منم همین مشکل رو دارم خوبه واسه شما 3 جی هست برای من فقط E
منم همین مشکل رو دارم خوبه واسه شما 3 جی هست برای من فقط E
کلا سرعت دانلوداى شبانه افتضاح شده و بشدت اومده پايين، کل نت اينجورى شده و شاتل و همراه اول هم اين مشکل هست ک نيم ساعت مونده ب ساعت رايگان کلا داغون مى سه ک وب گردى هم نمى شه کرد
برا همین زنگ زدم مخابرات مشهد گفتند:
-بدرد شما نمیخوره...
+گفتم خوب چقدر میشه؟
-میگه برا راه اندازی 600 تومن!!!میخوای؟ها؟ میخوای؟؟؟هاااااا؟؟؟!!!
من مشهدم و فیبر نوری...با سرعت 120 کیلوبایت برثانیه دارم از فیبر نوری لذت میبرم...درحالی که خطم تا 25 مگابیت ظرفیت داره...ولی متاسفانه چون طرح 2 ساله ای که خریدم سرعتش همونقدره میگن!
درحالی که اسم طرح کمپین تابستانه هست و از سرعت چیزی نزده تو اسمش!!یبار به 195 زنگ زدم سرعتم تا 1 مگابایت بالا رفت ولی دوباره به دلیله اینکه سرعت طرحم 120 کیلوبایته کاهشش دادن سرعت رو...
فیبر نوری هم انحصاری برا مخابراته و جدیدا شبانه هارو حذف کردن از طرح های جدیدشون!!!!!!
بهترین از لحاظ سرعت بره ما اینجا ایرانسل و همراه اول هست که از یک مگابایت کمتر نمیشه
قیمت هر گیگ توی تمام بسته های ترکیبی 1630 تومن میشه با احتساب مالیات . ایرانسل هزینه رو توی این اس ام اس بدون مالیات حساب کرده . چرا دروغ میگی؟ مگه شارژ بدون مالیات به ما میفروشی که توی تبلیغت قیمت هر گیگ رو بدون مالیات میزنی؟ داری توی تبلیغ دروغ میزنی روی دست همراه اول.
با اپ my irancell میشه بسته های ترکیبی 4جی + dlte خرید ؟
فعلا فقط از طریق سایتش میشه .
ماشالله ضرب و تقسیم که بلدی حساب کن ببین دیگه هیچ بسته ای نداره که کمتر از 3000 تومن دربیاد هر گیگی (حجم هایی رو که میده برای 2 تا 8 بنداز سطل آشغال که مفت نمیارزه کسی بخواد تو اون ساعات بسته میخره ملت هم بیکار نیستن 2 تا 8 بیدار بمونن فقط به خاطر این که نصف بسته اینترنتشون 2 تا 8 هست واسه همین هم هست که کلا حجم هایی که برای 2 تا 8 میده کلاه برداری در ملا عام هست) حالا شما اگر فکر میکنی فقط دو سه نفر میرن و بقیه یهو از گیگی 1600 اینترنتشون قیمتش بشه گیگی 3 4 تومن و هی هم مجبور بشن بسته بخرن به خاطر حجم کم بسته ها هنوز مشترک ایرانسل میشن دیگه خوش به حال شما که تو دنیای خیالی زندگی میکنی (بهترین قیمت بستش الان بسته 15 روزه 10 گیگ هست که میشه 32500 میشه گیگی 3250 بقیه هم که همین طور میره بالاتر مثل 5 گیگ ماهانه 20 تومن که میشه 4 تومن هر گیگ)
از الان به بعدش مشترکین اینترنت ایرانسل میشن فقط بسته های کم حجم برای موبایل که مردم رو موبایلشون استفاده کنن و شبا بشینن دانلود کنن حالا شما بشین ببین میشه یا نه
Last edited by Electronic-Arts; 26-04-2017 at 17:29.
به نظر من مجبور نمیشن خیلیا ممکنه برن سمت همراه اول
اینا انقدر از درب و داغون بودن و دزدی بودن خدمات همدیگه اگاه هستن که به همین راحتی یه روز صبح بلند میشن یه دکمه میزنن همه چیو میریزن به هم
از اونطرفم همراه اول در حالت عادی 4جی نمیشه و ...
اینم که به همین راحتی میزنه بسته هاش رو پاک میکنه
کلا رقابت که نباشه همینه دیگه
فساد که باشه در کنار نبود نظارت همین میشه البته نظارت هست ها یه وقت فکر نکنی نیست نظارت هست در جهت فساد بیشتر و دزدی بیشتر مثل همین که زر زر میکردن چرا ایرانسل داره اینترنت ارزون میده چند وقت پیش که نتیجش شد بسته یک ساله شد 6 ماه بعد هم کلا پاک شد
الان شما دو تا وب سایت باز کنی دو ساعت در روز بازی آنلاین بکنی با دوستات حرف بزنی روزی 1 گیگ مصرف میشه اینترنت و دیگه با این قیمت های ایرانسل نمیارزه اصلا کسی بخواد اینترنت اصلیش این باشه فقط واسه موبایل بسته بخری تلگرام و اینا و اگر خواستی شبا دانلود کنی , ملت بیمار نیستن که پول خون بابای ایرانسل رو بهش بدن چون زیاده خواه هست ایرانسل باز معلوم نیست کجا پول کم اورده ایرانسل میخواد این جوری جبران کنه
البته که اینجا ایران هست و همیشه باید یادمون باشه یک قدم به سمت جلو پنج قدم به سمت عقب برداشته میشه در همه زمینه ها , ایرانسل اومد این تکنولوژی رو اورد سرعت هم اورد حالا داره جبران میکنه همه رو
سلام دوستان ، بعد از چندين سال استفاده از همراه اول كه فقط براي اعتبار شماره خط ازش استفاده ميكردم ، پريروز ترابرد به ايرانسل رو دادم ، كه امروز سيم كارت اومد اما هنوز اكتيو نيست ، خواستم بگم مزخرف تر از اينترنت همراه اول خودشه ، ٣ جي كه عملا خيلي مناطق ضعيفه ، كلا فقط به درد تماس صوتي ٢ جي ميخوره اين همراه اول ، مسخرشو ديگه دراوردن ، بخوره تو سرشون اين اينترنت رايگان كه ٣ ماه دارن ميدن ، اخه ٤ جي بايد ٣ مگ باشه؟؟ اونم مركز شهر ميدان انقلاب ، ايرانسلم كه اكتيو شد اسكرين شات اونو هم /img.upload724.com/viewer.php?file=82568666303971116937.png
Last edited by iskamyar; 26-04-2017 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)