دوست عزیز در مورد اول من اون کانتری رو که میخوای دارم .سلام دوستان
نمی دونم باید این سوال رو اینجا بپرسم یا نه ولی توی درخواست بازی مطرح کردم و جواب نگرفتم
من دنبال کانتر 1.19 می گردم (لینک دانلود یا خرید سی دی) توی درخواست بازی سوال کردم جواب دادن باید پچش رو پیدا کنی و روی کانتر نصب کنی حالا چه پچی و روی کدوم ورژن کسی چیزی نگفت . حالا اگه می شه لطف کنین
و در این مورد به من کمک کنین .
با تشکر
راستی یه سوال دیگه من با کانتر ا.6 هم مشکل دارم همونی که اول باید change game رو میزنی و بعد وارد بازی می شی وقتی که بازی رو از روی دسکتاپ باز می کنی و وارد می شی فقط تصویر می ده و نوشته هارو خیلی طول می کشه که ظاهر بشن یعنی گزینه های ورود به بازی خیلی دیر میان دو یا سه دقیقه بعدش تازه بعد از change game هم بازم همین فیلم رو داره .
سی دیش هم یه چهار سی دی از شرکت t20 امتحان کردم با یه سه سی دی از شرکت dolphin ولی هردوتاشون همین فیلم رو سرمون در آوردن
اگه میشه یه راهنمایی بکنین
منظورت همون کانتری هست که توسط نوین فارسی شده ؟
اگه منظورت اونه که دارم . اگه منظور دیگه ای داری بگو تا شاید واست جور کنم .
اگه خواستی پیغام خصوصی بزن . اینجا نگو .
مورد دوم هم اونو هم دارم! بازم اگه خواستی پیغام خصوصی بزن .
اختیار داری دوست من .سلام من خیلی کوچیک تر از اونیم که بخوام جواب سوالاتو بدم تا وقتی که اساتیدی مثل batman و oracel و بقیه اساتید هستند.
نه بابا چی چی و چیتر ؟! من خودم اینطور عادتی دارم ! مثل ..... تیر میزنم به درو دیوار . البته بیشتر وقت ها برای تنظیم استراتژی تیم هست که کی کجا قرار بگیره .برای اینکه بتونی دستشو رو کنی اگه نزدیکته برو یه نگا به صفحه مانیتورش بنداز همه چی معلومه اگه هم نه
باید چند بار نگا بازیش کنی اگه دیدی میچرخه و هد میزنه یا به دیوار تیر میزنه و ادم میکشه یعنی چتر//////////