ممنون لطفا یک لینک دانلود اخرین ورژن مینت رو بدید تا دانلود کنم 64 بیت باشه
ممنون لطفا یک لینک دانلود اخرین ورژن مینت رو بدید تا دانلود کنم 64 بیت باشه
مگه این ورژن 16 ابدیت نمیشه ؟؟؟
اگه میش لینک دانلود بدین نه سایت رسمی اخه اونجا انقدر چیزای مختلف هست ادم نمیدونه کدوم رو بگیره![]()
مینت و اوبونتو هر شش ماه یکبار ورژن جدید منتشر میکنند و هر دو سال یک بار (هر ۴ ورژن یک بار) یک نسخه با پشتیبانی ۵ ساله (نسخه های معمولی ۶ تا ۹ ماه آپدیت میشن) . الان نسخه ۱۶ آخرین نسخهء مینته ولی تا ۲ ماه دیگه پشتیبانیش تموم میشه. نسخهء ۱۳ پشتیبانی دراز مدت داره که تا ۲۰۱۷ خواهد بود.
این صفحهء مربوط به ورژن ۱۳ هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این صفحه میزکارهای مختلف و نسخه های ۳۲ بیت و ۶۴ بیت برای هرکدوم موجوده. پیشنهاد شخصی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
Last edited by vahidmir2000; 14-05-2014 at 15:28.
یعنی بعد از دوماه پشتیبانی نداشته باشه چطور میشه مشکلی براش پیش میاد کمی توضیح دهید
مشکل اساسی نه ولی خب آپدیت منیجر لینوکس مینت بروز رسانی سیستم عامل و کلیهء نرم افزارهایی که روش نصب هست و یا شما نصب میکنید رو انجام میده. وقتی پشتیبانی یه نسخه تموم بشه یعنی این فرآیند قطع میشه. شما دوست ندارین سیستم عاملتون آپدیت بشه و مشکلات و کمبودهای احتمالیش به مرور برطرف بشه و ورژن جدیدتر برنامه ها (مثل فایرفاکس) روش نصب بشه؟![]()
من از اون لینک نتونستم دانلود کنم میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟؟![]()
دوست من به یکی از دو لینکی که دادم برو (یا ۳۲ بیت یا ۶۴ بیت با توجه به سیستمت) . اونجا هم میتونی از طریق تورنت دانلود کنی و هم در بخش primary download mirrors یکی از لینکهای کشورهای مختلف رو انتخاب کنی و دانلود کنی. خیلی ساده است
سلام.
برنامه های نصب شده رو میشه ازشون بکآپ گرفت؟
مثلا من برنامه Wine رو نصب کردم. اما میخوام این برنامه رو داشته باشم که مثلا روی سیستم دیگه که OS اش لینوکس هست نصب کنم و دیگه دانلود نکنم.
این کار شدنی هست؟
البته منظور من نصب برنامه از بخش سرویس های لینوکس هست!
بیا این لینک رو بزن زیر دانلود نسخه MATE (64-bit)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
712:اگه دانلود و نصب کرده باشید توی دایرکتوری var شاخه ی cache شاخه ی apt شاخه ی archives ذخیره میشن.ولی فقط خود پکیج نیست بلکه یه سری پیکیج های وابسته داره که باید اون ها رو هم داشته باشید و از قبل نصب کرده باشید...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)