرور های داخلی دانلود بکنم در 4 ساعت رایگان به 4.2 گیگ بیشتر نمیرسد
    گفتم دیگه از سرورهایی که تو دیتاسنتر آسیا تکن نه تو دیتاسنتر های دیگه مثله شاتل زیرساخت و .... فقط آسیاتک

الان بیشتر سایتها هم سرورای دانلودشونو آوردن به این دیتاسنتر

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز, نمیدانم تمدید بعد از اتمام سرویس یزنم یا نه...
    آیا قبل از آغاز سرویس جدیدخریداری شده درخواست جمع آوری بزنم پول سرویس دوم به حساب برگشت میخورد؟
    "آیا اگر من تمدید سرویس بعد از اتمام را بزنم در قسمت فاکتور های پرداخت نشده این قسمت تا چند روز باقی میماند..."
    من خودم سرویس عید تا عید 10 گیگ از ساعت 1 تا 6 80 درصد رایگان را تمدید بعد از اتمام سرویس کرده بودم، بعدا که سرویس صبحانه آمد زنگ زدم پشتیبانی 1544 سرویس را برگشت زدند و 2 هفته بعد پول را از طریق نمایندگی خودم به حسابم واریز کردند.
    فاکتورهای پرداخت نشده 15 روز مهلت پرداخت دارند.

11. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

من خودم سرویس عید تا عید 10 گیگ از ساعت 1 تا 6 80 درصد رایگان را تمدید بعد از اتمام سرویس کرده بودم، بعدا که سرویس صبحانه آمد زنگ زدم پشتیبانی 1544 سرویس را برگشت زدند و 2 هفته بعد پول را از طریق نمایندگی خودم به حسابم واریز کردند.
    فاکتورهای پرداخت نشده 15 روز مهلت پرداخت دارند.
    دوست عزیز, جالب اینجاست که سرویس دیگری را نمیتوان تمدید از انتهای سرویس کرد و فقط سرویس در حال استفاده قابل دسترس است
    در حال تمدید هستم
    مرسی...

13. این کاربر از TheLucifer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

گفتم دیگه از سرورهایی که تو دیتاسنتر آسیا تکن نه تو دیتاسنتر های دیگه مثله شاتل زیرساخت و .... فقط آسیاتک

الان بیشتر سایتها هم سرورای دانلودشونو آوردن به این دیتاسنتر
    البته برا بعضیا مثل خود من داخل زمان رایگان سرعت سایت هایی که سروراشون روی اسیاتک هس هم محدود هس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

البته برا بعضیا مثل خود من داخل زمان رایگان سرعت سایت هایی که سروراشون روی اسیاتک هس هم محدود هس
    مشکل شما به احتمال زیاد برمیگرده به پهنای باندی که آسیاتک در مرکز مخابراتیه شما استفاده میکنه. زنگ بزن 1544 شاید کمی افزایش بدن.

برای خیلی از مراکز شلوغ این مشکل پیش میاد.

ماشالا همه هم دارن دانلود میکنن فقط دانلود.

همین پدر گرامی بنده که امروز صبح ساعت 10 باید دانلودو قطع میکرد که نکرده بود و یک گیگ ما پرید البته هزینشو گرفتم

16. این کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •