تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 288 از 805 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

داره خودمونی میشه mmezrab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

راستش من آموزشی دانلود نکردم
    کمک خودت بود و اون فایله تو youtube
    اما باورت نمیشه 24-25 دقیق نگاش گردم

اگرم من آموزش نزاشتم چون بچه ها به شما می گفتم من دیگه نخواستم جسارت کنم

الان که دارم میرم سر کار اما تا شب میزارم آموزش رو

اما راجب مشکل تو
    ببین تو وقتی Select میکنی از گزینه Separated که باعث انتخاب یه سطح میشه استفاده میکنی
    این کار درسته اما برای این پیکان و پند تا ماشین ایرانی دیگه جواب نمیده چون دوطرف کار رو Select می کنه
    و باعث میشه تکسچر تو به دوطرف منتقل بشه
    اما راه حل
    دو تا راه داری :
    1. بعد از Select ناحیه مورد نظر با استفاده از آپشن Separated ،بری و آپشن زیرش که Single هست رو انتخاب کنی
    و بعد او ناحیه ای رو که نمی خوای تکسچر بهش بچسبه از حالت Select خارج کنی

2.اصلا بی خیال Separated بشی و کل ناحیه رو با استفاده از آپشن single خونه به خونه انتخاب کنی

دیگه هر کدوم که راحت هستی

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رو زمين خدا

پيش فرض يك در خواست يك پيشنهاد

سلام.واقعا تا پيك محشري هست.
    يه سوال دارم يه پيش نهاد.
    سوالم:دوستان يه برنامه گذاشته بودن كه ديگه ماشينهايي كه دانلود ميكنيم جايگزين نكنيم.يعني بدون جايگزيني اونارو بذاريم توبازي لطفا يه لينك سالم بدين كه من دانلودش كنم خيلي احتياج دارم.اگه آموزش هم داره بذاريند ممنون ميشم
    پيشنهادم:اين لينكها يي كه در صفحات اول است خراب شدند لطفا همون جا لينك رو درست كنيد كه بعضيها مجبور نشند نزديك 300 صفحه رو با اينترنت ذغالي بگردند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام.واقعا تا پيك محشري هست.
    يه سوال دارم يه پيش نهاد.
    سوالم:دوستان يه برنامه گذاشته بودن كه ديگه ماشينهايي كه دانلود ميكنيم جايگزين نكنيم.يعني بدون جايگزيني اونارو بذاريم توبازي لطفا يه لينك سالم بدين كه من دانلودش كنم خيلي احتياج دارم.اگه آموزش هم داره بذاريند ممنون ميشم
    پيشنهادم:اين لينكها يي كه در صفحات اول است خراب شدند لطفا همون جا لينك رو درست كنيد كه بعضيها مجبور نشند نزديك 300 صفحه رو با اينترنت ذغالي بگردند
    همچین برنامه ای فکر کنم وجود نداره(شما می خواین بجز ماشینهای تو بازی ماشین دیگه ای اضافه کنید؟یعنی می خاید هماونا رو داشته باشید هم ماشین جدیدرو؟)آگه می خواین اون کار رو بکنید باید خیلی چیزها رو به صورت دستی نه با برنامه جایگزین کنید.من یک چیزایی بلدم و می ترسم اشتباه راهنماییت کنم .
    برای اطلاعات بیشتر به آقا ابی مراجعه شود.

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

سلام به همه . من یه مشکل دارم. وقتی که رینگ های جدید رو جای گزین کردم و txd اونها رو تو img اد کردم باز هم رینگ ها توی بازی txd ندارند باید چی کار کنم . (البته فایل txd یکی بیشتر نبود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره
    ماشین Cabbie هم تاکسی هستش و بشتر خارج شهر پیدا میشه
    بعضی وقتا ها هم مسافر داشته باشه میاد تو شهر
    تاكسيت قشنگه يعني اين جديده اما لطفا اون باربند رو بردار و جاش ازون چراغ هاي تاكسي رو بزار ( اسمشو يادم نيست هموني كه مجيد گذاشته )
    در باره تاكسي من الان جاي taxi تاكسي سمند گذاشتم و جاي Cabbie تاكسي پيكان . من ميخوام اون تاكسي پيكان صفحه پيش شما رو بزارم تو بازي اما ميخوام اون هم تاكسي بشه و بشه مسافر باهاش سوار كرد . اگه بلدي راهنمايي كن ...
    سلام به همه . من یه مشکل دارم. وقتی که رینگ های جدید رو جای گزین کردم و txd اونها رو تو img اد کردم باز هم رینگ ها توی بازی txd ندارند باید چی کار کنم . (البته فایل txd یکی بیشتر نبود)
    ببين بايد بري به مكان زير :
    data\maps\veh_mods\veh_mods.ideبعد veh_mods.ide رو باز كني و اسم تكستچر رو جايگزين عبارت vehicle كني . البته نه همشون .
    يعني مثلا يكي از رينگ هايي كه نصب كردي اسمش wheel_gn2 هست . توي veh_mods.ide اين عبارت يعني همون wheel_gn2 رو سرچ كن بعد مقابلش نوشته vehicle . اين عبارتو پاك كن و بجاش اسم اون تكستچر رو بنويس . با همه رينگ ها اين كار رو بن .
    بزار يه مثال بهت نشون بدم :
    Before Edit :
    1085, wheel_gn2,
    vehicle, 100, 2097152
    After Edit :
    1085, wheel_gn2, wheel_gn2, 100, 2097152

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

تاكسيت قشنگه يعني اين جديده اما لطفا اون باربند رو بردار و جاش ازون چراغ هاي تاكسي رو بزار ( اسمشو يادم نيست هموني كه مجيد گذاشته )
    در باره تاكسي من الان جاي taxi تاكسي سمند گذاشتم و جاي Cabbie تاكسي پيكان . من ميخوام اون تاكسي پيكان صفحه پيش شما رو بزارم تو بازي اما ميخوام اون هم تاكسي بشه و بشه مسافر باهاش سوار كرد . اگه بلدي راهنمايي كن ...
    فکر کنم باید بریتو هندلینگ وخط تاکسی رو کپی کنی و جایگزین خط ماشین دیگه بکنی تا اونم تاکسی بشه البته فکر کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون . يه سوال داشتم : چطور ميتونم به يه قطعه تكستچر بدم ؟
    من تونستم آرم تاكسي رو بالاي خودروي جناب mmezrab قرار بدم اما حالا نميدونم چطور تكستچرش بدم . يه توضيح كوچيك بدين لطفا ...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رو زمين خدا

پيش فرض

همچین برنامه ای فکر کنم وجود نداره(شما می خواین بجز ماشینهای تو بازی ماشین دیگه ای اضافه کنید؟یعنی می خاید هماونا رو داشته باشید هم ماشین جدیدرو؟)آگه می خواین اون کار رو بکنید باید خیلی چیزها رو به صورت دستی نه با برنامه جایگزین کنید.من یک چیزایی بلدم و می ترسم اشتباه راهنماییت کنم .
    برای اطلاعات بیشتر به آقا ابی مراجعه شود.
    ازراهنماييت متشكرم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رو زمين خدا

پيش فرض

اقا majid_sd2009 مگه اين برنامه براي گذاشتن ماشين بدون جايگزين كردن نيست؟اگه نيست پس چيه؟

داره خودمونی میشه behdeh3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    کسی به فریاد ما جواب نمی ده .
    لطفا پلیس 110 رو اگه درست کردید بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •