فلاند که نو گیرت نمیاد مگر دسته دوم
در مورد چینی اطلاعی ندارم ولی نوع المان اوابل مثل فلاند بود ولی بعد ها میزان نویز صدا در گوشی المان بیشتر شد البته با بروزرسانی درست تنظیمات EQUALISER خود گوشی میتونید صداشو مثل خود فلاند کنید
فلاند که نو گیرت نمیاد مگر دسته دوم
در مورد چینی اطلاعی ندارم ولی نوع المان اوابل مثل فلاند بود ولی بعد ها میزان نویز صدا در گوشی المان بیشتر شد البته با بروزرسانی درست تنظیمات EQUALISER خود گوشی میتونید صداشو مثل خود فلاند کنید
بررسي تخصصي گوشي ان 73
این بررسی در یک فایل word می باشد.
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من دكمه ولوم گوشيم كار نميكنهبرنامه اي ترفندي نيست اين صداي مكالمه رو كم و زياد كنم وقتي كسي بهم ميزنگه؟؟؟؟؟؟
نوكيا n73 دارم
سلام.
بعید میدونم غیر از تعمیر بشه کاریش کرد.زیاد هم وقت گیر نیست.از بچه های کلوپ N73 هم بپرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه گوشیت هک شده ، میتونی از MagicKey استفاده کنی...کار این یرنامه تغییر دادن دکمه ها هست.مثلا کلید سبز به جای قرمز عمل کنه و برعکس
اگه میخوای جای دکمه ها رو عوض کنی این آموزشها رو بخون :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اول تو خود قسمت گوشیها از دوستان سوال میکردید بعد اگه درست نشد دنبال برنامه بگردید.
اگه دکمه تو هیچ برنامه ای کار نمکنه سخت افزاری هست ولی اگه فقط تو این موردی که شما گفتین کار نمیکنه شاید دلیل دیگه ای داره.
کمک فوری:من N73 دارم
من بالای گوشیم یه شش ضلعی اومده وسط شش ضلعی نوشته T
از موقعی هم که این اومده دیگه نمی تونم مکالماتم رو جواب بدم.
یعنی صدا رد و بدل نمی کنه.
تو دفتر چه گوشیم که نگاه کردم نوشته بود:
a compatible text phone is connected to the device
کسی می تونه کمک کنه که مشکلش چیه وچه جوری درستش کنم؟؟
* مشخصات و مزیت های فارسی ساز نوکیا N73
* این فارسی ساز از طریق فایل های خود گوشی تهیه شده است و فقط برای اجرا شدن آن از یک نرم افزار جانبی استفاده شده است.
* تمامی فایل های قابل ویرایش و تغییر هستند.
* این فارسی ساز برای تمامی ورژن های n73 تست شده است و بخوبی کار میکند.
* این فایل ها فقط روی N73 تست شده است و نصب آن روی مدل های دیگر توصیه نمیشود.
* سایز فایل ها فارسی ساز برابر با 687 کیلوبایت و به تعداد 98 فایل میباشد
* سایز فایل اجرا کننده فارسی ساز برابر با 53.3 کیلو بایت و یک فایل میباشد
* فارسی ساز بسیار سبک میباشد و به گوشی هیچ گونه فشاری نمیاورد.
* فایل ها به هیچ وجه سیستمی نمیباشد.(هیچ خطری برای گوشی ندارد)
* هنگام تعویض تم یا اسکین فارسی ساز شرکت همراه نرم افزار از غیر فعال میشود ولی در این فارسی ساز هیچ تغییری در برنامه ایجاد نشده و گوشی فارسی میماند.
* Help گوشی توسط این فارسی ساز فارسی میشود.(کاملترین نسخه Help)
* تمامی ToolTipe ها فارسی میشود.
---------------------------------
* فارسی نشدن 2 کلید در صفحه دسکتاپ یا صفحه شماره گیر.
* به دلیل عدم وجود فضای کافی برای لغات بعضی از کلمات بصورت فارسی روان ترجمه شده است.
آموزش فارسی سازی منوی گوشی نوکیا n73:
محتوای مخفی: amuzesh
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه منشکل دارم من وقتی می خوام گوشی رو وصل کنم به PCارور میده و اصلا نمی شناسه اید چی کار کنم؟
سلاو دوستان
من جدیدا با گوشیم به مشکلی خوردن بعضی وقتها که میخوام اینبوکس مسیجها رو باز کنم ارور میده که حافظه پر شده و برنامه های دیگه رو ببندید ودوباره سعی کنید ولی برنامه باز هم که نباشه همین ارور رو میده در ضمن من رو گوشیم انتی ویروس کاسپراسکای رو نصب دارم ولی این برنامه رو خیلی وقته که دارم واین مشکل تازه پیش امده به نظر شما چجوری میشه حلش کرد
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)