تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2880 از 4428 اولاول ... 1880238027802830287028762877287828792880288128822883288428902930298033803880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,791 به 28,800 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا یکی به داد من برسه 512 حجمی سرعتش از 30 دیگه نهایتا 40 بالاتر نمی ره در حالی که سرعتم رو 4 مگ بسته شده ببینید این عکسه مودممه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام. سرویس های حجمی پارس چجوریه سرعتش واسه 128 یا 256 . اگه پورت خالی باشه کمتر از یه هفته وصل میکنن یا دنگ و فنگ زیاد داره؟ میشه یکی تست سرعت ازش بذاره؟ خیلی وقته میخوام شرکتم را عوض کنم نمیدونم همه شرکتها همون اش و کاسه است یا فرق داره چون باید واسه جابجایی و راه اندازی سرویس پول زور داد !!! نیست که خیلی طبق قانون سرویس میدن طبق همون قانون محکمشون پول زور میگیرن..قرار بوده 20 درصد هزینه ها هم ارزونتر بشه ولی کی؟ اصولا جوابش میشه وقت گل نی یا شاید وقتی دیگر...
    و در اخر بیشترین میزان نارضایتی از پارس در چیه ..قطع و وصل ؟ ترافیک دزدی؟ نوسان یا افت سرعت؟پاسخگویی پشتیبانی ؟ یا ...؟؟؟در کل راضی هستین یا نه؟؟
    ممنون
    به نظر من بزرگترین مشکل سرعت تک کانکشن هستش
    این الان یه تست سینگل کانکشن و یه تست مولتی کانکشن سایت testmy.net هستش که با اختلاف چند ثانیه زدم:(256 نامحدود)

خداییش اختلاف رو ببینید.
    Last edited by netstat; 15-02-2014 at 23:23.

3. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دقیقا ! تک کانکشن افتضاحه برای من حدود 30 کیلوبایت !!

5. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا یکی به داد من برسه 512 حجمی سرعتش از 30 دیگه نهایتا 40 بالاتر نمی ره در حالی که سرعتم رو 4 مگ بسته شده ببینید این عکسه مودممه
    ظاهرا اینجا همه ادعا هستن همین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز. اینجا یه تالار گفتگوی عمومیه که گرداننده و مسؤول مشخصی هم نداره. دوستان هم هر وقت که فرصت کنن و گذرشون به این تالار بیافته، مطالب رو در صورتی که بتونن جواب می‌دن. پس شما هم زود نتیجه‌گیری نکنید لطفاً.

بگذریم....

اون عکسی که گذاشتین نشون می‌ده که به احتمال زیاد مشکل از طرف شما نیست و به پارس‌آنلاین مربوط می‌شه. شما یه زحمتی بکش. با IDM و به صورت چند‌کانکشنه (مثلاً 8 کانکشن هم‌زمان) این فایل رو بذار واسه دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین حداکثر سرعتی که بهت می‌ده چنده. این سایتی که فایل بالا توش هاست شده، توی هلنده اما خیلی سایت پرسرعتیه و حتی با تک کانکشن هم سرعت دانلودی نزدیک به حداکثر پهنای باندت رو بهت می‌ده. درست مثل یه سرور داخلی پرسرعته.

چون سرویست 512 است، حداقل باید 65 تا 70 کیلوبایت بهت سرعت بده. اگه اون طور که گفتی پایین‌تر از این سرعت که سرعت اسمی سرویسته می‌داد، حتماً زنگ بزن به پشتیبانی پارس‌آنلاین و پیگیری کن. چون ممکنه مرکز مخابراتی شما شلوغ باشه یا پهنای باند کم داشته باشه، ممکنه سرعتایی در حد بقیه دوستان مثلاً 200 تا 300 کیلوبایت رو بهت نده، اما حداقل باید سرعت اسمی سرویست رو بگیری.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما وضعیت خطتون خوب نیست
    برای همین افت کرده . سعی کنین مودهای مختلف رو امتحان کنین
    ببینین فرقی میکنه یا نه
    GDM
    ADSL2+
    ADSL
    رو امتحان کنین و تست کنین ولی مشکل از خط شماست نه جای دیگه

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

vci شما چرا 59 هستش؟
    vci پارس انلاین 35 فکر کنم هستش

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز. اینجا یه تالار گفتگوی عمومیه که گرداننده و مسؤول مشخصی هم نداره. دوستان هم هر وقت که فرصت کنن و گذرشون به این تالار بیافته، مطالب رو در صورتی که بتونن جواب می‌دن. پس شما هم زود نتیجه‌گیری نکنید لطفاً.

بگذریم....

اون عکسی که گذاشتین نشون می‌ده که به احتمال زیاد مشکل از طرف شما نیست و به پارس‌آنلاین مربوط می‌شه. شما یه زحمتی بکش. با IDM و به صورت چند‌کانکشنه (مثلاً 8 کانکشن هم‌زمان) این فایل رو بذار واسه دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین حداکثر سرعتی که بهت می‌ده چنده. این سایتی که فایل بالا توش هاست شده، توی هلنده اما خیلی سایت پرسرعتیه و حتی با تک کانکشن هم سرعت دانلودی نزدیک به حداکثر پهنای باندت رو بهت می‌ده. درست مثل یه سرور داخلی پرسرعته.

چون سرویست 512 است، حداقل باید 65 تا 70 کیلوبایت بهت سرعت بده. اگه اون طور که گفتی پایین‌تر از این سرعت که سرعت اسمی سرویسته می‌داد، حتماً زنگ بزن به پشتیبانی پارس‌آنلاین و پیگیری کن. چون ممکنه مرکز مخابراتی شما شلوغ باشه یا پهنای باند کم داشته باشه، ممکنه سرعتایی در حد بقیه دوستان مثلاً 200 تا 300 کیلوبایت رو بهت نده، اما حداقل باید سرعت اسمی سرویست رو بگیری.
    سرعتم با 8 کانکشن شده 80 و بالاتر نمیره آخه می گفتن سرعت 512 حدود 400 تا سرعت می ده منم به خاطر همین حجمی گرفتم تا سرعت بره بالا ولی نرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

شما وضعیت خطتون خوب نیست
    برای همین افت کرده . سعی کنین مودهای مختلف رو امتحان کنین
    ببینین فرقی میکنه یا نه
    GDM
    ADSL2+
    ADSL
    رو امتحان کنین و تست کنین ولی مشکل از خط شماست نه جای دیگه
    والا من همین دیروز خطم رو درست کردم و طرف ازم 50 تومن پول گرفت سیم نرم نو گزاشتم براش.راس می گی یه مودم دیگه باید امتحان کنم ممنون از کمکت

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

vci شما چرا 59 هستش؟
    vci پارس انلاین 35 فکر کنم هستش
    مگه هر شهر با شهر دیگه فرق نمیکنه؟الان شما vci تون چنده؟ تو کدوم شهری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •