داداش دستت درد نکنه! دارم دانلود میکنم. فقط این مود روی چه پچی نصب میشه؟
و اینکه میتونه همراه مودهای دیگه هم باشه؟ یا فقط به تنهایی باید نصب کنم؟
ممنون بابت راهنماییت![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
داداش دستت درد نکنه! دارم دانلود میکنم. فقط این مود روی چه پچی نصب میشه؟
و اینکه میتونه همراه مودهای دیگه هم باشه؟ یا فقط به تنهایی باید نصب کنم؟
ممنون بابت راهنماییت![]()
دوستان کسی نمیتونه ببینه مشکل من چیه؟
لطفا کمک کنید![]()
رفیق شما بازی رو uninstall کردی یا delete؟
با یه سی دی دیگه تست کن ببین چی میشه
هم uninstall کردم هم تو کل درایو c سرچ کردم هر چی فایل
مربوط بود پاک کردم.
رو چند ویندوز مختلف هم نصب کردم همین ارور رو داد.
همين جايو كه ادرس داده برو مخفي هم هست HIDDEN كامپيوترتو فعال كن برو اينو پاك كن
ولي يه چيزي اگه رو كامپيوتر هاي ديگه هم تست كردي CD خرايه يكي ديگه بگير امتحان كن![]()
سی دی ات احتمالا یا کثیفه یا خش داره لطفا سی دی تون رو با خمیر دندان بشور انشالله درست میشه کامپیوتر نمی تونه چند فایل را از روی سی دی بخونه این ارور را می ده....
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
روی پچ آخر بازی 1.04 english نصب میشه قبل از نصب هر مدی از پوشه جنرال زرو یک کپی بگیر...هر مد تنها به تنهای قابل اجراست وگرنه ارور معروف جنرال رو خواهید دید ....
با سلام خواهشا كساني كه ميگند جنرال قديمي شده به نظر من جنرال بهترين بازي هست هر روز بهتر از ديروز لطفا نظر ندين
سلام با عرض خسته نباشيد خدمت مديران و دوستان اقاي منصوري من تو يكي از اين سايتهاي خارجي مي گشتم كه مطالبي در مورد نبرد نهايي نوشته بود واقعا از شما تشكر ميكنم و لحظه شماري ميكنم براي پايان اين بازي به نظر شما چه مدت طول ميكشه تا من اين بازي را تهيه كنم
سلام متشکرم این بازی حدودا 70 % پیش رفته ولی متاسفانه بدلایل مشکلات مالی فعلا تعطیل شده و کار ادامه نداره مگر کارهای که خودم به تنهایی انجام می دم که کار کند پیش میره امیدوارم با پیدا کدن یک اسپانسر این مشکل هم به زودی حل بشه ... این کار رو اگه شده به تنهایی هم تموم می کنم ولی احتمال داره یک کم طولانی تر بشه ....
درکل از همه دوستان به خاطر حمایتها صمیمانه تشکر میکنم![]()
دمتون گرم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)